Del 11

2.5K 32 1
                                    

Väl inne i mitt och Felix rum trycker hon upphetsat upp mig mot väggen och skrattar glatt mot mina läppar åt antagligen ingenting. Hon letar upp mina handleder och för de sedan ostört mot sig. 
"Har du känt på en tjejs bröst förut?" Säger hon fortfarande med skratt i tonen, och jag andas andfått ut mot hennes läppar. Löst placerar hon mina händer över sina bröst, och lägger ett par sekunder sina egna över mina och tvingar dem klämma till, men inte för att de är något negativt. I tystnade backar hon bak ett steg så jag han se på henne och släpper sedan ned sina händer längs sidorna. Jag vidrör hennes bröst smekande endast en kort stund efter det, innan mina händer rör sig ned likt hennes. Jag tar då tag om min tröja bakom nacken och drar den över huvudet, innan jag med hennes blick fäst i min slänger iväg den över golvet. Hon skrattar till svagt medan hon backar ut på golvet då jag rör mig mot henne, men hon stannar dock då hon lyckas kliva på mina och Felix grejer som ligger utspridda överallt. 
"Har du?" Frågar jag henne flinande som motfråga och hennes skratta klingar än en gång. 
"Jag är ju tjej" skrattar hon fram och jag biter mig svagt i läppen innan jag kysser henne löst. Dock backar jag ifrån henne i samma drag som jag trär hennes tröja över hennes huvud, och betraktar henne sedan där hon halvt naken står framför mig. Försiktigt sträcker jag fram min arm för att löst stryka henne i klyvningen mellan hennes bröst och sedan ned över magen vilket resulterar i rysningar längs hennes hud. Hon flämtar till svagt i respons till min gest, och jag drar försiktigt därefter axelbanden till hennes BH över hennes axlar. Långsamt går jag runt henne och en annorlunda tystnad tystnaden lägger sig över oss. Stunden känns mer allvarlig, och vart denna erotiska sida från mig trätt fram ifrån har jag inte det blekaste aningen om. Kanske den växte fram med att alkoholen gav en påverkan på mig.  Löst fingrar jag vid hakarna till hennes bh, innan jag låter den falla till golvet. Hon står dock likt min önskan helt still, och jag drar snabbt av mig mina kalsonger innan jag låter mina fingrar smeka längs hennes sidor, och smeka hennes byxor av henne, vilka hon utan motsägelse kliver ur. Hennes trosor låter jag dock vara kvar, och jag ställer mig tätt mot henne bakifrån samt låter mina fingrar strykas längs hennes höftben och in mot undermagen, medan jag pressar henne bak mot mig så att hon tydligt kan urskilja ståndet som nu är pressat mot hennes rumpa.

"Har du någonsin känt en kille i dig förut?" härmar jag hennes tidigare fråga tyst mot hennes öra i en viskning, och hon vänder sig om i mitt grepp så hon istället pressad med sin framsida mot mig tittar in i mina ögon. 
"Har du?" Hennes röst är seriöst, men hennes ögon utstrålar något finurligt. 
"Varför skulle jag vara gay?" säger jag efter en stund, nu med skratt i rösten, och den intima seriösa stämningen är som bortblåst. 
"Saga pratade om er imorse" säger hon med ett leende och stryker sina fingrar lätt över mitt bröst.
"Dig och Felix" fortsätter hon sedan innan hon slår upp sin blick mot mig igen.
"Hon sade att han verkade ha något för dig, och att du inte heller verkade ha problem med att ligga naken nästan på honom." 
"Jag var inte naken!" 
"Så du hade alltså inget problem med det" avbryter hon mig och jag tystnar snabbt. 
"Det är inget mellan oss" Ursäktar jag mig men hon flinar endast tillbaka mot mig. 
"Jag hörde er imorse vid toaletterna Oscar. Skyll inte ifrån dig" Skrattar hon fram och jag känner hur en klump tar plats i mitt bröst. 
"Men var lugn. Jag kommer inte berätta om er lilla hemlighet" säger hon aningen malligt och stryker sina händer upp mot mitt hår. 
"Jag har inte legat med honom!" protesterar jag och hon skrattar svagt. 
"Men imorgon kommer du ha legat med mig" viskar hon, innan hennes läppar kolliderar med mina. Jag stryker hårt mina händer upp om hennes rygg och hon drar sina fingrar genom mitt yviga hår. Dock drar jag mig ifrån kyssen och backar bak ett par steg för att syna henne från topp till tå. Hennes mörka vågiga hår som lätt hänger ned över hennes axlar och skymmer henne stryker jag löst bort så att hennes välväxta bröst blottas. Hon backar då själv bak ett par långsamma steg, innan hon med blicken fäst i min trär av sig spetstrosorna som inte är av mycket tyg. Och jag ser på det hela, allt jag tidigare inte skådat, varje del av hennes kropp, en tjejs kropp.  Och jag förstår just då i mitt luddiga sinne, att detta inte är så fint det kan bli. Det är fel kropp framför mig. Det ska inte finnas några kurvor, inte några bröst. Det ska vara bredare axlar och det ska vara något annat än en öppning mellan dennes ben. Jag kanske aldrig haft "en kille i mig", men fan, det är så det ska vara. Jag börjar undra om det var en så smart ide att ta med mig en tjej till stugan, men samtidigt minns jag att det är för att hämnas på Felix. Träffar han tjejer och strular med dem kan jag göra detsamma så får han smaka på sin egen medicin. Dessutom är jag fortfarande lite sexuellt upphetsad från Felix beröringar.

Även om det känns lite fel kan jag inte undvika känslan av mitt pulserande kön, för det jag ser framför mig är inget dåligt, inte ens nära.  Hon rör sig långsamt, stilfullt, mot sängen, och placerar sig lugnt och utsträckt över den lilla ytan, medan jag som ett fån endast står kvar. På mage kramar hon om kudden under hennes huvud medan hon svankar oerhört för att få hennes kropp att se så bra ut som möjligt.
Min mun uppfattar jag efter ett par sekunder vara öppen, och jag stänger den snabbt medan jag känner hur jag kommer tillbaka till verkligheten och ett pirr rusar genom kroppen. Jag är snabbt framme vid täcket som ligger nedputtat på golvet. och plockar upp det innan jag svingar det runt mig. Hon biter sig samtidigt leendes i läppen med glimmande intensiva ögon, och jag placerar mig sekunden senare hetsigt över henne medan hon förflyttar sig till rätt placering i sängen. jag lägger mig mellan hennes än särade ben och hon knyter dem om min midja medan vi strax därefter ingår i en ganska så intensiv tungkyss. Försiktigt börjar jag röra mig mot henne, men inte för att inta henne. Mer som för att gnida mitt kön mot insidan av hennes, vilket lyckas. Att hon är våt är inget som inte märks, och hennes stön ökar i styrka för varje tag jag tar. Jag börjar gnida mig snabbare medans hon stönar. De får mig att vilja göra mer. Utan förvarning och någon som helst tanke på vad jag egentligen håller på med pressar jag min kuk in i henne. Dock upphör både mina rörelser samt hennes ljud då dörren plötsligt låses upp. Och in kommer en person jag absolut inte vill se just nu...

Läger med den jag hatade... (Foscar)Where stories live. Discover now