Bölüm 3 - Eski Günler - (DÜZENLENDİ 🌝)

1.1K 44 8
                                    

Shou'nun babası, o daha çok küçükken ölmüştü. Babasından kalan hatıralardan biri de Shou'daki futbol aşkıydı. On iki yaşındayken dağılan takımı Predators'ı yeniden topladı ve takımın kaptanı oldu. Takım; Reika Sayonji, Erika Takatou, Aoto Takuma Gonzalez, Tagi Sugiama ve Furuya kardeşlerden - Kota Ouzou ve Ryuuji - oluşuyordu. Takım galaksi şampiyonu olunca herkes kendi yolunu çizdi. Reika ve Erica bir kadın futbol takımında, Shou ve Aoto Amarillo'da oynuyordu. -Tabi bunların hepsi sonradan futbolu bıraktı- Ryuuji bilim alanında, Ouzou ise Judoh alanında kendini geliştiriyordu .Kota ise bir sıralar Barcelona genç yıldızlar kadrosunda oynamış, ama sonrasında bırakmıştı. Kısacası hepsi futbol defterini kapatmıştı.
Shou artık on dört yaşındaydı ve dün sabah Bay Kinzo Momoyama -Predators takımı klüp başkanı - ile görüşmüş, tekrar Predators 'da oynamak istediğini söylemişti. Bay Kinzo:
-O halde bir koç ve on bir kişilik bir takım kurmalısın" demişti. Bunun üzerine Shou, soluğu Bay Masaru Hanaşima'nın yanında almış ve ondan olanları anlatıp tekrar koçları olmasını istemişti. Hanaşima bu teklifi kabul etmişti.
Ne var ki, Erika, Reika ve Aoto -Tagi Hollanda'ya gitmişti- bunu kabul etmemişlerdi.
İşte Shou'nun başıngelen "büyük talihsizlik" buydu.

#Multimedia Shou ve ailesi
⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽

GINGA E KICK - OFFWhere stories live. Discover now