16. Bölüm "Kızıl ve Kanlı Ay"

3.6K 168 289
                                    

Lütfen oy ve yorum yapmayı unutmayın♡

Yorum yapamıyor olsanız bile oy verin en azından.
Hem yorumlarınız beni mutlu eder :)

Beğendiğiniz yerlere 💜 kalp koyup belirtebilirsiniz.

Keyifli okumalar♡

Keyifli okumalar♡

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Göğsümde fitili ateşlenmiş şeyin korku olmadığını bilseydim,Yüreğim aşkından yanıyor derdim

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Göğsümde fitili ateşlenmiş şeyin korku olmadığını bilseydim,
Yüreğim aşkından yanıyor derdim.

16. Bölüm: Kızıl ve Kanlı Ay.

Ben zamanın içindeydim. Sanki; zamanın içinde bir sürü kişiyi katletmişim gibi, zaman elinde tuttuğu kırbacı acımasızca sırtıma indiriyordu. Her vuruşunda çıkan o uğursuz ses kulağımı tırmalıyordu. Yaşadığım acıyı katlanılmaz hale getiriyordu. Belki de bunlar bile kötü değildi. En kötüsü karşı koyamıyor oluşumdu. Sanki zamanı oluşturan sayılar bir bir boğazıma saplansa dahi bunu hak ediyordum. Bu yüzden devamlı akıp giden rakamlar tarifi imkansız bir ağırlığı, ağrıdan kamburlaşan sırtıma yüklüyordu.

Ben zamanın içindeydim. Ve onun akan her saniyesi içinde kayboluyordum. Beni tutup kendisi ile birlikte çevirip başımı döndürüyordu.

"Sirina," onun erkeksi ve kalın sesini duyunca gözlerimi kırpıştırdım. Ben artık zamanın dışındaydım. Üstüne basıp çiğnediğim zamana zevkle bakıyordum.
Ona cevap vermek istesem bile açtığım ağzımı geri kapatıp derin bir nefes aldım. Omuzlarım çökerken karışık aklımı bir türlü toplayamıyordum.

"Altı gün, bugün yedinci günün akşamı oluyor," diye fısıldadı. Sesi bu halimden hiç memnun değilmiş gibi çıkıyordu. Biliyordum memnunda değildi.
"Altı gündür her gece uyumak yerine o yatağa oturup dışarıyı izliyorsun. Kanlı ayı izleyince ne görüyorsun Sirina? Söyle bana."
Haklıydı. Bugün altıncı günün gecesiydi. Ben böyle olmasını istemezdim ki.

SİRİNA (Final Oldu)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin