Bölüm 28 - Park - (DÜZRNLENDİ 🌝)

447 24 5
                                    

  -Bilemiyorum Erika. Ryuuji bana orada pas verebilirdi bence." dedi Angelina. Reika:
  -Bence boş yere evhamlanıyorsun. Ryuuji sana neden pas vermediğini zaten açıklamış." dedi. Erika da Reika'yı onayladı:
  -Reika haklı Angelina. Ryuuji'yi tanıyorum, çünkü uzun zamandır arkadaşız. Seni sevmiyor olabilir ama nefreti yüzünden takımını feda etmez. Ayrıca kimseye kinlenmez. İnan bana korkunç üçlünün en kibar erkeği bile diyebilirim." dedi gülerek. Erika'nın bu espirisine Reika da güldü. Angelina yumruğunu sıktı:
  -Onu çok iyi tanımıyorsunuz. Onu sevmiyorum çünkü...
  -Çünkü senden daha çalışkan.
  -Çünkü notları seninkilerden daha yüksek.
  -Çünkü hocalar seni değil onu seviyor." Angelina'nın sözüne balıklama atlayanlar oraya henüz gelen Ouzou ve Kota'ydı. Kızlar şaşkın bakışlar eşliğinde onları süzdü. Angelina ise öfkesinden kıpkırmızı olmuştu:
  -Bu doğru değil!" diye çıkıştı. Ouzou devam etti:
  -O halde bana , Ryuuji'nin sana yaptığı bir kötülüğü söyle." Angelina sadece başını öne eğdi. Kota devam etti, adeta ateş saçıyordu:
  -Onu sürekli kıskanıyorsun! Bu yüzden onu sinirlendiriyorsun." Furuya kardeşler o kadar öfkeliydiki Erika bile karşılık veremiyordu. Ouzou:
  -Bu günkü olayı gidip hemen ailene şikayet etmişsin. Onlarda gelip annemizi ve babamızı azarladılar! Ryuuji ceza aldı, dışarı çıkamayacak. Bir ay boyunca!"dedi. Bu son cümle kızları çok şaşırttı. Erika ve Reika şaşkın bir yüz ifadesiyle Angelina'ya bakıyorlardı. Angelina:
  -Be... be... ben çok üzgünüm. Ailemin böyle yapacağını bilemezdim."dedi. Erika söze atladı:
  -Yani şimdi Ryuuji maçlara çıkamayacak mı?" Kota cevap verdi:
  -Elbette çıkacak. Babamızı ikna edebilirsek tabi." Ouzou ümitsizce başını sağa sola salladı:
  -Babamızı ikna edebiliriz belki ama annemizi asla. Bu olayı gururuna geçiremedi. Ryuuji'ye çok öfkeli. Az kalsın bütün kemiklerini kıracaktı. Babam elinden zor aldı." dedi. Bu sözü duyan Reika ve Erika'nın göz bebekleri küçüldü. Angelina ise ilk defa Ryuuji için endişeleniyordu. Reika:
  -Ryuuji'ye bir şey olmadı değil mi Kota?" diye sordu gözlerini kırpıştırarak -bu onu her zaman daha şirin gösteriyordu - Kota:
  -Bilmiyorum... Kendimizi dışarı zor attık. Yoksa annemizin hışmına uğrayacaktık." dedi. Angelina birden ayağa kalktı ve hızlı adımlarla oradan ayrıldı. Erika arkasından seslendi:
  -Hey Angelina! Nereye gidiyorsun?". Angelina cevap vermeden adımlarını sıklaştırdı ve yoluna devam etti.

#Multimedia Angelina
Bundan sonra ne olacak ya da ne olmalı? Angelina'nın yerinde olsaydınız ne yapardınız? Yorum kısmına yazarsanız onurlandırırsınız...

GINGA E KICK - OFFWhere stories live. Discover now