Del 39

2.1K 37 0
                                    

"Kan inte sluta tänka på hur sexig du är såhär." Säger han när vi lagt oss i den stora dubbelsängen på rummet. Jag ligger ovan på han. Från att ha undvikt att se på mig låter han sin blick stanna vid min där han med tunga andetag ligger under mig. Stretar emot gör han inte, och han ser intensivt på mig, otroligt intensivt. I flera sekunder ligger vi stilla på så vis innan jag avbryter tystnaden med att sätta andan i halsen. För Felix börjar röra på sig under mig. Otroligt smått svankar han mot golvet, om igen. Hans armar rör han i en långsam takt närmare in mot hans kropp, och trots mitt stenhårda grepp så släpper jag honom. Så med ett smått flin drar han sina händer längs mina sidor, tills han når mina höfter där han placerar mig mellan sina ben. Händerna behåller han slappt om mina höfter då han istället skjuter sina egna uppåt, vilket får mig att flämta djupt. Och det är så kvällen påbörjas. Hans höfter som stöter mot mina kan jag inte bara- bara ignorera. Jag trycker mig tillbaka mot honom, för mig så intimt, sexigt och upphetsande som möjligt.

Jag har alltid vetat att han är en äcklig idiot, men också tyckt att han är snygg sådan. Varför jag fallen för hans teknik förstår jag inte, men just nu vill jag det. Jag vill ha hans händer som liksom med elektricitet vidrör mig, gör just det om och om igen. Jag gillar hur han förför mig. Jag gillar tanken av oss två ensamma. Jag gillar hans kropp tätt mot min.

Jag ligger i sängen. Han ligger över mig. Det var inte många minuter sedan vi hade varandras positioner. Det var inte heller länge sedan vi båda bar kläder. För nu är det inte mycket som skiljer hans hetsiga kropp från min.
"Du vet, vi har hela natten på oss" viskar han lågt och sexigt, andfått, precis vid mitt öra.
"Ska vi ligga?" stönar jag, rakt ut, utan att tänka över saken. För det är nästan uppenbart.
"Baby.." han smeker sin hand ned längs min kropp, och masserar retsamt min hårdnad som skriker efter att bli tillfredsställd.
"..stöna för mig Oscar. Hela kvällen." Just nu skiter jag fullständigt i vem Felix är, vem han tror att han är. Jag skiter fullständigt i vem jag är och vad mina åsikter alltid varit. Jag har nog ärligt aldrig varit såhär kåt. Jag krånglar mig ur mina kalsonger och ryser något oerhört då min numera nakna hur möter hans. Hans hand är snabbt tillbaka igen för att smeka mitt stånd, och jag stönar lågt av den behagliga känslan medan jag sluter mina ögonlock.
"Ligg still" mumlar han lågt och kysser min hals, samtidigt som hans hand rör sig åt ett helt nytt ställe, och jag sätter andan i halsen då han inte tycks ha planer på att låta sina fingrar lämna det området. Men trotts det lilla obehaget särar jag på mina ben för honom, och låter hans fingertoppar komma åt min ända.
"Jag tyckte det här var sjukt, det kändes bara konstigt när Leo gjorde det.." Säger Felix lågt, men på något vis ändå ganska kärleksfullt, och jag flämtar till då ett av hans fingrar intar mig.
"Men tro mig, om inte denna gång, så kommer du upptäcka ett helt nytt sätt att njuta" Fortsätter han, men jag kan knappt känna annat än ett knappt obehag av sätter han rör vid mig. Dock fortsätter han töja min öppning, kröka fingrarna, samtidigt som han rör sin andra hand längs med min hårdnad. Som han sagt känns det bara konstigt, men ändå behagligt på nåt sätt. Dock tar nästan obehaget av den otroligt konstiga situationen över. Dock händer det något efter ett tag. Hans, nu två, fingrar kommer åt en punkt de inte tidigare kommit åt lika bra, vilket får ett högt flämtande att lämna mina läppar, och Felix ler belåtet. Återigen tar han i på det stället och en viss känsla liksom skjuter genom min kropp, vilket får mig att nästan kräla i sängen under hans kropp medan stön flyr mig.
"Mmh, tror inte ens att jag kände så här som du verkar göra. Du är så lätt baby" Mumlar han mot mitt öra, och jag förstår vad han menar. Det tog inte långt tid innan jag började känna denna stimulans, och att jag faktiskt gör det känns personligen lite sjukt. Det är ju som han, mellan raderna, menar, alla känner inte ett behag vid denna aktivitet. Dock är jag glad att jag fick turen. För fler gånger lär det ju hända mig då min läggning är åt det hållet den är.

Hans fingrar ändrar dock på sättet de rör sig. Nu är det som att de istället tänjer mig. De trycker, och det svider. Dock försöker jag hålla minen, ta djupa andetag, för det som är planerat är egentligen aningen chockerande. Men jag har ju sett honom förut, jag har rört honom, och jag har haft honom i min mun. Jag vet om den storlek hans kön har, och jag tror detta kan funka då han är mer långsmal, om man säger så.
"Vad var det du sade förut om ett glidmedel?" Jag skrattar till och smeker mina händer varmt längs med hans kropp.
"I min necessär, i badrummet. Det finns kondom också" Får jag ur mig lågt.
"Jag kör inte med kondom" säger han då.
"Jo, ikväll gör du, annars blir det inget" säger jag och han suckar och springer iväg med sin nakna gestalt iväg från min kropp samt synfält. Utan hans fingrar känns det nu tomt. Det känns konstigt, och jag känner mig alldeles rörelseförlamad - alldeles mjuk. Antingen sköljer han av sina fingrar också, men det kan jag ju förstå honom.

När han kommer tillbaka ut med tuben i sin ena hand kan jag inte undgå att syna hans nakna kropp. Det är något han även låter mig göra, för han är inte rask med att ta sig till sängen.
"Vad du stirrar" Säger han flinandes när han kryper upp över mig, återigen.
"Det är inte så lätt att hålla blicken i styr" Svarar jag honom aningen sensuellt, precis på det viset han för sig, och låter mina händer leta sig ned över hans kropp för att röra sig över hans styva kön.

"Inte händerna heller verkar det som" Han skrattar till efter den uttalade meningen, men drar sig snart tillbaka. Han kysser min hals, mitt bröst, min mage, min kuk, mina ljumskar, samtidigt som han nu med lite glidmedel låter sina fingrar inta mig. Än en gång tänjer han ut så mycket det går.
"Sätt på kondomen nu då Oscar. Jag har inte händer så det räcker" Säger han, och jag reser mig upp en aning, för att ta emot den och som han bett mig, trär jag långsamt på den vilket får hans andning att hacka lite. Med sensuella drag rör jag sedan min hand längs med hans styvnad, med hans blick fäst i min. Dock placerar han sin hand på mitt bröst för att pressa mig tillbaka i sängen. Han vill inte få ett hand-job, han vill knulla. Han får alltid som han vill.

Läger med den jag hatade... (Foscar)Where stories live. Discover now