Del 30

2K 36 0
                                    

Då jag sneglar över på Felix blir jag nästan skrämd över hur nära han faktiskt sitter, och han ger mig en snabb blick innan han återigen ser bort.
"Men hallå? Fan vad ni tjejer strulat med massa tjejer hit och dit. Vilka är det som inte är straight?" Frågar Jakob helt förvånad över deras tydliga samtalsämne, och ser ut över gruppen.
"Men vafan det här vet vi ju redan" Jag rycker till då det är Felix röst som ljuder, och ser mellan honom och Jakob, som i sin tur svarar att han inte har en jävla aning. Jakob ser vid sin sida på Noah som direkt säger att han är straight, sedan landar hans blick på Calle.
"Jag är rak. Jag är rak som en... Jag är rak!" säger han med en bestämt ton och gestikulerar med handen en rak linje, vilket får de flesta av oss att börja skratta.
"Jag är bi" Då blicken landar på Felix lämnar orden hans läppar med en självsäker ton, och direkt blir jag förundrad över dem. Vad ska jag nu säga? Jag sitter bredvid Felix, det är min tur! Vad ska jag säga? Egentligen är killar något som faller mig mer i intresse än tjejer, men jag är inte helt gay. Men trots det? Ska jag ens nämna mitt tycke för det andra könet? Vad kommer då tros? Tankarna om mitt och Felix lilla rykte kommer antagligen bli säkra tankar om jag inte nekar mitt tycke för killar. Och är det det han vill? För mig spelar inte det här någon roll, annat än vad han kommer tycka och saken. Felix ger mig en mjuk blick, men en tom blick. Jag kan inte avgöra några som helst klartäcken i den.
"J-jag, jag är hetero" Orden lämnar mina läppar aningen ostadigt, men jag sväljer det och blinkar lite frågande innan jag ser mot Randa som med himlande ögon lägger blicken på Jakob.
"Det här är ju bara fjantigt" säger hon lågt, och saga vid hennes sida tar ordet från henne och säger att även hon är hetero. Då vi gått varvet runt visade det sig att Felix och Alice är de som faktiskt är öppna för båda sidor, om det nu inte var någon annan som likt mig ljög. Direkt börjas det prata om fyllehistorier då hångel/trekanshångel delats med två tjejer, liksom två killar, och jag flinar roat över hur de aningen fulla överröstar varandra.
"Justefan!" Utbrister Calle mitt i kalabaliken och ser på mig och Felix.
"Nu får ni ju erkänna er!" fortsätter han och restens uppmärksamhet vänds mot vårt håll ganska så snabbt.
"Är det sant som man hört" Frågar han och hickar till innan han klunkar i sig en av hans många ölburkar.
"Ja juste, Felix berätta nu" Får Jakob ur sig, och jag ser förskräckt mellan dem alla. Sansa dig Oscar. Du måste spela lugn.
"Vad har ni hört då?" Frågar Felix och skrattar medan han drar handen genom sitt lena hår.
"Direkt börjas det babblas från olika håll om att vi hörts stöna, kysst varandra, varit allmänt närgångna, sovit nakna med varandra osv. Vilket som sagt endast är överdrivna rykten, för ingen har ju faktiskt sett att det skett.
"Okej.. Det var ju konstigt" skrattar han aningen stelt fram och de flesta tystnar.
"Ska jag vara ärlig?" frågar han, och mitt hjärta hoppar till. Va?
"Okej, asså jag kysste faktiskt Oscar, och vi har skedat. Men inget mer än så. Han sover fan i t-shirt" skrattar Felix fram, och mitt hjärta stannar denna gång. Hur kan han? Varför vill han? Trots att hela den här stämningen om att jag är en pinsam ovälkommen tönt som alltid uppstår runt dessa personer, nu är som bortblåst med lite alkohol i deras kroppar, så är det fortfarande konstigt. För imorgon kommer jag vara samma tönt. Resten av året kommer jag vara samma tönt. Och Felix bör ju skämmas. Men istället ser de häpet på honom, skrattar, och vagt jublar åt att han blivit aningen generad.
"Jag menar han vann ju abs-tävlingen" Lägger Felix till och ser sedan på mig där jag fortfarande sitter i Randas filt. Vagt ler han och inspekterar mitt ansikte noggrant, innan han blickar ut över de andra igen. Är han inte klok?
"Oscar lyssna här" påbörjar Calle och rapar lågt.
"Om jag skulle vara kille- nej om jag skulle gilla killar, och var ute efter ett engångsligg. Och jag skulle se dig stå där. Då hade jag fan slagit till direkt. Jag är ledsen om mina grabbar fått dig att må dåligt någon gång" Säger han och klappar Noah på axeln som sitter bredvid honom.
"Det är fan bara förfärligt hur mycket du pluggar och läser. Har du aldrig kul?" frågar han och de andra skrattar åt hur full han blivit. Är det här det som är kul? Är större fester kul? Eller är att skita i skolan kul? Jag vet inte vad de anser vara kul, men jag har kul när jag är ute med mina hundar. Jag har kul när jag läser och jag har kul när jag tränar. Sen har jag kul med Felix. Att vara så jävla nervös är kul. Det är så otroligt kul. Trots att han antagligen kommer knäcka mig som en kvist och det inte lär bli så kul till slutet, så är det kul nu. Allt det nya är kul.
"Felix kan nog lära dig ha kul Oscar" Avslutar Calle och dricker ännu mera. Att han inte har någon gräns. Hans ord får dock Felix vid min sida att skratta högt innan han ser på mig med tindrande ögon.
"Vill du att jag lär dig ha kul Oscar?" Frågar han med skratt i halsen och jag förstår direkt dubbelmeningen i det hela. Faktiskt, kul skulle inte vara så dumt.
"PÅ TAL OM KUL!" utbrister plötsligt Noah och reser sig för att gå bort till en sportbag dör han tar upp en genomskinlig flaska med blå etikett.
"Brorsan var i Spanien och kom hem med hur många såna här som helst! En halvliter och kostade typ nittio spänn. Jag snodde med mig ett par innan vi åkte, vilket han antagligen kommer märka dock. Jag lär dö.. I alla fall, den som gör det sjukaste, eller asså det bästa, den får den. Så girls, det är bara att klä av er." säger han och vickar på ögonbrynen och skrattar medan tjejerna besvarar honom äcklat.
"Okej jag skojade, men gör vad som helst. Jag och Calle är domare" Fortsätter han och lägger armen om Calle som inte är särskilt nykter över huvud taget, och vinglar till en aning av tyngden av hans arm.
"Men vadå, bara göra något sjukt" Frågar Felix intresserat vid min sida och Noah nickar.
"Men Felix du har igen chans mot girlsen" flinar han tillbaka vilket får Felix att höja på ögonbrynen med ett självsäkert leende, och innan jag ens hunnit reagera har han tagit ett hårt tag om min tröja för att dra mig mot honom. Hårt pressas mina läppar mot hans och jag flämtar till av den chockerande händelsen för att sedan dra ifrån. Dock är hans grepp om min krage densamma och han håller fast tag om den medan han lutar sig bakåt ner i det fuktiga gräset. Hans blick är fäst vid min då jag tvingas följa efter honom där jag på knän sakta kryper över honom så att jag är överst.
"Som alltid annars Oscar" viskar han, och våra läppar förseglas än en gång. Jag tänker bort våran "publik" och bara fokuserar på Felix även om det inte går så jättebra. Direkt blir hånglet grovt, och han placerar, lite feminint, sitt ena ben längs sidan av min kropp, presis som den understa brukar göra när vi är med varandra i stugan.
"oooh Felix du ba goes all in. Men fan det krävs lite mer tror jag nog" Hör jag Noahs röst säga, då han gång på gång kommenterar vad som sker. Och Felix lyssnar på hans ord, för han tar tag om tröjan bakom min nacke sekunden senare och liksom tvingar den av mitt huvud. När den senare är slängd om sidan placerar han sina iskalla händer över min brännheta rygg, som antagligen en gåshud spridit sig över. Han smeker mig sackta längs ryggen och sidorna vilket börjar få mig lite kåt. Fan att han måste göra så att jag får det här framför alla i klassen.

"Hallå.. Noah kolla! Det är ju förfan Oscar!" Urskiljer jag Calles röst säga, och jag ler brett mot Felix läppar. Hade han trott att det var en tjej? Dock låter jag leende falla för att återigen hungrigt låta Felix kyssa mig och vi fortsätter.
"Det där är ganska galet" fortsätter Calle sluddrande, samtidigt som Felix pressar sina händer mot min svank vilket tvingar mig att lägga mig ned över honom och vi känner varandras stånd. Jag stönar hyfsat högt.
"Mmmm" lämnar bådas läppar. Om inte allas blickar var på oss inan så är de det garanterat nu. Att höra två killar stöna tillsammans är liksom inget man skulle undvika. Jag börjar sakta men så sexigt jag kan grinda ovanpå honom han andas iallafall högt och ojämnt så jag antar att han gillar det. Av gesten jag gjort och allas chockade blickar lämnar ett flämtande skratt mina läppar innan de hinner pressas mot hans än en gång till. Jag slutar med mina grundningar efter kanske två min då jag inte orkar mer.
"Ni är ju fan sjuka och coola att ni gör det så öppet" hör jag folk som säger. Folk börjar vissla på oss att fortsätta medans andra inte vill det.
"Vafan, det är ju bara coolt att få se liveporr!" Skriker en annan.

Jag bryr mig inte så mycket på de runt om just nu. Jag är liksom kåt nu och det känner jag att Felix också är.
"Nej, Hallå sluta nu hörni, Felix du vann för länge sedan" säger Calle. Det hjälper inte så mycket. Efter det känner Jag händer ta tag i mina armar och drar mig bort från Felix. Det är Noah. Felix ligger kvar en liten stund för att andas ut vilket även jag gör en bit bort på rygg där de släppte mig.
"Fan vad ni blev kåta på varandra nu då av det" hör jag en tjej säga. Jag kollar ner och ser det som de flesta nu kollar på. Mitt och hans stånd. Vi sätter oss snabbt upp från marken för att ingen ska kolla mer på det som tydligt syns genom byxorna. Jag tar på mig tröjan och han får sin vodka.
"Jag visste inte att du var så bra på att grinda Oscar" säger Noah.
"De flesta killar som är musklade som du och inte så sexgalna precis som du brukar vara jävligt dåliga på det och har ingen ork och håller bara på i några sekunder, men du gjorde det fan lika länge som jag klarar det. tillochmed jag blev lite kåt av det" lägger han till.

Läger med den jag hatade... (Foscar)Where stories live. Discover now