Del 34

2K 32 0
                                    

"Men vi kan inte bli något"
"Jag vet, Felix" mumlar jag men drar honom tillbaka mot mina läppar, för ärligt bryr jag mig inte just nu. Jag har ingen aning om vad jag vill eller vilka konsekvenser jag vill ska ske, annat än det som sker här och nu. Jag vill njuta så länge jag kan.
"Jag skulle bara förstöra allt Oscar, j-jag- jag kan aldrig hålla saker seriöst" påbörjar han, nästan förtvivlat, men jag hyschar honom direkt.
"Tänk inte på det" Svarar jag honom lugnande, och kysser honom löst ned över hans käke.
"Jag tror inte du vill ha något seriöst heller" lägger jag till och skrattar lite lågt, han är bara full. Inte för att dunk words inte är sober thoughts, det han säger kan mycket väl stämma bara det att han inte vill visa sådana känslor annars, men en relation skulle bara inte passa.
"Skulle du vilja det?" svarar han mig dock lugnt, och jag stannar upp med mina kyssar.
"Nej, Felix, jag skulle inte kunna tycka om dig på det sätter" konstaterar jag med en låg röst, och hör hur han suckar lågt.
"Men jag kan inte ljuga om att jag inte skulle sakna det här" lägger jag till, dock lite mer flirtigt, och rör mina händer ned över hans rygg för att klämmande placera dem över hans rumpa. Han ler dock endast brett av gesten, och låter mig behålla mina händer där.
"Jag visste inte att du skulle vara såhär självsäker Oscar" Han drar lätt sina fingrar genom mitt hår och behåller sin fokus på de slingor som dansar mellan hans fingrar.
"Är det bra eller dåligt" frågar jag honom lite skrattandes, och han ler brett medan han fortsätter inspektera sina händer som han drar genom mitt hår.
"Det är sexigt" Svarar han lågt och jag sluter ögonen leendes, och njutandes av hur hans fingrar är sköna mot min hårbotten.
"Hela du är sexig Oscar" mumlar han lika lågt, och jag känner strax efter hur hans varma läppar träffar min käke. De rör sig sakta men säkert nedåt, och då han kommit till mitt bröst skippar han hela den delen för att istället kravla ned och löst kyssa min undermage. Försiktigt drar han ned mina mjukisshorts en bit så att mitt kalsongtäckta skrev blottas för honom. Lika löst som tidigare kysser han mig utanpå tyget av mina kalsonger, vilket får mig att stöna ganska så rejält. Dock hyschar han mig, svagt skrattandes, innan han även drar ned mina underkläder med. De två plaggen låter han tyckas ned till mina anklar, innan jag själv sparkar av dem, men på uppvägen förvånar han mig då han inte stannar. Istället lägger han sig likt tidigare över mig, vilket får mig att se på honom med höjda ögonbryn.
"Vadå?" Frågar han, dock glatt, och jag kan inte undgå att själv le av hans leende.
"Fastän det blir svettigt är skin on skin det bästa" svarar han min osagda fråga, men inte ifrågasätter jag honom. Istället gör jag likt honom och trycker ned hans egna underklädesplagg en bit, tills jag inte lägre når. Istället använder jag då mina fötter till hjälp, och under hela processen med hans ögonkontakt. Dock hinner jag inte få de av honom, innan han hetsigt kysser mina läppar. Vad jag håller på med, med mina ben, avstannar i samma stund, och jag för händerna lugnt upp i hans hår.
"Fan jag blir så kåt när du är såhär hård" mumlar han skrattandes fram mot mina läppar, och jag stryker mjukt mina händer genom hans hår.
"Gör något åt saken då" svarar jag honom med en hes röst, och skjuter än en gång mina höfter prövande mot hans. Dock lägger han likt tidigare sin hand om min höft, vilket får mig att sucka lågt.
"Nej, jag vill testa att bara hålla det här lågt för en gångs skull" säger han lite försiktigt, men ändå självsäkert och dominant.
"Lågt som i skin on skin?" frågar jag honom lite flinandes, och han skrattar till.
"Lågt som i att ta reda på hur det känns att vara med dig utan att överdriva hela tiden" mumlar han dock menande, innan han kysser mina läppar mjukt. Jag känner hur han trasslar av sig sina kalsonger som än är nere vid hans vader, innan han sätter sig gränslande över mina höfter. Desperat, trots hans ord, söker jag min ena hand in mellan oss, och stryker mjukt min hand över hans mage. Dock rycker jag till en aning när jag möter det väntade, trots att det inte är något nytt. Försiktigt och prövande rör jag min hand över hans hårdnad, och låter tillslut min tumme löst massera om honom på det vis jag vet att jag brukar gilla. Han separerar våra läppar, och placerar istället sin panna utmattat mot min innan han släpper ur sig ett utdraget stön.
"Nej Oscar" säger han dock flämtande och rycker undan min hand från det varma aningen svettiga utrymmet mellan oss.
"Men Felix snälla jag är så jävla kåt. Vi behöver inte göra något grovt. Jag har olja i resväskan, så snälla kan du inte bara runka av mig" Gnäller jag dock emot hans ord. För jag kan inte stå ut. Det går inte.
"Ofta du har glidmedel med dig på klassresan" skrattar han dock fram, och jag suckar djupt. Ja, man vet aldrig när det kanske skulle behövas lite avslappning.
"Felix snälla" Klagar jag utan att svara på hans roade konstaterande. Dock rör han sin hand ned vidare dit jag tidigare fört min, och han smeker varsamt mitt kön som är pressat längs med min undermage. Jag stönar högt av den efterlängtade beröringen, men till min besvikelse lämnar hans hand området, och han ler elakt mot mig.
"Dröm på" Flinar han fram, vilket får mig att än en gång stöna, dock nu ytterst frustrerat. Sur över att han inte kan utbyta en tjänst med mig knuffar jag honom åt sidan och förflyttar mig bort en liten bit, vilket får honom att skratta åt barnsligheten.
"Fattar du seriöst inte att vi komer få blueballs båda två om vi inte kommer ikväll" mumlar jag.
"Jag kan iallafall erkänna att jag varigt kåt nästan hela tiden idag, och nu vill du inte ens hjälpa mig när vi äntligen blir ensamma"
"Allt gott kommer till den som väntar, Oscar" Säger han, och jag kan nästan höra hur han ler där bakom min rygg. Man kan tolka det det på två sätt, och jag vet verkligen inte om han menar det positiva, eller det dåliga. Dock kan jag inte undgå att tänka över det han sade lite grann. Menar han att tillfredställningen jag önskar nu, väntar senare, eller menar han smärtan? Fundera över det finns det ingen tid till dock, för inte kort senare rycks filten från min kropp, och jag ser oförstående bak på honom. Han har virat dem om sina axlar, och är påväg att resa sig upp. Som om han hört mina undrande tankar slänger han en handduk på mig, och jag lägger den täckande över min nakna kropp.
"Vi går ut, jag vill göra en sak" säger han som om det vore vilken grej som helst att gå ut naken i en filt.
"Men, klockan är typ närmare fyra Felix? Vi ska upp imorgon också" Säger jag varnande, men det skiter han i och öppnar istället upp dragkedjorna till tältet.
"Och strunta i att ta på dig kläder Oscar. Använd handduken" Är de sista orden som lämnar hans läppar, innan han lämnar mig ensam kvar i tältet.

Läger med den jag hatade... (Foscar)Where stories live. Discover now