Del 26

2.2K 36 0
                                    

Orden som lämnar hans läppar är morrande samt sensuella, och han smeker sina händer hårt upp längs mina höfter i samma drag som han tar med sig min tröja med dem. Inte långt senare, då hans huvud kommit tillräckligt nära böjer han sig ned över mim mage för att hungrigt kyssa den. Av den plötsliga kylan och nakna känslan spänner jag mig under hans beröring, och kan även känna hur gåshuden sprider sig över min solbrända hy. Hans läppar jobbar sig upp längs mina magrutor samtidigt som hans händer lyckats trycka min tröja ända upp till mina armars början, och för att hjälpa honom på traven placerar jag händerna bakom huvudet vilket får tröjan att med ens åka över det. För visst vill jag läsa klart min bok, fortsätta vara en oskuldsfull smart liten pojke, men samtidigt vill jag utforska nya gränser, jag vill se hur killen över mig just nu, som alltid hatat mig, bara kan ändras. Då hans kyssar når mitt bröst ändrar han färdriktning. och kysser istället löst min nipple som efter rysningarna ändrat till hårdhet, innan han smakande för sin tunga över den.
"Jasså du gillar det?" säger han lågt medan han fortsätter upp mot min hals vilket får mig att flämta till lågt.
"Oscar jag kommer få dig att älska det" mumlar han sedan sexigt mot min hals, innan han aggressivt börjar arbeta mot det sköra huden där. Hans händer vandrar under tiden ned till mina jeans där han knäpper upp dem för att masserande sedan smeka mig över mitt hårdnande kön. Känslan som efter några sekunder rymmer mig är nästan outhärdlig, outhärdligt frestande.
"Vill du ha det skönt Felix?" stönar jag fram och drar desperat mina fingrar genom hans hår.
"Är det det du vill? Vill du att jag ska få dig att stöna?" frågar jag än en gång, för mitt förnuft har jag skjutit åt sidan. Jag vet om alla sorters personligheter, vilka som gillar vad, hur de uppför sig. Och att skådespela, kontrollera mig själv, det har aldrig varit svårt. Att testa om Felix vill ha en slampa, eller en utmaning, det är vad jag gör. Men inte heller är allt fullt ut en akt. Att jag kan sätta mig in i den här rollen, inte behöva hålla tillbaka, det är så otroligt belåtande.
"Mhhm det vet du" säger han flämtande mot min hals, vilket får mig att agera direkt. Som på ett startskott vänder jag på oss båda så istället han ligger underst, och halvt ställer mig gränsle över hans höfter då han placerar sin hand över min svagt muskulösa mage. Han drar den över mina spända magrutor innan han låter den fortsätta ned över hårdnaden under mina uppknäpptajeans.
"Asså sedan du började träna.. Jag har aldrig kunnat säga att du är så... det skulle bara vara helt fel. Men jag har tyckt du ser otrolig ut en bra jävla tid nu, så du vet."
"Bli inte en sån jävla mjukis nu" svarar jag honom bestämt, och trots att jag inte visar det förvånas jag stort över att jag faktiskt svor. För det gör jag inte ofta i onödiga sammanhang.
"Jag är inte dum, jag ser att du leker Oscar. Men fan vad jag gillar det" morrar han sedan lågt och lägger sina händer om min rumpa för att föra mig ned över honom. Väl där kolliderar våra läppar, och vi utdelar en grov kyss samtidigt som han försöker dra av sig sin skjorta. Dock tar jag tag om hans händer för att istället själv knäppa upp den. Knapp för knapp blottar jag hans bara bröstkorg och känner gillande över den varma huden som gör sig tydlig. Mjukt lägger jag mig sedan över honom, med huden pressad mot hans, centimeter efter centimeter, och jag ryser till av den pirrande känslan som uppstår av att känna honom så nära. Hans händer rör sig strax efter ned mot mina jeans som han mödosamt trycker ned längs mina lår, innan jag själv hjälper till genom att sparka av dem. När de väl är av gör jag likadant med hans mjukisshorts och drar ned dem hela vägen ned över fötterna och stannar på vägen upp med huvudet vid hans enda kvarvarande plagg. Med en sensuell blick håller jag fast hans innan jag utanpå tyget av hans kalsonger torrt slickar längs hela hans längd. Av min handling släpper han ut ett njutfullt stön, och jag kysser honom sedan löst vid kalsonglinningen.
"Fyfan Oscar sluta teasa" gnäller han flämtande och jag skrattar vibrerande mot hans hud.
"Vad var det du ville nu igen? Jag är ganska trött" säger jag och slappnar av ovanpå honom vilket, av både mina ord och rörelser, får honom att stöna irriterat.
"Men driver du elleeer. Shit.. Kan du snälla, snälla bara fortsätta. Jag vill det, verkligen" Med de irriterade orden skrattar jag lågt, innan jag utan förvarning drar ned hans kalsonger vilket både chockar mig men även honom. Det här har jag aldrig gjort. Löst kysser jag längs hans varma hårdnad och han stönar högt av den intima beröringen. Då mina läppar når hans topp rör jag istället lätt mina tunga över honom, innan jag låter honom inta min mun. Medan han högt stönar skjuter han som desperat upp sina höfter mot mig vilket resulterar i att jag tar honom djupare.
"Ah, Oscar, jag har längtat efter det här fan varje dag" flämtar han medan jag börjar arbeta med min mun omsluten om honom. Egentligen är detta ganska äckligt. Vem vet när han sist tvättade sig? Och vad fan ska jag göra om han kommer? Dock lämnar mina tankar det området kvickt, och jag spetsar öronen samtidigt som som jag släpper taget om honom.
"Våga fan inte lägga av nu igen. Oscar ja-" stönar han frustrerat, men jag hyschar honom med ens.
"Vadå tyst? Jag säger vad fan jag vill."
"Håll käften Felix. Hör du inte?" Avslutar jag med en lägre ton, och han reser sig direkt upp på armbågarna innan han ser funderande på tältets vägg.
"..vafan det är ju tomt?"
"Men kolla runt lite han kanske pissar"
"Guys det där är hans flip-flops!"
"Nej, jag såg Oscar slå upp det där tältet. De är väl hans?"
"Jag svär det är Felix! Jag var med när han hade sönder den ena."
"Vad i helvete? Felle!?" Rösterna närmar sig hastigt och jag ser panikslaget upp på Felix som kritvit i ansiktet ser tillbaka på mig. Tyst och sansat lägger jag ett finger över mina läppar, för honom att förstå att han ska vara tyst, innan jag försiktigt drar upp hans kalsonger igen åt honom då det blir smidigare så. Så tyst som möjligt, utan att prassla, lägger jag mig sedan över honom för att ta så lite utrymme som möjligt i tältet. Det spelar ändå ingen roll ifall vi blir busted. Vad vi gör är lika uppenbart oavsett om de ser oss ligga nära eller sitta med avstånd mellan oss.
"Rör dig inte, säg inget" viskar jag nästan endast mimande och ser upp på honom de decimeter som skiljer våra ansikten åt.
"Hallå Felix? Är du där inne eller?" Skrattar någon utifrån fram. Med andan i halsen och paniken stigande hör jag hur någon bestämt försöker få upp ingången till tältet, medan jag lutar huvudet mot Felix bröstkorg som ojämnt rör sig upp och ned.
"Fan det går ju nt att öppna" muttrar någon utifrån än en gång och jag hör hur en annan skryter om att försöka. Men då Felix lås förhindrar någon att öppna så ger de upp, och jag kan inte vara mer lättad över saken. Till en början hade jag tyckt att låset varit aningen lite för rough, men nu tackar jag honom djupt för att han tänkt på den saken.
"Hallå Felix?" Fotstegen rör sig runt tältet, och jag skymtar konturen av en hand som dras längs tältets tyg, antagligen för att känna ifall någon var här inne, men som tur var nådde den inte våra kroppar, inte ens i närheten.
"Men Oscar kanske lånat skorna bara, och lämnat de där?" hörs en av rösterna säga och de andra skrattar.
"Fan vad Felix är sjuk som blivit så tight med honom den senaste tiden. Jag skulle aldrig" skrockar en av dem och jag känner Felix lägga sina armar mjukt runt mig medan han stryker sin ena hand löst över min bara rygg. Tror han att jag blir ledsen av vad de säger? Verkligen? Bryr han sig? Och då slår det mig, bakom irritationen över att han faktiskt försöker trösta mig. Han tror att jag är svag och att han därför bryr sig. Han verkar vilja få mig att känna mig... omtyckt. Är det det han gör? Tycker han om mig?
"Aja vi drar tillbaka. Fan det är svinkallt" Och med den meningen rör sig stegen bortåt. Inte förrän flera minuter senare vågar vi röra på oss, och ett lättat förvirrat skratt lämnar Felix läppar.
"Jag tror jag dog" skrattar han och slår händerna framför ansiktet. Försiktigt skrattar jag med och avlägsnar långsamt min kropp från hans, vilka klibbat ihop efter de antagligen nervösa svettningarna.
"Jag tror du borde.. gå" säger jag lågt och han stönar irriterat, fortfarande med händerna framför ansiktet.
"Fan att det blir så här hela tiden! Men du har rätt, de lär undra var jag hållit hus" gnäller han trött och reser sig upp. Han börjar dra på sig sina byxor och jag lägger mig istället slappt på rygg på hans tidigare plats och pustar ut. Det var nära ögat. När han trätt på sig sin tröja dyker han dock oförvarnat ned över mig och jag hickar förvånat till av den plötsliga händelsen.
"Tro inte att du slipper undan Oscar. Vi ses ikväll, det lovar jag" mumlar han mörkt och upphetsat innan hans läppar hungrigt inbjuder sig till mina.
"Mhh du smakar så gott Oscar" säger han flämtande mot mina läppar medan han hetsigt rör sig över mig, innan han nästan aggressivt biter tag om min underläpp.
"Dina läppar är så- muhm" Han trycker sig närmare mig och rör sin tunga ivrigt mot min, innan han drar sig ifrån.
"Vi ses ikväll"

Läger med den jag hatade... (Foscar)Where stories live. Discover now