Kedi Sorunsalı

2.1K 116 46
                                    

Merhabaa :D

Bölümü gün içerisinde atacağım demiştim fakat ancak gecenin köründe atmayı başarabiliyorum. Çünkü gün boyunca misafirlerimiz vardı falan filan..

Her neyse güzel yorumlarınız,mesajlarınız ve votelarınız için  çok teşekkür ederim :D

İyi okumalar bebekler! :*

31. BÖLÜM

Kedi Sorunsalı

Zeynep

 

Kerem, bana bir şeyler oluyooor!”

 

Evet, evde “Mutlu bana bir şey oluyor, Mutluuuuğ!” diye bağıran ergen veled gibi çığırıyorum. Çünkü Se.Sa bana işkence yapıyor. Şimdi Se.Sa, benim kaynanacığım Sevim yellozu oluyor, Seda Sayan değil yani. Gerçi ondan bir farkı yok ama olsun.

“Hayatım, sakin ol.”

 

Kerem elleriyle bana yelpaze yaparken, aynı zamanda da suratıma suratıma üflüyor. Sevim annenin uzun uğraşlarla sardığım yaprak sarmayı beğenmeyip, sitenin köpeğine vermesi beni cinnete sürükleyen son damla oluyor. Galiba, kaynana katili olacağım!! Laaan, ben onları incecik sardım, sen ki Sevim Sayer, kod adı yelloz olan kadın, gelip, beğenmeyip, burun kıvırıp, benim görmediğim bir an köpeciklere veriyorsun!!

Ay, tansiyonum fırladı!

Yok ama bu kadar da olmaz, hastayım lan ben! Acı bana! Ama yook, kaynanasının yaptığı şeyleri hatırlıyor, kuduruyor, bana yapıyor. Biliyorum ben bunu.

“Kerem, sana bir şey söyleyebilir miyim?”

 

Sinirle soluyorum. Kendime Fettah Can’dan “Boş bardaaak bir gün taşaar,” şarkısını armağan ediyorum. Benim gibi, kedi gibi bir kadını kaplana çeviren emperyalist düzen utansın! Lanet olsun Sevim Emperyalizmi!

“Söyle güzelim,”

 

Suratıma üflediği nefesini tutmuş,ağzımdan çıkacak her hangi bir mantıklı cümleye bakıyor Kerem.

Ama bu durumda bende mantık aranır mı? Yoooğk!

Normalde de pek aranmaz ama konumuz bu değil, neyse, devam.

“Kerem, git.”

 

Söylediğime baya bir afallıyor.

“Ne-Nasıl git? Gideyim mi?”

 

Oturduğum yerden ok gibi fırlarken onu biraz ürkütüyorum. Az önce kaplan gibiyim demiş miydim?

“Ananı da al git Kerem!”

 

Karşımda gülmeye başlıyor ya. Öküz, valla odun! Hatta kalas! Sinirle burnumdan solurken tezgaha tutunuyorum. Sözlerimden sonra bu emperyalist düzen içinde Tayyip kesiliyorum adeta!

“Ahaha, Zeynep nereye götüreyim kadını ben?”

 

Hem gülüp, hem pişkince soru soruyor, bak! Cehennemin dibi uygun mudur canım? Sardığım sarma sayısı kadar kırbaç vururlarsa çok güzel olur hatta!

Eksik Bir Şey Mi Var?Where stories live. Discover now