Del 27

2K 28 0
                                    

"Hur har det varit att dela rum med Felix då?" skrattar en av tjejerna i klassen fram där vi sitter runt en eld för att äta grillade grönsaker samt grillat kött.
"Ni är ju inte direkt bästa vänner, om man säger så" fortsätter hon och jag skrockar lågt.
"Det har faktiskt gått bra, oroligt nog. Visst har han bitchat ibland men jag tror nog inte han vill att jag säger detta, men han har faktiskt varit schysst, när ingen liksom ser på." svarar jag henne, och hon samt den andre ser lite häpet på mig.
"Det har ju liksom gått.. rykten, typ" Direkt stelnar jag till en aning. Hur sanna rykten?
"Vadå?" säger jag, och spelar lite undrande. Jag vet precis vad.
"Jo men att du och Felix, liksom, gillar att dela rum, ensamma, då ingen ser vad ni gör.."
"Att ni gillar varandra" Fyller den andre i, och jag börjar med ens skratta.
"Saga kom in på rummet när vi sov, och vi måste ju dela säng, så hon antog väl att eftersom jag låg så nära honom att jag tyckte om det, att han tyckte om det, men det fanns egentligen inte mycket till plats, vi har liksom den minsta sängen av alla stugor. Så saken är ju den att vi inte hade mycket annat till val" Svarar jag leendes, försöker få dem att tro på min halvt lögn.
"Men liksom han kollade på dig hela tiden när du solade vid stranden"
"Jag vet inte, jag sov men jag tror han bara ville gå och varna för att inte bränna mig och sedan ville han sätta sig för att handen gjorde ont, det sa han iallafall till mig" svarar jag även om det kanske inte helt var så.
"Men liksom.. Fredrik sade att han hört stön från ert rum, typ hela tiden." säger en av dem, aningen generad, och ler lite halvdant.
"Jag vet inte vilka tjejer han dragit in dit, eller vad han gjort där inne själv" svarar jag henne dock skrattandes och höjer mina händer oskyldigt i brösthöjd. Mina ord får även dem att skratta, och jag pustar ut lätt. Helvete vad mycket mer försiktig jag måste vara med honom.
"Aja, vi blev lite fundersamma där först" skrattar en av dem fram.
"Jag skulle aldrig, nej gud nej" konstaterar även jag skrattandes. Gamla jag skulle aldrig iallafall...
"Fanny kom med, jag tror de har lite dricka där borta" Alice från klassen nickar bort mot vattnet och Fanny framför mig reser sig intresserat.
"Oscar kom med du också" säger hon, och tar lätt tag om min arm innan jag ens hunnit svara. Tillsammans rör vi oss bort en bra bit, innan en brasa samt diverse elever tonar upp framför oss. Då deras glada konversation når våra öron, ser jag lite skeptiskt på dem, innan jag tittar tillbaka på Fanny vid min sida.
"Kör de sanning eller konka?" frågar jag med skratt i halsen, och hon ser lika misstyckande, men roande på dem som jag tidigare gjort, men rycker på axlarna.
"Ja, jag tror det"
"moget" Då vi slår oss ned lämnas ett antal ogillande blickar på, i alla fall, mig, men jag väljer att ignorera dem. Dock fastnar jag i Felix stirrande ögon, men de utstrålar inte som hos de andra irritation, utan är mer tomma. Varken ser han glad eller arg ut, och hans blick är otroligt svårläst.
"Hallå saga, vem av oss ser bäst ut, ärligt nu" skrattar en kille från klassen fram, då han fått ordet, och resten av killarna blir genast ivriga. Sagas åsikt bryr sig många om.
"Asså verkligen?" säger hon skrattande men låter sin blick flyta över de killar som sitter här.
"Felix tror jag nog" svarar hon sedan, och min blick landar på honom. Dock tittar han redan på mig, på samma vis som tidigare, innan han endast en sekund senare lägger sin uppmärksamhet på saga, och ler sådär flinande som han alltid gör.
"Har inte du legat med Felix?" frågar samma kille igen och saga skrattar kort innan hon nickar generat.
"Skulle du göra det med honom igen?" Saga ser lite stelt på Felix innan hon, liksom tidigare, nickar.
"Hur bra var han i sängen på en skala, ett till tio"
"men herregud vad ni frågar mig saker nu" säger hon skrattandes och vänder sig till sina tjejkompisar som även de skrattar, antagligen åt att hon blir så 'generad', för egentligen tror jag inte hon är det. Visst kanske det är aningen jobbigt, men jag tror hon uppskattar denna uppmärksamhet mer än om den inte skulle finnas där.
"Jag hallå chilla lite med frågorna" försvarar sig Felix skrattandes, eftersom svaret kommer involvera honom och hans pride.
"Okej jag lovar det här var sista nu, svara bara" säger killen skrattandes, vid namn Calle.
"typ kanske.." saga ser alldeles röd i ansiktet på Felix som leendes inväntar svar. För han vet om att det har varit bra, han vet om det för att det skett mellan dem mer än en gång. Hur kan ingen annan se det?
"Asså det beror på, typ fem sex på vissa grejer, men annars nio, nio och en halv" säger hon och resten av killarna tjoar för att få Felix att känna sig aningen generad över stunden, typiskt grabbigt. Det kanske ser ut som om vår klass är helt sexaddicted, men så är inte egentligen fallet. Det är bara det att vi har de tjejer från skolan som är lite slampigare i just i vår klass, samt Felix och Noah, vilka har fått till det med tjejer sedan tidernas begynnelse. Av min bedömning är antagligen cirka hälften fortfarande oskulder. Att jag egentligen inte är det är en konstig tanke. Jag tror inte någon skulle ana det i första hand. Sedan är inte heller "alla" med "alla". Det är egentligen nästan bara Felix och saga som under det senaste året haft någon slags relation, några av oss har nog till och med antagit att de varit halvt tillsammans. Sedan är det Yasmine som jag förstått gör vad som helst då hon får lite procent i kroppen, och eftersom många av de lite populärare i klassen hamnar på samma fester så har det nog antagligen blivit så att det skett en och annan koppling där med. Annars är resten av oss ganska lugna, och håller oss till personer utanför skolan. Nu när jag tänker på det kanske jag inte kan säga oss - involvera mig själv - för jag har ju faktiskt varit med Felix..

Läger med den jag hatade... (Foscar)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora