Del 38

2K 32 0
                                    

Som tur var hade vi inte kommit iväg sist. Visst var vi sena, men det var andra med. Blickarna som utsänts mot oss båda har varit nya, lite undrande, och jag har faktiskt varit otroligt jävla nervös.

När vi någon timme senare klev in på hotellet blev jag förvånad. Det hade jag inte vetat om. Och inte var detta något skitställe som det tidigare. Det här var fräscht, och fint. Vi väntade i lobbyn hur länge som helst på de vuxna, och när de kom med uttalandet om hur vi skulle göra kunde jag inte annat än bli glad. Vi skulle sova i samma par som tidigare, men dock skulle det gå bra att byta så länge ingen blev ensam. Dock, tänk om Felix vill byta? Tänk om han mycket hellre sover med någon annan, en tjej, än mig.
"Oscar" Vi går hela klassen mullrande upp i trapphuset, då våra rum ändå tydligen skulle vara belägna på våning ett. Jag ser upp på Felix som lugnt synar mitt ansikte.
"Här är våra nycklar" Felix håller upp korten som gör att vi kan låsa upp rummet, och jag tar emot det ena med ett leende. Han vill trots allt.

Rummet är fint. Förvånansvärt cleant. Lite gammaldags var resten av hotellet, och jag trodde det skulle vara inredning från 90-talet typ, men det här var en glad överraskning. Detta var liksom mer cleant och modernt. Vi ställer ned våra saker vid sängens fot, och jag ger rummet en större uppsyn. Det är det typiska hotellrummet. En balkongdörr vid sidan om sägen, långa gardiner, en stor dubbelsäng, två stolar och ett litet bord, ett skrivbord, en tv, en garderob i hallen och ett badrum. Jag synar mig själv i den breda spegeln bredvid garderoben och drar lite äcklat en hand genom mitt hår. Jag är verkligen otroligt ofräsch.
"Ska du duscha?" Felix ställer sig snett bakom mig, och jag nickar kort.
"Ja, efter hela den hör camping-grejen" jag suckar, skrattar och skakar på huvudet. Det hade verkligen varit lökigt imorse. Felix lämnar även han ifrån sig ett litet leende, innan han går fram för att ställa sig tätt bakom mig och lägga sina armar runtom mig. Men inte som för att kramas. Istället knäpper han upp den översta knappen på min skjorta, och ser slugt på mig genom spegeln. Direkt går rysningar gång på gång genom min kropp, och spänningen stiger betydligt.
"Jag ska också duscha" mumlar han mörkt vid mitt öra och knäpper upp de sista knapparna på min skjorta. Intensivt ser han på min blottade överkropp genom spegeln, och stryker sina händer över den. När de når mina axlar avlägsnar han med lätta tag skjortan från min kropp, och jag drar drastiskt av den från mina handleder. Hans händer letar sig återigen ut över min kropp, och ned mot mina byxor. Med ett flämtande från min sida lägger han sin ena hand över mitt skrev som hårdnat som fan efter hans sensuella aktioner, och han skrattar lågt vid min axel innan han mjukt börjar kyssa min hals. Dock tar jag över. Att bli teasad i tillståndet han gett mig är fan outhärdligt. Därför knäpper jag hastigt upp mina byxor och drar ned de en aning för att sedan greppa tag om hans hand och återigen placera den mot mitt kön. Försiktigt smeker han mig och jag kan inte undgå att stöna.
"Vänta tills vi är i duschen baby" viskar han mot mitt öra efter att ha avlägsnat sina läppar från min hals, vilket får mig att sucka både irriterat och njutningsfullt. Självmant drar jag då av mig byxorna och även strumporna, innan jag vänder mig om mot Felix som i medvetenhet biter tag om sin underläpp. Lugnt knäpper jag upp hans egna byxor men innan jag är färdig placerar han sin hand lågt ned på min svank för att dra mig in mot sig. Kyssen är mjuk. Den är lugn, bra, och jag lägger mina händer försiktigt på hans kropp medan hans egna glider längre ned från min svank. Det känns lite annorlunda. Den dryga och bossiga attityden är otroligt mild, och på något vis känns detta romantiskt. Visst må hånglet vara ett slags förspels-strul, men inte känns det som det. Detta känns så onödvändigt som det kan bli, men ändå är det ju frivilligt. Vi gör det frivilligt, självmant, utan biverkningar. Han kunde lika gärna dragit in mig i badrummet direkt, men så är inte fallet. Då han drar sin tröja över huvudet är mina händer direkta med att ta del av hans bara hud, och jag stryker dem intimt längs med hans överkropp. Känner av friktionen som uppstår från mitt lite nerviga handsvett. Och inte långt senare stapplar vi båda in i badrummet. Han ger mig ett ytterligare lite överlägset leende innan han kliver ur sina underkläder för att sedan vända sig om och stiga in i duschen. Det strålande vattnet smeker sig nedför hans bara hud, och han backar bak en aning då jag kan ana att det är väldigt kallt. Dock immar glaset vid sidan om duschen upp vilket får honom att äntra duschstrålen, och jag förstår då hur jag faktiskt bara stått och glott. Men att se på hans blottade kropp är så otroligt frestande. Det är inte något man bara undgår att göra när han står naken mitt framför mig. Dock ruskar jag upp mig och andas in lugnande, innan jag följer hans exempel: jag klär av mig helt och ställer mig tillsammans med honom under det varma vattnet.
"Hade du bråttom med att duscha?" frågar han lågt och sneglar bak på mig då jag placerar mig tätt bakom honom. Som svar skakar jag endast på huvudet, och kysser honom sedan otroligt långsamt och lugnt, längs med hans axel.
"Du vet.. Jag sög av dig i förrgår." Han pausar och lägger sina händer ovanpå mina, som jag smekande placerat mot hans mage.
"Jag gör det igen, om du liksom.. du vet" jag stryker mina fingrar lågt ned på honom och hummar, vilket han drar för andan till.
"Om du ställer dig på knä, för mig, liksom" Han är nästan lite nervös när han säger det, inte alls så självsäker vid formulering osv. Dock blir mitt enda svar att greppa tag om hans styvnad, och sedan tillfredsställa. När jag slår mig ned på knä sekunder senare framför honom i duschen, tar han ett försiktigt tag om mitt huvud med sina händer, och jag känner hur det liksom brusar i mina fingertoppar av en ovälkommen nervositet. Dock lyckas jag hålla takten som jag rör upp och ned över honom, och även stanna upp för att kyssa hans ljumske, kyssa honom upp mot magen, men stanna vid hans kön. Väl där placerar jag med oerhörd spänning i kroppen mina läppar mot hans skaft, och längs med det. Han stönar lågt av antagligen frestelsen, och jag kan känna hans lite rastlösa fingrar desperat pressa, antagligen omedvetet, mot mitt huvud. Så därför gör jag som han så indirekt ber om, jag tar honom i min mun, fortfarande med handen om hans pulserande hårdnad. Jag vet ju faktiskt inte ens hur man gör. Det är lite äckligt. Ska man spänna läpparna och blowa som många tjejer gjort på porrfilm, eller ska man på riktigt suga som det faktiskt heter? Hur som helst känner jag mig otroligt handlings förlamad nu när han försöker trycka ned sin kuk i halsen på mig, det går liksom inte att finslipa situationen. Så därför bara är jag. Jag sitter där, underlägsen, men vet ändå att hans njutning beror på mig. Så jag fortsätter, gör så gott jag kan, och testar på.
"Ah, fan Oscar, mhm få mig att koma babe" Lite konstigt låter det ändå när han säger babe, liksom, sluta leka amerikan. Men dock vid närmare eftertanke är det sexigt. Otroligt sexigt. Han skulle gärna få kalla mig det vid alla tillställningar. Babe, Oscar. Det känns ändå inte rätt. Hur blir man en babe? Visst vet jag om att det inte riktigt var ett ord han tänkte över, men inte passar det då in på mig, alls.

Läger med den jag hatade... (Foscar)Where stories live. Discover now