Del 35

1.9K 32 0
                                    

Fastän det låter heldumt att gå ut nu igen, kan jag inte undgå att tänka tillbaka på de orden Felix tidigare sagt, att till den som väntar kommer allt gott. Är det nu han menar? För inte var han tydlig alls över det han ville göra. Så jag virar handduken runt mina höfter och följer honom ut. Vem skulle ändå lägga märke till det nu vid den här tiden?

"Har du varit med någon annan innan, annat än mig och Yasmine då, på det här sättet?" Felix och jag har promenerat ett par minuter, och sällskapat varandra med lite vanligt småprat. Sådana frågor man ställer till de flesta nya personer man träffar. Vi pratade om familj, vad man gillar att göra, osv. Tills nu då han slängde ur sig den här frågan. Faktiskt lite nervöst drar jag handen genom mitt yviga hår, och ser ut över kusten vi går längs.
"Jo, förra sommaren på konfat. En tjej då" svarar jag honom, och han nickar intresserat.
"Och ni..?"
"Vi hade sex" svarar jag snabbt och han börjar le av någon anledning. Kanske för att han märker av min ovälkomna nervositet.
"Jag antar att det inte ens är värt att fråga dig detsamma" säger jag, och han skrattar till än en gång, denna gång dock mycket högre som ett instämmande skratt.
"Jo lilla jag på 13 bast låg med min första tjej vårterminen i sjuan. Hon var 16 och gick i nian, var ju då inte en solklar tiopoängare. Men liksom, hon gick i nian. Sen efter det kan vi ju bara säga att det gått åt helvete" Han pausar och skrattar lite mer, fastän det kanske egentligen inte är särskilt roligt.
"Fast egentligen har det varit skönt, ja på flera vis." Ytterligare skrattpaus.
"Jag har liksom kunnat komma in i detta att försöka få varje tjej jag vill ha, och det har fungerat bra. Att knulla är ändå inte en sådan stor sak som alla tänker. Det är bara lite sex och sen klart slut, så kontaktar man inte varandra igen. De tjejer som fattar det är väl de jag antar får till det med mig mer än en gång."
"Men liksom, när... när förstod du, du vet..., om killar?" får jag fram med en aningen osammanhängande mening.
"Det var det här året faktiskt, på en fest. Eller snarare dagen efter festen, men aja. Det var jag och en annan snubbe som spanat in samma tjej den kvällen. Jag vet inte riktigt vad som hände men tillslut kom vi i någon slags konflikt, fast då föreslog han han vi kunde köra alla tre, och jag var alldeles för full för att tänka på annat än att få ligga med henne så jag var med på det - min första och hittills enda trekant. Resten kommer jag inte alls ihåg, tills bruden stack av någon anledning, och jag blev ensam kvar med honom. Men som jag hade, hade han inte alls planer på att och dra. Istället så, ja..., han visade mig några nya saker som jag de första minuterna efter att han sagt att han tyckte vi skulle fortsätta själva, var helt sjuka. Dock stannade jag på något vis, och aa, det var annorlunda. Jag gillade det än något annat än mina ligg. Ja... Sedan dess har jag tagit mig mod att vara med en annan kille.." Han ser på mig med en som alltid annars så säker blick, men något ömt och försiktigt kan jag ändå skymta i den. Över hans ord blir jag dock tagen, och kan inte annat än stirra tillbaka på honom. Jag?
"Därför vill jag bara känna lite av det här Oscar. Bara vara liksom, inte hålla på för mycket. För att se om... om det här är så jävla mycket bättre än tjejer som jag verkar tycka" Han ser lugnt ut över landskapet, och ler en aning efter en stund.
"Inte för att vara sådan nu, men börjar inte du också få ont där nere då?"
"Jo, men jag vill fortfarande känna efter, så då får det väl göra ont i någon dag" mumlar han. Lite krossad av orden kan jag dock inte undgå att bli. För, likt jag alltid ändå vetat om, låter det som att allt han gör är att utnyttja mig. Men fortfarande, varför skulle han välja just mig om han inte fann något som helst intresse? Det skulle han inte. Då vi når en slags lite mer inhängnad "strand" tar Felix tag om min iskalla hand och drar mig med honom ned mot vattnet. Morgonkylan är tydlig, och jag huttrar regelbundet. Ljusna har det även börjat göra, och ett slags kallt ljus ligger över oss. I andra tankar blir jag förvånad då Felix som nu gått fram till vattenkanten, släpper filten om sin kropp, för att sedan vada ut i det blanka havet. Lugnt tar även jag mig ned mot vattnet. Varje liten rörelse han gör följer jag med blicken, varje liten centimeter av hans nakna hud. Dock väcks jag ur min liksom trans då han vrider sitt huvud bak mot mig, och han avfyrar ett litet leende. Nervöst doppar jag foten i, vad som visar sig vara det obehagligt kalla vattnet, hela tiden med min blick fäst vid hans kropp. Även då han vändt sig ut mot horisonten igen. Men trots vattnets kyla lämnar jag handduken om mina höfter, och vadar ut till ungefär naveln där Felix står. Mjukt lägger jag mina armar om honom bakifrån och njuter av den värmen vi delar. Inte heller kan jag undgå att njuta av honom, njuta av stunden. Men något hårt mot rumpan är nog inte det han efter allt detta bryr sig om särskilt mycket.
"Vet du vad som är det bästa med det här?" frågar han lugnt, och jag skakar på huvudet mot hans axel som svar. Dock säger han inget, för sekunden senare har han ryckt tag om mig så pass kraftigt att jag tappar balansen. Det iskalla vattnet sprider sig överallt över min redan kyliga hud, och luften går ur mina lungor medan jag sprattlar allt vad jag kan. Som jag så väl önskat kommer jag snabbt upp till ytan igen, och bemöts av en skrattande Felix. Kylan är bitande mot min kropp, och jag flämtar medan jag ställer mig upp.
"Felix!" Utbrister jag och torkar vattnet från ansiktet, men han slutar trots min ilskna ton inte att skratta.
"Det där var lågt"
"Det var kul"
"mm jätte" Jag kramar om mig själv då kylan är stor, och ser på honom med nästan hackande tänder.
"Kom här" Han öppnar upp armarna lite, vilket får mig att rulla med ögonen, men trots allt placera mig i hans varma famn. Han ställer sig tätt emot mig, och lägger sina armar om min blöta kropp. Mjukt lutar jag mitt ansikte mot hans axel, och bara lyssnar till hans hjärtslag med en lätt darrig andning - betydligt högre än hans.
"Shit vad kåt Oscar" skrattar han mumlande fram mot mitt hår, och stryker sina fingrar löst över min svank.
"Du är ju fan naken" svarar jag honom, men struntar i faktumet att han har rätt, och sluter mina ögonlock där jag står vilandes mot honom.
"Du är sjukt distraherande" tilläger jag lågt då han inte verkar ha planer på att svara, och fortsätter blunda. Mellan oss kan jag känna hur han börjar trycka mot mig, vilket får mig att skratta lågt. Går han igång på sånt här? Kanske jag ändå ska testa, för vad finns det att förlora?
"Om du skulle be mig, då skulle jag suga av dig Felix. Jag skulle få dig att stöna, få det att kännas bättre än någon gång innan" Jag kan inte undgå att le då jag känner hans kön spännas ännu mer mellan oss, men fortsätter direkt.
"Tänk bara mina läppar om dig. Tänk-"
"Uh-hm, Oscar käften" flämtar Felix fram vilket får mig att skratta än en gång.
"Jag visste inte att du gick igång på mitt B-dirty talk" säger jag leendes och ställer mig upprätt för att se honom i ögonen.
"Det är fan en weakness" Svarar han mig leendes, men ser otroligt trött ut.
"Äeh, vafan, ska vi inte dra oss tillbaka?" frågar han efter en viss tystnad av bara betraktande, och jag nickar kort som svar. Då han vänder sig om kan jag dock inte låta bli att likt han tidigare gjort på mig, ta tag om hans arm för att dra ned honom i vattnet, innan jag snabbt tar mig upp längs stranden för att han inte på något vis ska lyckas hämnas. Fast det lär han nog ändå göra förr eller senare, på ett eller annat vis. För efter alla dessa år vet jag om, att han alltid får som han vill.

Läger med den jag hatade... (Foscar)Where stories live. Discover now