Del 13

2.5K 30 1
                                    

"Oscar, det är fan inte ofta man hittar killar. Om du tänker dig en alladinask, där finns mjölkchoklad och mörk choklad, precis som det finns tjejer och killar. Men så finns det den i mitten, den vita som i detta fallet är du, och du vet ju själv att det alltid är nån jävel som hunnit före med att ta den för att det finns så få av den" Säger han och jag börjar skratta svagt vilket han stämmer in i.
"Nej men seriöst" forsätter han och fångar upp mina ögons kontakt.
"Du är sällsynt, med utseende, och attityd och hela skiten. Att få dig dessa nätter är mer värt än vilken jävla tjej som helst" Säger han nu mer intimt och går fram mot mig.
"Du fattar väl att jag blev fett sårad när jag såg dig ha kuken i någon annan, jag beklagar att jag sabbade ditt ligg, men jag såg typ svart när jag såg dig med någon annan än mig, jag kan inte styra över det" säger han och jag ser hans ångest i ögonen, men jag tänker inte falla. Han har sårat mig innan och dumpat mig innan, men jag får inte vara med någon annan än han, Yasmine var ju liksom mycket bättre än inget.
"Så det är okej att du nakenbadar med andra tjejer och flörtar med dem dem hela dagarna, men jag får inte vara med någon förutan dig?" Skäller jag. Min ilska tar över. Jag blir förvånad över hur jag beter mig, det är liksom inte likt mig att skälla på någon annan.
"Du fattar ju inte skillnaden, jag ryter ifrån när jag tycker något är fel,men det gör inte du. Du skulle också kunna skälla på mig när jag är med andra tjejer men det gör du inte!" Skriker han. Han tar händerna för huvudet och skriker. Efter det slår han ner en av mina böcker på golvet och en vattenflaska som står på byrån. Han går med snabba och bestämda steg mot dörren och öppnar den, sedan smäller han hårt igen den bakom sig. Jag bara sitter på sängen helt mållös, jag tycker kanske att han överreagerar lite, det är ju inte så att han är polis över mig och bestämmer vad jag får och inte får göra. Han får helt enkelt skylla sig själv nu.

Jag hör hur han skriker utanför stugan. Han måste ha blivit helgalen för det gör väl inte så mycket att hon, Emma kompisförklarade honom och att jag låg med Yasmine. Eller så kanske han hade stora känslor för Emma och blev sur när han såg att jag som har mycket mindre status än han själv fick till det. Jag vågar inte tänka på något annat vis än så även om han varigt ganska intim med mig i stugan.

Jag hör hur han sår i väggen minst fem gånger med full kraft så att hela väggen skakar. Efter det skriker han om möjligt högre än innan. Skriket var skärande i öronen och ärligt talat vågar jag inte gå ut just nu. Det känns som att han typ har förvandlats till hulken i ilska. Jag tror helt ärligt inte att jag ska gå ut till honom då jag är ganska dålig på att trösta. Sedan kommer säkert några av hans killkompisar höra skriken och komma och lugna honom då det bara är cirka 100 meter mellan varje stuga.

Jag bestämmer mig för att lägga mig och försöka sova, för helt ärligt tror jag inte att han återvänder. Jag tror han sover hos någon i hans grabbgäng. Det känns liksom av någon anledning som han även är sur på mig, eller sig själv, eller någon annan. Ja, oavsett vet jag inte riktigt, men jag känner iallafall på mig att han inte sover här inatt. Därför bestämmer jag mig för att passa på att sova helt naken, utan kalsonger och allt. Det brukar jag göra hemma vilket är fett skönt, men det vågar man inte här.

Läger med den jag hatade... (Foscar)Where stories live. Discover now