Del 10

2.6K 30 0
                                    

Yasmine som nu sitter till höger om mig trycker förvånansvärt nog upp en pet-flaska mot mitt bröst och jag stödjer snabbt mina händer mot hennes för att innehållet inte ska fara ut över hela mig.
"Här Oscar! Ta lite loka" säger hon flummigt och alla tjejerna börjar återigen skratta. Med höjda ögonbryn tittar jag på dem och sedan ned på vattenflaskan jag nu med egen kraft håller mot min kropp. Loka lär den inte riktigt innehålla i första hand.
"Loka?" säger jag och skrattar till likt dem medan jag skruvar upp korken.
"You know it" - Timmar senare är lokaflaskan tom, likt jag är på bekymmer. Inte för att jag är berusad, riktigt, men att umgås med dessa människor och deras glädje smittar av sig. Trots att de inte är några jag gillar uppskattar jag att de lät mig dela denna kväll med dem. För mitt tidigare sällskap var inte så värst, intressant.. Yasmine ligger nu lutad mot mitt bröst medan hon fingrar med nätta tag på min ena hand, den andra har jag placerad runt henne. Och trots att hon är en av de lite slampigare i klassen kan jag inte bry mig mindre. Att pröva på nya saker ger inget annat än visdom. För denna tiden här med klassen kan jag inte fördriva på något annat nyttigt sätt. Kunskap om beteende är trots allt något jag finner intressant, och detta är något av de bästa sätten att lära sig på. Men sedan blev det antagligen som det blev eftersom loka som denna inte är något min kropp är van vid.
"Shit vad du är hård Oscar" Säger hon med en nästan drömmande röst medan de andra två stämmer in i ett gemensamt skratt. Även jag bidrar med några skrockande tag innan jag undrande får ur mig ett "va".
"Jomen när du skrattar" säger hon och verkar inte förstått sättet vi andra tolkat det hon sade på. Hon skruvar plötsligt på sig i min famn och jag släpper taget om henne lite chockat medan hon klumpigt vänder sig om. Med sin vikt placerad på annat vis lyckas hon trycka ned mig mot soffans sittdyna från min position där jag tidigare lutat mig mot ryggstödet, och jag skrattar förvånat till medan jag får ur mig ett överraskat och utdraget "wow". Hon skrattar själv med och lägger sig innerst samt halvt över mig, medan hon håller sin överkropp uppe. Ivrigt kravlar hon upp över mig och sätter sig över mina lår medan hennes hår hänger slarvigt framför hennes ansikte. Innan jag hunnit reagera på vad hon ens håller på med, utan är upptagen med att garva åt att vi fumlande faktiskt hamnade från sittande till liggande position, har hennes händer tagit sig in under min filt och på något sätt fått tag om min tröjkant. Mina egna händer lyckas dock stoppa hennes då tröjan är halvvägs uppe och jag lägger mina armar skyddande om mig själv medan vi båda skrattar.
"Nej Oscar låt mig se." gnyr hon fnissandes men bedjande och jag släpper mina armar om mig själv som placerats där av ren reflex. Hon sätter sig rak i ryggen då jag gett med mig och slänger bak sitt hår som tidigare bokstavligen varit överallt. Hon rättar till sina egna kläder och sin filt innan hon åter lägger sin uppmärksamhet på mig. Försiktigare flyttar hon på min filt innan hon återigen lyfter min tröja. Då hela min mage är blottad hjälper jag henne på traven och tar initiativ till att dra av den helt. De andras röster kan jag avgöra ge ifrån sig gillande läten av olika slag, men att fokusera på fler än en sak samtidigt blir för svårt, så jag bestämmer mig för att bara betrakta Yasmines inspekterande ansikte. Hon lägger pafft sin ena hand på min solbrända hud, vartefter hon fjäderlätt stryker sina fingrar över den.
"Spänn" beordrar hon aningen förtrollat, och jag flinar men gör som hon säger. Min släta hud blir nu bulig av musklerna som träder fram och hennes fingrar rör sig utforskande längs linjerna. Mina starka händer placeras omsorgsfullt på utsidan av hennes lår, medan jag smeker dem fram och tillbaka. Jag för dem sedan upp mot hennes höfter och in under hennes tröja för att placera dem mjukt över hennes kurviga midja. Medan jag tindrande endast ser på hennes ansikte kan hon själv inte slita blicken från min kropp, och jag ler brett. Utan att hinna fundera på vad jag håller på med drar jag henne försiktigt mot mig, och hennes frånvarande blick finner i den stunden min. Självmant lutar hon sig sedan ned mot mig och innan jag förstår ordet av det har hon placerat sina läppar över mina. Och jag kan inte göra annat än att kyssa henne lika ivrigt tillbaka. Jag tror många anser mig vara blyg. Men vad de inte förstår är att det inte alls är sanningen. Jag väljer bara inte att prata för att ord är överskattade, jag iakttar hellre. Sedan tror jag de även anser mig vara konstig när jag väl uttrycker mig, eftersom det jag säger inte alltid passar just dem. Men grejen är ju bara den att jag inte bryr mig alls om deras åsikt och säger vad jag vill. Blyg är inget jag någonsin varit. Därför gör jag det mina instinkter säger mig. Jag rör mina händer under filten som täcker henne från hennes midja, ned över hennes rygg och in under hennes korta mjukisshorts. Jag placerar dem stadigt om hennes rumpa och hon stönar tyst mot mina läppar innan hon flyttar upp sig så hon istället sitter över mina höfter samt mitt skrev, och hon rör sig svagt gungande mot mig. Min ena hand rör jag längre ned över hennes bak tills mina fingrar möter tyget av hennes trosor. Gnuggande rör jag dem mot tyget över hennes känsligare delar och hon stönar tyst återigen innan hon sätter sig upp igen. Jag tittar då bort mot Nathalie och Victoria som överraskande nog konverserar med Philip från klassen som slagit sig ned i fåtöljen vid deras sida.

"Tjejer jag drar nu" säger hon medan hon stiger av mig och jag ser på henne med aningen rynkade ögonbryn. Dock vänder hon ryggen till mig och utbyter några korta meningar med de andra närvarande, och jag drar under den tiden på mig min tröja. "Kommer du eller?" säger hon sedan flinandes och drar upp mig ur soffan, och först då klarnar det för mig vad det är som sker, men villigt följer jag med henne iväg från strandhuset, och bort längs den korta vägen till våra rum...

Läger med den jag hatade... (Foscar)Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ