Del 33

2K 37 0
                                    

För andra gången idag, eller denna kväll, rycks jag ur min bekvämlighet av att dragkedjan till mitt tält rycks upp. Liksom gången tidigare är det Felix som klumpigt tar sig in, men inte denna gång med det sensuella flinet jag väntat mig.

Istället lägger han sig direkt och slappt snett över mig, innan han lindar sina armar om min kropp för att sedan pusta ut. De många minuterna jag hittills spenderat ensam i tältet har de flesta av dem gått åt till att tänka på honom. Tänka på om jag kanske ska gå över till honom. Men nej, det kunde inte gå. Det skulle vara för fel. Jag kan inte ta plats, tro att jag kan göra vad jag vill. När han kommer till mig är det så annorlunda. Då känns det som att jag måste få honom att be om mig, sukta honom. Precis på samma sätt han omedvetet suktar mig.

Med hans huvud lutad mot mitt bröst stryker han löst sin hand över min tröjbeklädda överkropp.
"Det var ganska konstigt ändå att de ville köra det där. Vi gör det annars bara med andra som man inte känner lika väl" mumlar han fram, och jag nickar. Trots det att han inte kan se det.
"Det var ändå lite kul" mumlar jag likt honom och ser upp på tältets tygtak.
"Det blir så jävla kul med äldre skitsnygga brudar. Om man får det som Jakob fick att typ torrknulla några sekunder. Asså shit, efteråt." säger han nästan drömmande och skrattar.
"Mhh" svarar jag honom tyst, då jag inte har något speciellt att säga, men också då jag som kille förstår resultatet att göra något sådant. Det är liksom en jävligt skön och annorlunda känsla, och om man får någon snygg blir man riktigt kåt direkt.

"Oscar?" Han ser upp på mig med en aning onykter blick, och jag nickar kort som svar.
"Är du bi?"
"T-typ, inte" får jag fram lite generat och lämnar hans blick för att se upp i taket igen.
"Tjejer är inte detsamma" fortsätter jag lågt, och känner hur hans tyngd lyfter från mitt bröst. Istället sätter han sig upp vid min sida och ser ned på mig där jag än ligger på rygg.
"Jag trodde inte att det här skulle hända Oscar" tro mig Felix, inte jag heller.
"Men asså så fort jag ser dig nu, jag blir typ kåt av blotta synen, till och med ditt störiga blyga ansiktsuttryck. Du ser liksom aldrig sådär sensuellt nöjd ut, men jag bryr mig fan inte. Jag skulle aldrig känna såhär för några veckor sen. Sorry men asså då var det nästan tvärt om att jag blev nedtänd" jag skrockar lågt över faktumet att han faktiskt förolämpar mig, vilket det inte skett mycket av den senaste tiden, innan jag ser upp på honom med kisande ögon och biter mig löst i läppen med ett halvt flin, sådär han sade att jag aldrig ser ut.
"Oj helvete, sluta" säger han seriöst men lägger skrattandes sin hand över mitt ansikte vilket får även mig att skratta och försöka putta bort hans hand. Men stämningen dämpas, hans hand blir slapp, och skrattet tonar bort. Istället lägger han den försiktigt om min kind och ser avslappnat ned på mig, och jag likadant upp på honom. Försiktigt stryker han sina fingrar över mitt ansikte, och jag blundar av den sköna känslan. Ungefär såhär brukade mamma stryka sina kalla händer över mitt ansikte innan jag skulle sova när jag var liten.

Men hans hand lämnar mitt ansikte. Istället söker sig den ned till mitt bröst, och jag avgör intre långt senare hur han drar ned dragkedjan på min tjocktröja och blottar min bara överkropp eftersom jag inte har något under den. Hans hand stryker istället över den, och jag kan känna gåshuden sprida sig av den pirrande känslan.
"Ärligt Felix, så gillar jag synen av dig med. Jag gillar det du gör med mig" säger jag lågt och suckar njutningsfullt, men behåller ögonen stängda.
"Jag ser det" svarar han mumlande, nästan inte hörbart. Hans hand som försiktigt stryker över min överkropp ändrar sin snirklande bana, och han placerar den mjukt över mitt skrev tillslut, vilket får min andning att stocka sig för sekunden.

Mjukt fingrar han utanpå tyget av mina kläder på mitt nu mer hårdnande kön. Han stryker tätt sina fingrar över det, upp och ner.
"Du kanske tycker det är för mycket. Att jag gör för mycket? Liksom, igår hände mycket, och hela tiden, och hela tiden sen dess" Frågar han, nästan lite sorgset på något vis, och stannar upp med sin hand. Att han är full och med det ärlig är inte svårt att märka. Hans annars så tydliga säkerhet är som bortblåst.
"Vi kanske ska pausa bara" Orden som lämnar hans läppar gör mig förvånad, och han ser trött ned i sitt knä.
"Felix" Jag sätter mig upp likt honom och ser bestämt på hans neutrala ansiktsuttryck. Och fastän det inte ser besvärat ut alls, kan jag förstå att annat försegår bakom pannbenet på honom.
"Var dig själv, och gör vad fan du vill Felix. Jag menar inte- asså att ha gjort min skoltid hemsk sedan typ alltid kanske inte var det smartaste" fortsätter jag och skrattar kort.
"Men om du är kåt, om du märker på mig att jag är kåt, tvivla då inte, för du är så jävla sexig Felix." Avslutar jag ärligt. För nu bryr jag mig faktiskt inte om vad han tycker om att jag är ärlig och säger vad jag vill.
"Om du vill vara bossig, var det då. Vill du vara rough, var det då. Försök inte anpassa dig bara för att du tvivlar, för Felix, jag är inte rädd för dig" lägger jag till och skrattar kort när jag ser upp på mig med ett svagt leende. Försiktigt lägger jag min hand löst om hans nacke, innan jag osäkert lutar mig in för en kyss. Hans andedräkt smakar bara alkohol vilket jag inte tycker är så gott, men just nu bryr jag mig inte. Att kyssa honom såhär, inte bara hångla för att det är det man gör när man för sig intimt, det är nästan lite läskigt. För detta känns som mer än vad många av våra andra kyssar gjort. Att kyssa honom på såhär vis känns mer som ett konstaterande om att ingen av os ogillar varandra, dvs ett konstaterande om att vi faktiskt gör det, gillar varandra.
"Felix du gör mig jätte kåt" mumlar jag mot hans läppar med ett litet flin innan jag låter mig själv ingå i den grova kyssen igen, och jag kan avgöra hur han svagt skrattar. Nästar lite osäkert greppar han tag om mina händer och för de mot sig, och jag fattar snabbt vinkeln då han stannar upp vid sitt skrev vilket får mig att ta över. Hans byxknapp knäppar jag upp och drar snabbt ned gylfen, innan jag bestämt drar ned de lite tighta jeansen en bit. Men när jag lika hetsigt stoppat min hand innanför hans kalsonger tar han tag om min arm för att föra den bortåt medan han drar sig ur den intensiva kyssen.
"Nej, nej jag gjorde fel" säger han lågt och ser upp på mig med en väldigt försiktig blick och stryker försiktigt av mig den uppknäppta tjocktröjan jag än bär. Då den fallit ned till mina handleder placerar han löst sina båda händer på mitt bröst, och trycker mig ömt bakåt. Han placerar sig över mig likt tidigare, men kysser mig denna gång mjukt och på ett mysigt vis. Löst drar jag mina fingrar genom hans lena, lite otvättade hår, och tar sedan tag om hans tröja vid nacken för att dra den över hans huvud. Då han barkroppad lägger sig mot mig skjuter upp höfterna en aning mot honom som av ren vana.
"Sluta" säger han dock lugnt och lägger sin ena hans mot min höft för att stilla den, vilket får mig att se på honom med ett höjt ögonbryn. Sedan när var inte han kåt 24/7?
"Jag gillar inte att ligga med personer som är speciella för mig när jag är full" mumlar han och ser ned på mina läppar innan han löst biter tag om min underläpp och ger mig en lätt kyss.
"Du är annorlunda Oscar. Jag vill veta mer om dig" säger han lika lågt mot min käke innan han mjukt kysser mig ned längs min hals.
"Jag vill vara med dig för att du vill det"

Läger med den jag hatade... (Foscar)Where stories live. Discover now