Del 23

2.2K 34 0
                                    

"Mhh du skulle-" han fortsätter inte sin mening då han uppfattar min hand vandra sin väg ned över hans bröst och mage. 
"Nej du skojar" får han ur sig utdraget och frestat innan jag låter min hand greppa om honom. Han andas in djupt och ljudligt genom näsan medan jag retande för min hand upp och ned i ett långsamt tempo. Dock ändrar jag det tvärt till något snabbare och han släpper andan han hållit med ens. 
"Oh my goood" väser han frustande fram mellan sammanbitna tänder, men jag släpper honom. Detta var mest för att han ska få känna hur det kändes för mig igår. Men även för att jag inte vågar ha hans blask i munnen, jag vet liksom inte vad jag ska göra med det och det känns äckligt att svälja det. Jag vänder mig om och sätter mig upp på sängkanten medan jag söker med blicken över golvet efter ett par rena underkläder. 
"Oscar vad fan?" Jag ser bak på Felix där han lutad på armbågarna ligger och studerar mig med en ilsken rynka i pannan. Och trots att jag försöker kan jag inte undgå att snegla på det lilla tältet som bildats av lakanet under hans mage. Av vad jag känt var han inte liten direkt. Ingen tvekan om saken. 
"Vi skulle mötas till lunch, och klockan är mycket. Vi måste börja gå" svarar jag honom lite allvarligt, men han fortsätter bara blänga på mig. 
"Driver du eller?!" Utbrister han och ser chockat på mig, men jag ser bara frågande tillbaka på honom och skakar på huvudet.
"Varför skulle jag?" 
"Du är ju helt otrolig Oscar! Vad är det med dig klart som fan att vi kan stanna en stund till. Ända sedan jag vaknade med din jävla stenhårda kuk upptryckt mot mig har jag inte kunnat tänka på något annat än vad som väntar. Och nu vill du gå?!" Han ser chockat, argt, och oförstående på mig medan jag drar på mig mina underkläder och ställer mig upp. 
"Om du är orolig för det där-" jag nickar och ser ned på upphöjningen av täcket vid hans skrev "så är det nästan en timme tills vi ska gå. Det hinner försvinna" Dock svarar han mig inte utan spärrar bara upp ögonen ytterligare innan han slår båda handflatorna i ansiktet och sjunker ned på rygg i sängen.
"Oscar ditt cp" mumlar han lite ångestfyllt nästan. Jag tar bara tag i dörrhandtaget och är påväg ut. Då reser sig Oscar blixtsnabbt upp och drar in mig igen och låser...

"Snälla stanna här iallafall" säger han och visar mig sina valpögon. Jag kan liksom inte motstå det och det vet han också.
"Okej då" mumlar jag. Jag går raka vägen till sängen då jag knappt orkar stå. Jag är både andfådd och trött av utmattning. Det jag gjort mot Felix under morgonen har gjort mig helt slutkörd. Jag lägger mig i sängen på mage och Felix kryper in bakom mig. På detta sätt kan jag liksom skydda mig själv, eller åtminstone skrevet. Han pressar sig nära mig, så att jag känner hans stånd, och det bästa är att jag har bildat det, det känns åtminstone kul att han faktist blir kåt av mig. Hans hand lägger sig mjukt om min rygg och över sidan och jag kasar lite närmre honom då det är mysigt och jag vill bara känna någon närhet.

Men jag och han verkar inte vara på samma tankar, han vill nog fortsätta på det vi gjorde innan medans jag enbart vill mysa och slappna av. Handen från honom åker nämligen sakta, sakta längs sidan ner mot min byxkant. Han försöker ta in handen där men misslyckas. Han lyfter upp handen från positionen på mig vilket blir en lättnad. Men sedan vänder han runt mig på sidan och sedan placerar handen mitt på skrevet utanpå mina byxor! Jag får lite smått panik av det. Det får mig att flämta till och mina ögon fylls med tårar. Han tar lite över det och mina tårar börjar svämma över då det gör fett ont. Det bra är att han åtminstone inte ser eller hör det eftersom mitt huvud är in mot väggen.
"Du är ju lika kåt som jag Oscar, så vad är det som gör att vi inte kan fortsätta längre?" Frågar han. Jag biter ihopa och försöker låta så normal som möjligt.
"Jag är inte kåt egentligen" mumlar jag.
"Men jag känner ju att du är det, sluta ljug"
"Det är inte stånd jag har, det är något annat" säger jag och brister i rösten på slutet.
"Ånej, säg inte att du har kvar det?" Säger han chockat när han fattar.
"Jo, presis det har jag" mumlar jag med tårarna rinnandes. Han vänder mig om, och jag torkar snabbt bort tårarna innan han ser det, men det rinner dit nya lika fort.
"Men du kom ju igår"
"Nej, du slutade ju presis innan så jag fick hålla allt inne"
"chit förlåt jag trodde verkligen att du kom, för det kändes som det typ, men det måste ju varigt inbillning"
"Varför sa du inte bara till då?"
"Jag trodde det var tänkt att du skulle sluta där" svarar jag. Det blir tyst ett tag. En stöt kommer i pungen och jag stönar till. Det har gjort det lite då och då dessa dagarna och det gör ännu ondare än vad det andra gör. Jag antar att det är typ blodet eller trådar inuti som flyttar på sig eller lossnar. Tårarna rinner hejdlöst.
"Chit, förlåt Oscar, jag menade aldrig att göra så mot dig" säger han.
"Är det typ stötar som kommer nu?" Frågar han. Jag bara nickar då jag inte klarar att göra något annat än att spänna mig. Efter det reser han sig snabbt upp från sängen och tar på sig badshorts och springer ut. Jag undrar vad han ska, liksom han kan ju inte bada såhär tidigt på morgonen och dessutom kannan inte bada med gipset. Vi borde även äta vid denna tiden så jag tycker det är väldigt oskysst av honom att lämna.

Läger med den jag hatade... (Foscar)Där berättelser lever. Upptäck nu