Del 36

1.9K 40 2
                                    

Jag står på strandkanten och beskådar Felix när han huttrande kommer upp ur vattnet. Han ser riktigt sexig ut när han går mot mig. När det bara är ungefär tio meter kvar slänger han sexigt med huvudet åt sidan så att det blöta håret flyger med åt sidan. Jag kollar ner i sanden för att kunna behärska mig själv. Han skrattar lite smått åt mig.

Väl inne i mitt tält lägger vi oss ner bredvid varandra på rygg. Våra blickar möts och jag kan inte slita mig från at kolla in i hans vackra ögon. Jag ler lite smått. Även om vi har två täcken fryser jag som fan, och det märker jag att även Felix gör. Jag skakar tillockmed tänder.
"Kom här Oscar" mumlar Felix. Jag reser mig presis som han beordrat, och lägger mig över honom så att våra bara magar möter varandras hud. Det blir genast lite varmare.

Till en början vågar jag inte riktigt slappna av på honom, då jag är rädd att han får för mycket tyngd och inte få luft. Men jag antar att han märker hur jag halvt spänner mig eftersom han läger sina händer på min rumpa och drar ner mig. Vi båda stönar högt när vi nuddar varandras skrev med för mycket spänning, jag rycker direkt upp igen då det gjorde ont. Ett "ahhh" rymmer bådas läppar. Vilket gör att jag reser mig upp direkt.
"Kom igen Oscar" mumlar han och jag lägger mig försiktigt ner igen. Det blir genast varmt och skönt jag känner hans andetag, men dag skakar fortfarande lite vilket får honom att skratta. Efter ett tag har jag slutat frysa vilket är skönt så att jag kan slappna av. Det känns som att jag just nu är mer kåt än honom. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra då jag är så kåt och inte sugen på att ha ont igen. Jag pressar mig mot honom igen och vi stönar.
"Snälla, sluta Oscar mumlar han"
"Varför?"
"Jag vet att du är fett kåt, eller jag känner det, men om du mins när du hade det så var du inte kåt en gång när jag trodde det, det är ungefär samma för mig nu" mumlar han och jag suckar. Varför måste jag vara kåtbocken av oss?

Jag reser mig då bara upp och lämnar tältet. Orkar inte vara kvar där när det är så tyst, stelt och jag inte kan tänka klart. Jag går ner mot stranden igen. Där sätter jag mig på en sen. Det är bra att vara här eftersom ingen är här halv fem på morgonen. Dessutom hörs inget ljud upp till tälten där klassen sover, så vill man gråta, skrika, stöna, eller något annat är detta den perfekta platsen. Jag sätter mig där och tänker, försöker få bort min kåthet. Inte för att det funkar så bra då jag bara tänker på Felix hela tiden, istället blandas det med en uppkommande smärta som bara stiger mer och mer.

Jag går ner mot vattnet efter en kvart i tanke på att jag kanske har enklare att komma där eftersom det kan omsluta mig mer när jag runkar. Jag tänker på Felix, hans fina stön och liknande. Jag känner att jag blir något mer kåt, men jag kommer inte komma så långt på det. Jag försöker fortsätta ändå.

Efter jag kanske stått tio minuter i vattnet hör någon plaska i vattnet bakom mig. Jag står bara kvar med ryggen mot stranden och försöker. Jag vet ändå redan att det är Felix eftersom ingen annan är lika trolig till att vara vaken vid denna tiden.
"Gå" mumlar jag. Han kan lika gärna gå här ifrån när han inte vill göra det vi brukar.

Jag hör hur han bara fortsätter mot mig och snart känner jag hans kropp bakom mig. Den pressas tätt mot mig och efter någon sekund känner jag även hans händer på mitt bröst. De rör sig sakta ner mot mitt skrev som jag håller mina händer om medans jag försöker runka.
"Jag sa Gå!" ryter jag lite högre denna gången även om jag blir mycket kåtare nu när han är här. Han vill testa på hur det är att inte ha sex hela tiden, utan bara mysa, medans jag vill ha det tvärt om eftersom vi båda vet att det tar slut direkt när vi kommer hem här ifrån.

Som väntat står han bara kvar bakom mig. Han tar bort mina händer som hela tiden pumpat. Han placerar sina egna händer omkring den och jag känner hur det börjar pirra mycket mer.
"Förlåt, jag ska få dig att komma så hårt nu, jag har insett att jag aldrig kommer kunna vara så lugn med dig när jag märker att vi är lika kåta på varandra hela tiden" viskar han i mitt öra. Han drar sakta, saktare än vad jag gjorde upp och ner.
"Mmmm" stönar jag tyst när han ökar tempot och jag känner även hur han själv direkt börjar bli kåt av mitt stön. Han pressar det mot min rumpa och jag känner hur jag styvnar.
"Hur fan kan du få mig så jävla kåt hela tiden?" Mumlar jag tyst och suckar.
"För att jag är proffs på det och sexig" viskar han i mitt öra som får mig att rysa.
"Jag känner hur jag börjar närma mig min kant då jag spänner mig lite för att hålla på det.

Jag vänder mig om och vrider runt Felix så att jag kan göra samma sak på han.
"Sluta, du behöver inte.."
"Men jag vill, dessutom kan du inte neka att jag kände dig bli kåt när du stod bakom mig" avbryter jag.
"Ellerhur?"
"Okej då, men gjör en snabbis då för solen börjar snart gå upp och vi borde sovigt för länge sedan"
"Var glad att du slipper ha ont när du vaknar istället" mumlar jag.
"Det är jag"

Jag drar upp på tempot som jag runkat av Felix i. Han stönar tyst vilket gör mig kåt. Jag drar upp tempot mer vilket gör att han svankar mot mig och pressar sig mot mig. Jag känner att vi båda är nära nu.
"Ja, ja..g kommer nu..." pressar han fram och kommer fem sekunder senare. Han kommer i vattnet vi står i. Då jag också är väldigt nära börjar jag stöta och jucka mot honom. Jag stönar och har lite svårt att komma över kanten konstigt nog. Men när han börjar synka mina juckningar kommer jag också efter tio sekunder.
"Du hade svårt att komma idag" mumlar han och ler.
"Jag vet inte vad du menar med det, men ja. Jag kan inte koncentrera mig helt på sexet när jag är på en allmän plats, det är liksom änklare att komma när jag vet att ingen tittar på, som i ett sovrum"
"Det tycker jag också"

Läger med den jag hatade... (Foscar)Where stories live. Discover now