Seni seviyorum demenin yolları!

2.1K 109 34
                                    

Merhaba :D

Uzun zamandır, bölüm yazamadım.  Cidden sizden çok  özür  dilerim, bunun bir gerekçesi yok. Sadece ne  yazacağımı bilemedim ve dizide ki AkMel beni çok sinirlendirdiği için bir şey yazmak istemedim. 

Ama şimdi yeni bölümü atıyorum ve  kısa sürede uzun zamandır ilgilenemediğim yorumlarınızı teker teker cevaplandıracağım :D Bu bölüm full Akmel oldu ve baya Aksel'in duyguları üzerine oldu :D

Bu arada bir tane ZeyKer hikayesi yazmaya  meyillendim ve daha paylaşmadım ve buna kapak istiyorum, yapan  biri varsa bana yardım ederse,çok sevinirim! :D

Neyse iyi okumalar bebekler :D

30. BÖLÜM

Seni seviyorum demenin  yolları.

 

Aksel

 

Evden çıktıktan sonra hızlıca Melis’in evine ilerlemeye  başladım. Bu kız resmen benim  alışkanlığım olmuştu, o olmadan  yapamaz hale ne zaman  gelmiştim? Hatırlamıyorum  bile.

Sadece  Melis ile  doğmuş  ve  onunla ölecek gibi  hissediyordum,  o olmasa yapamam  gibi hissediyordum.

Siktiğimin kaybetme  korkusunu da bir kenara fırlatma  kararını çoktan  almıştım  da kendime açıklayamamıştım..

Korkularımın  üzerine gitmezsem hiç  bir zaman mutlu olamayacağımın, sevdiklerimi  başkalarına kaptıracağımı  anlamıştım.  Biraz geç  olsa da.. Melis ile Can’nın  arasında ki ilişkiyi gördüğümden beri..  Herkesin  ona karışma hakkını kendinden bulup, benim bulamayışımdan  beri. 

Onu  köpek  gibi sevdiğimi  kendime bile  zoraki bir  şekilde açıklarken, ona nasıl söyleyeceğimi bilemeden  gidiyordum evine.

Ne diyebilirdim ki?

Ne  söyleyecektim?

Melis,  ben  seni hayvan gibi kıskanıyorum, seviyorum. Yanımda olmadığın bir dakikaya bile  katlanamıyorum. Başkasına güldüğün zaman  kendime küfürler ediyorum.  Her daim yanında olmak istiyorum.. 

Bunları nasıl söyleyebilirdim ki?

Bir insan, bir diğerine onu sevdiğini nasıl anlatırdı ki?

Daha önce kimseye sevdiğini söylemeyen bir insan, muhtaç olduğu kişiye nasıl “Seviyorum seni.” diyebilirdi ki?

Bilmiyorum!

Nasıl karşısına dikilip, onu herkesten  koruyacağımı, bir daha kimsenin  ona dokunamayacağını,  kimsenin onu üzemeyeceğini, onu o siktiğim  Barış’tan  daha fazla sevdiğimi nasıl anlatacağım ona?

Gözlerine  bakarak,  nefes alış verişlerini  hissederek, kalbinin sesini duyarak , nasıl  konuşacaktım ki?

Bırak konuşmayı,  bazen nefes almayı unutuyordum be!

Aras’ın  yaptıklarından  sonra nasıl bırakabilirdim ki onu? Savunmasız? Onu bırakıp, köşeme geçip, toparlanmasını mı izleyecektim? Sırf kendime inanmıyorum, onu kaybetmekten korkuyorum, ona  da zarar vermekten korkuyorum diye, yaralarını  sarmasını izlerken, ona nasıl sataşacaktım ki?

Ona zarar vermezken, kendi  içimde ki  Melis’i nasıl öldürebilirdim ki?

Bir  insan, bir diğerine nasıl seviyorum diyebilir ki?

Eksik Bir Şey Mi Var?Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin