Del 24

2.3K 33 0
                                    

Jag lägger mig med huvudet mot väggen då smärtan börjar ta över kroppen. Den började öka efter att jag stött mot Felix och själv börjar jag inse att det absolut inte var en bra ide. Om jag ligger såhär med huvudet vid väggen kan jag låta tårarna falla utan att någon ser, det är en skön känsla. Jag låter sömnigheten ta över min trötta och ennergitömda kropp.

Jag hör dörren öppnas och Felix kommer förmodligen in igen.
"Oscar, vill du ha lite fruckost? Jag tog med lite till dig" säger han. Jag reser mig upp och bara skiter i hur ful jag ser ut just nu. Mitt hår är kaos, jag har säkert värdens påsar under ögonen då jag knappt kunnat sova inatt, och hela jag känner mig bara ofräsch.
"Hur fick du langat hit det utan att lärarna upptäckte det?" Frågar jag då vi fått stränga order om att vi bara äter i matsalen och att man måste passa tiden.
"Jag sa faktist som det var, att din solbränna var så ond, och att jag har ont i handen, så vi fick äta här ifred, och sedan tyckte hon synd om oss och gav mig två alvedon mot våra smärtor, så vi behöver inte åka med på dagens utflykt till stan heller" säger han och ler. Jag ler också, eller åtminstone ett försök till det.
"Jag tycker du ska ta ena alvedonen nu, så lovar jag att hjälpa dig sen. Sedan när vi är klara kan du få den andra, för jag har inte så ont egentligen, eller jag har ganska ont, men du behöver den mycket mer för jag vet hur det känns och hur jävla ont det kan göra vissa gånger"
"Tack, men vet du hur det är andra dagen ochkså när man har blivigt kåt många gånger och inte kommer?"
"Ja, det har hänt mig typ tre gånger när jag legat med olika tjejer på samma kväll och inte kommit med någon, och väntat emellan dem. Faktum är att jag liksom brukar försöka hålla mig då jag inte vill visa min njutning för tjejerna" säger han och jag ler lite medans jag äter min macka.

När jag ätit klart reser jag mig besvärat upp för att gå på toa och kissa. Jag har inte gjort det sedan igår kväll vilket betyder att den måste vara ganska full. Jag sätter mig ner och kissar. Faktum är att det lättar lite på trycket i kulorna, men inte så mycket. Jag reser mig upp och spolar. Sedan bestämmer jag mig för att göra ett försök till att runka även om jag inte gillar att göra det.

Jag drar upp och ner i en långsam takt då det varken är skönt eller tillfredsställande. Det gör mest ännu ondare, men jag måste ju liksom få bort det på något sätt. Jag gör lite snabbare, men det gör bara ännu ondare.
"Faaaaan!" skriker jag då det inte funkar. Det gör nästan bara ännu ondare. Och jag börjar få lite smått panik om hur jag ska få bort det.
"Kom ut Oscar, det är ingen ide att du fortsätter försöka själv, det kommer inte funka. Kom ut så hjälper jag dig istället. Jag lovar att inte jäklas mer, du ska få komma så hårt nu" säger han. Jag blir lite glad att han vill hjälpa mig, men samtidigt undrar jag vad han menar med att få mig att komma och hur, för jag vill iallafall inte knulla med honom just nu. Det är jag liksom inte alls redo för.

Jag drar av byxorna då de ändå kommer åka av sen. Efter det öppnar dörren och utanför står Felix. Han trycker direkt upp mig mot väggen och börjar hångla med mig. Han gör det snabbt och intensivt. Händerna känner jag börjar lägga sig på mina höfter, och vi går mot sängen. Han puttar ner mig på rygg och slänger sig sedan snabbt på mig efter det. Han kysser lite över halsen och bakom örat.
"Mmm" stönar jag när han når en av mina hot spots som är bakom örat. Han suger lite extra där vilket är väldigt skönt. Efter det går han neråt och suger lite på min bröstvårta. Jag stönar och den blir styv direkt. Detta kanske trots allt ändå funkar när han gör det, liksom det känns ändå lite mindre än innan.
Han går längre ner och smeker min v-linje. Sedan drar han snabbt av mig kalsongerna och innan jag hinner reagera har han satt sig ovanpå mig och knappt synbart börjat gunga mot mig. Jag stönar ganska högt i början och det är nu man tackar klassen för att de har åkt till köpcentret utan oss. Det gör ganska ont, men efter varje gång känns det lite bättre och skönare, jag tror nästan att jag... börjar bli lite kåt och det trodde jag aldrig, men jag antar att Felix är bra på att få folk att komma.

När han märker att jag börjat vänja mig och stöter med lite ökar han farten och trycket. Jag stönar högt igen av smärtan, men efter ett tag börjar faktist ömheten domna bort, och jag stöter med. Då slutar han stöta och börjar istället rida av mig i en långsam tackat. Han är så otroligt sexig när han gör det och även väldigt vig, nästan som en orm. Han ser mig sensuellt i ögonen och biter sig sedan sexigt i läppen.

Han slutar och börjar istället suga på min topp. Det kittlas och käns som om han jävlas lite när han gör det. Det var droppen för mig, nu är jag faktist sprängkåt, så för att snabba på lite trycker jag ner Felix huvud och han omsluter mig. Han suger hårt och intensivt. Jag stönar av välbehag. Jag har saknat lite de senaste dagarna att vara intim med honom på ett skönt sätt, då har det mest gjort ont, men nu är det fett skönt och gör inte alls ont.Någon minut senare börjar jag känna pirret i magen.
"Jag tror jag kommer snart" pressar jag fram mellan de ojämna andetagen. Han kör då det fortaste han kan och jag börjar känna min kant. Jag stönar ännu en gång. Jag är nära nu, men håller emot. Jag är liksom inte helt säker på om jag vill komma i Felix mun. Tänt kom han liksom blir sur för att jag som har lägre status kommer i hans mun, eller om han dumpar mig för att han fått mig att komma. Mer hinner jag inte tänka förens jag råkar slappna av för en sekund och tappar allt. Jag råkar komma i hans mun ändå. Det var inte lite heller, utan mer än vad jag någonsin haft. Oavsett så sväljer Felix hela skiten utan problem och vi båda lägger oss utmattade bredvid varandra. Det känns mycket bättre nu måste jag ändå säga.

Läger med den jag hatade... (Foscar)Where stories live. Discover now