Seven İnsan Kıskanır

5.2K 99 47
                                    

Merhabaa :D Ben yazarken çok eğlendim umarım siz de okurken eğlenirsiniz :D İyi okumalaar *.* 

10.BÖLÜM

ZEYNEP

 

Beynim eror verirken çoktan yerimden fırlamıştım bile. Sen.Benim.Kocama.Ne.Diyorsun.Orospu?

 

Kerem sinirle masadan kalktığımı fark etmişti fakat neler olduğunu anlayamamıştı galiba. Ah be benim safım! Kadına hızla yaklaşırken gülmeye kesti.

 

“Sen ne dedin bir daha tekrarlar mısın?” dedim ses düzeyimi korumaya çalışırken. Herkes yavaşca bize dönüyordu. Kerem bileğimi kavramıştı ama hızlıca kolumu savurdum.

 

 Evet Keremi kıskanıyordum, evet çok kıskanıyordum. Çünkü o benimdi, ben onundum. Her zaman ve sonsuza dek.

 

Kız şaşkın bir şekilde ağzını açtı, sonra kapadı. Japoncuk  gibi bu hareketi tekrarladı. Sonunda Kereme dönüp gülümsedi! Allahım! Sen beni katil etme rabbiiiim!

 

“Nedeen?” dedi ağzını yayarak şirret karı! Al da deli olma!

 

Dişlerimin arasından nefesimi vererek, sinirle, bağırarak “TEKRAR ET!” dedim. Ben bile benden çıkan sesten ürktüysem karşımdakilerin korkması gayet doğaldı, değil mi?

 

Kız bir an da vurgun yemişe döndü.  Yanında ki arkadaşları car car car ötmeye başladı. “Burdağ güvenlik yok muuğ?” ay ben seni yerim! Kafasını otobana sürtüp kıvılcım çıkartmak  istiyorum!

 

Kerem beni belimden kavrarken kollarının arasından sıvıştım! Zeynep Sayer den tehlikeli bir şey varsa sinirli bir Zeynep Sayerdir.

 

Elimi masaya sertçe vurarak. “Tekrarla dedim!” diye  haykırdım.. Bu  sefer kız da ayağa kalkmıştı! Pısırık değil miydi bu?!

“Ne dediysem dedim! Sananee bee!”  Ağzını yayarak konuşması, iğrenç kızıl saçları, takma olan kirpikleri ve götünde ki eteğiyle karşıma geçmiş bana bağırıyordu değil mi? Aha! Evet, bağırıyordu.

 

Şimdi sıçtım ağzına senin!

 

Ellerimi saçlarına dolarken, dolamak dediysem, kızın kafasını 360 derece çevirirken bağırıyordum. Ayrıca saçları elimde kalmıştı, çıtçıt takıyordu!

 

“BANA BAK KALTAK! BANA BAK! BANA İYİ BAK! SENİ ÖLDÜRÜRÜM HA! BEN ALIRIM O CANINI!  KARISI KATİL OLUNCA BAKALIM KEREM GÜLEBİLECEK Mİ?”

 

Elimde kalan saçları arkadaşlarının surtına savururken, kızın yüzünü çizmek için uzandım. O esnada Kerem beni belimden çekerek daha da kızın suratının yırtılmasına sebeb oldu.

 

Arkadaşları buldumcuk gibi bana bakarken ben Keremin kucağında debeleniyordum. Kız yerde ağlıyordu ve aynı zaman da bana saydırıyordu..

Eksik Bir Şey Mi Var?Där berättelser lever. Upptäck nu