14. Bölüm "Yedinin Laneti"

2.2K 195 400
                                    

Oy ve yorum yapmayı lütfen unutmayın.
Keyifli okumalar💜

Oy vermeyi unutmayınnn, lütfen.

Her şeyin bir sırrı ve bir sebebi vardı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Her şeyin bir sırrı ve bir sebebi vardı.

14. Bölüm: Yedinin Laneti.

Ellerimi gökyüzüne açtım. Orada asılı duran bütün yıldızları toplayıp avuçlarımın içerisinde sakladım. Bir ölünün kanını taşıyan avuçlarım yüzünden yıldızlar teker teker sönmeye başladı. Yıldızlar birer birer sönerken avuçlarım başka bir şeylerin daha katili oldu. Kanını taşıyarak lanetlendi.

Sonra ayı avuçladım. Onun ölmesine izin vermeden göğsüme sakladım. Ay ölemezdi. Onun da kanını ellerimde taşımak ağır olurdu. Onun da kanını taşımak istemiyordum. Her şeye aç, gözü doymayan biri gibiydim. Bu yüzden ay da bana yetmedi. Bulutları kucakladım. Yumuşacık bulutlar kollarımın arasında iken huzurluydum. Ta ki her şeyi bozacak derecede yüksek sesle çakan şimşeğe kadar.

Şimşek çaktı. Yağmur yağmaya başladı.
Ben gökyüzünün katiliydim.
Ben yeryüzünün katiliydim.
Ben en çok kendimin katiliydim.
Ben bir kendimi yıkmayı becerebiliyordum. Elimde bu kadar kan taşıyarak.

Ne de olsa bir insan en çok kendini öldürebilirdi.

En çok kendini.

Yağmur sesi daha fazla yükselmeye başladı. Yumulu gözlerimi zorla da olsa açmaya çalıştım. Gözlerimi kısık bir şekilde açınca etrafıma bakmaya çalıştım. Hiçbir şey net değildi. Gözlerimi yumdum. Sım sıkı kapatıp yeniden açtım. Az da olsa netleşen odaya baktım.

Oda da hiçbir şey yoktu. Sadece bir kıyafet dolabı vardı. Birde üstünde yattığım, beyaz çarşaflı yatak vardı.

Yavaşça yorganın içinden çıktım. Gözlerim küçük pencereye takılınca biraz durakladım. Yağmurun cama çarpma sesi odayı dolduruyordu. Beni uyandıran ses yağmur sesiydi. Dışarıda yağmur yağıyor diye içerisi loştu.

Yavaşça yataktan çıktım. Üstümde sadece iç çamaşırlarım vardı. Ve belime sarılan bir bandaj. Yavaşça elimi bandajın yüzeyinde dolaştırdım. Yumuşak yapısı avuçlarımı okşarken derin bir iç çektim. Cinin ısırdığı yere, bandağın üstünden baktım. Tam ısırdığı yerde bandajdan taşan yeşil bir nokta vardı.

Vucüdum tam olarak cinin zehrini atmadan bu yeşil sıvı akmaya devam edecekti. Arada birde küçük ağrılar çekecektim. Bunları düşünmemeye çalışıp yavaş adımlar ile pencereye yaklaştım.

SİRİNA (Final Oldu)Where stories live. Discover now