18.Bölüm "Yokuş ve Gidişat"

1.6K 152 353
                                    

Lütfen oy ve yorum yapmayı unutmayın. Sadece emeğimin karşılığını istiyorum.

Ve bu bölümü; benim söylediklerimi ciddiye alıp oy ve yorum yapanlara ithaf ediyorum. Teşekkür ederim beni çok mutlu ettiniz💜

Oy ve yorum yapınnnnnn

Keyifli okumalar ♡

Keyifli okumalar ♡

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Uçmayı beklerken savrulduk

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Uçmayı beklerken savrulduk.

18. Bölüm: Yokuş ve Gidişat.

Kara bulutlar gökyüzünü süslüyordu. Şimşekler acımasızca yeryüzüne çakıp ışığını, ardından sesini salıyordu. Şimşek her çaktığı zaman bıraktığı ses yüreklerde korku bırakıyordu. Şimşek uğursuzluk demekti. İşin garip tarafı ise şuydu; şimşeği uğursuz olarak görenler, yağmuru bereket olarak görüyordu. Oysa şimşekler yağmurun habercisiydi. Buna rağmen çoğu kişi şimşekten korkardı.

Bu tıpkı savaş gibiydi. İnsanlar güzel bir yaşantı isterlerdi ama savaştan ölesiye kaçınırlardı. İyi ve haklarını gözeten bir lider isterlerdi ama tersi olunca da susarlardı. Oysa susmayıp konuşmayı deneselerdi belki bir şeyler değişirdi. Hiç olmazsa da sonuç savaş bile olsa direnmeye devam etselerdi belki bir çıkış olurdu. Buna rağmen insanlar sadece isteyip sonuçlardan ölesiye kaçıyorlardı.

Bu yüzden insanlara güven olmazdı.
Bu yüzden insanları sığınacak liman varsaymamalıydık.
Bu yüzden insanlara asla inanmamalıydık.

Güvendiğiniz an sırtınızdan kalbinize inen bir hançer ile ölürdünüz.
Sığındığınız limanda boğulurdunuz.
İnandığınız yerden kırılırdınız. Sırf böyle şeyler yaşamamak için kimseye hayatımda yer vermemiştim. Şehre indiğimiz zamanlarda bile kimseyle diyalog içine girmemiştim. Ta ki o evden tamamen çıktığım güne kadar. Aptal gibi ilk çıkan kişiye güvenip bel bağlamıştım. O da büyü çıkmıştı.

SİRİNA (Final Oldu)Where stories live. Discover now