Del 25

2.4K 31 0
                                    

Dagen idag var menad till att spenderas i stan för fritid, dvs shopping för de flesta. Dock föll det mig inte alls i intresse, så jag tog mig en promenad längs stranden för att rensa huvudet från alla tankar om vad som hänt den sista tiden. Till min lycka fann jag en liten strand vid strandens slut där det fanns en tillhörande bar, resturang samt nattklubb. Dock inget som riktigt var särskilt aktivt där vid 14-tiden. Jag tänker mycket på om när dena resan är öve och på hur det blir sen. Även om han liksom inte hatar mig så gör hans vänner det och då undrar jag om han faller och lyder dum och dumpar mig även om jag hade hoppats på att han stannar kvar med mig så att vi kan fortsätta på det vi har gjort. Men jag vill ändå att Felix ska få göra det han vill och känner för, att han inte bara är med mig försatt jag inte ska bli sårad. Detta ger mig sådan ångest, inte bara av tanken på vad som händer sen utan även på vad vi har gjort. Tänk att jag kom i Felix mun igår. Tänk att jag faktist blir upphetsad och kåt av en som jag några dagar tidigare hatat. Att jag kom i min mobbades mun, eller över huvud taget kom. Eller jag var ju lite tvungen att komma igår så att jag fick bort det, men alla andra gånger. Helt ärligt undrar jag vad som hänt med mig. Jag har förändrats så mycket från att knappt gilla att vara med människor till att faktisk bli väldigt intim med en person.

I alla fall slog jag mig ned där i sanden med min bok och gassade i solen ett par timmar.  Jag tänker att idag är jag ändå insmord med solkräm, och om jag redan är bränd så gör det inget om jag blir ännu mer för jag har ju ändå förstört mig.

Nu är jag åter samlad med klassen igen i ett faktiskt och mycket fint naturreservat.  För vad är en resa utan camping.. 
"Ni får slå upp tälten själva och även välja vem ni vill sova med, eftersom inte alla har egna tält. Närmare 19 ska vi börja med grillningen tills dess måste ni vara klara!" Informerar en var våra klassledare hela klassen som står samlad på en gräsplätt. Det är så typiskt att vi ska göra detta. Det hör verkligen till klassen att campa varje gång vi har en resa av något slag, om inte campingresa. Jag är inte den i klassen som gillar camping mest utan jag föredrar hotell, så jag är ju inte superglad, utan hänger mest med i svängarna.
"Hey" Jag rycker till av den plötsliga viskningen och de händer som läggs om mina höfter, men som dock lämnar min kropp lika snabbt som de kom. 
"Oscar, slå upp ditt tält så slår jag också upp mitt, men tro fan inte att jag inte tänker-" Jag harklar mig lite och jag skymtar hur han tittar runtom oss ifall det är någon som lyssnar. 
"tro fan inte att jag tänker låta dig gå obestraffad efter imorse" väser han med en lägre röst, och klämmer till min rumpa diskret där han står halvt bakom mig, vilket får mig att flämta lågt. Men att någon skulle lägga märke till oss där vi längst bak står i ringen av elever är minst troligt.  Med en klapp på min axel lämnar han mig sedan ensam där jag stod lite avlägset, och går självsäkert tillbaka till sina kompanjoner. Jag börjar undra vad han menade med det, för jag tycker jag har gett han tillräckligt, men sedan minns jag imorse, jag sög ju av honom och slutade inan han kom, så ni vill han göra om det...

Jag har redan förstått hur tråkigt det är att tälta både själv och med flera, men med någon som praktiskt taget sagt att han vill get nasty with me, det har jag aldrig testat. Så varför inte? Varför inte riskera en tråkig natt ensam för det? Jag har ju inte mycket att förlora.  Så som han sagt slår jag upp mitt tält som är ganska fint ändå.  Att vandra är något som faller mamma stort i intresse. Så hennes utrustning var vad hon skickade med mig till idag, ingen skit det vill säga.  När tältet väl efter stor möda står upp lägger jag märke till att klockan bara är strax innan 18, alltså en timme innan vi bör äta, så jag lägger mig bekvämt på min sovsäck för att förhoppningsvis hinna läsa ut de sista sidorna på min bok. 

"Fyfan vad stort du har det" Med uppspärrade ögon ser jag på Felix som hukad klivit in i mitt tält, och jag lägger chockat ifrån mig boken när han drar ihop dragkjedjorna till tältets öppning. 
"V-vad, vad gör du?" säger jag med en låg röst då han från fickan tar fram ett kombinationsskåpslås och låser ihop de tre hållarna till dragkjedjorna. 
"Det är typ fyrtio min tills vi ska käka" Säger han ansträngt medan han fifflar för att få samman det han håller på med. 
"Ja?" svarar jag honom lite osäkert, trots att jag inte alls är osäker på vad han vill. Det här är solklart. 
"Man hinner göra mycket på den tiden" säger han nästan andfått efter att ha ansträngt sig 'så hårt' med låset, och vänder sig sedan om för att krypa upp över mig. Av hans handlingar går en ilning genom min kropp, och jag fixar nervöst till mitt hår samtidigt som han närmar sig mina upp över mina ben.
"Och jag är redan hungrig" svarar han och flinar. Jag biter mig i läppen för att inte falla för hans blick, men det går sådär...

Läger med den jag hatade... (Foscar)Where stories live. Discover now