Bölüm 8 - Tatsız Anlar - (DÜZENLENDİ 🌝)

803 43 5
                                    

-Haydi Erika acele et!". Shou Erika'nın kapısının önünde bas bas bağırıyordu. Nihayet Erika kapıda belirdi:
-Tamam Shou, geldim işte. Bağırıp durma! Sabahın köründe neden beni görmek istedin?" diye sordu. Shou heyecanla:
-Bu gün Aoto'yu ikna edecektik unuttun mu?" Erika sinirden gözlerini devirdi:
-Tabiki unutmadım. Sadece bu işi sabahın köründe yapacağımızı düşünmedim. Hem Furuya kardeşler nerede? Bir takımsak onların da yardım etmesi gerkmiyor mu?" diye sordu. Shou güldü:
-Onlar şu an zaten Aoto'nun evindeler. Reika da orada. Onlar saat 6:30 da gitmişler. Bay Furuya arabasıyla bırakmış. Bizim zilimize de basmışlar ama biz uyanamamışız."dedi. Erika saatine baktı, 7:45'di:
-Haydi o zaman acele edelim. Bisikletlerimizle oraya daha çabuk ulaşırız." dedi. İkisi de bisikletlerine atladılar, hızlı hızlı pedal çevirdiler. Her türlü zorluğa alışkın bu bacaklar, onları çabucak Aoto'nun evine ulaştırdı. Ama yol biraz uzak olduğundan ikisinin de bacakları ağrımıştı. Bay Furuya'nın arabası kapının önünde değildi. Anlaşılan o, çocukları bırakıp gitmişti.
Erika meraklı bakışlarla evi ve çevresini süzerken Shou çoktan kapı zilini çalmıştı bile. Shou - Erika'nın evinde yaptığı gibi - kapı ziline duraksız basıyordu. Ama Erika - ilginçtir - bundan pek rahatsız olmamıştı. Sadece nazik bir üslupla:
-Tamam Shou" dedi. Az sonra evin üst katının penceresinden Reika başını uzattı. Erika ve Shou'yu görünce:
-Arkadaşlar siz miydiniz? - içeri seslenerek - Kota, kapıyı açar mısın? Erika ve Shou gelmişler." dedi. Az sonra kapıyı Kota açtı ve ondan beklenmeyen bir tavırla:
-Hoş geldiniz arkadaşlar, haydi girin." dedi. Erika hayretini dile getirdi:
-Bu yumuşak tavrın karşısında gözlerim doldu Kota. Soylu bir davranış." Erika bu sözüyle Kota'nın damarına bastı. Kota artık eskisi gibi somurtuyordu. Erika sinir bozucu bir gülüşle:
-Sanırım erken konuştum." dedi. Artık Kota'nın yüz ifadesi dehşet verici bir hal aldı. Ama Erika yaptığından hiç de pişman değildi. Dünki sevimsiz şakanın intikamını alıyordu. Ayrıca sıra Ouzou ve Ryuuji'ye de gelecekti. Erika merdivenlerden üst kata çıkarken Kota öfke fışkıran çakmak gözlerini bir saniye bile ondan ayırmadı. Shou, Kota'nın duygularını sezdi:
-Kota lütfen ona aldırma. Bu sabah başını duvara çarptı da... Hihi" dedi. Kota yumruğunu sıkarak dişlerinin arasından:
-İlginç bir duvarmış. Ouzou'ya söyleyelim de onu temiz bir dayaktan geçirsin, hiçbir şeyi kalmaz." dedi. Bu sözler Shou'nun kanını dondurdu. Yutkundu ve şöyle dedi:
-Kavgaya gerek yok Kota, o sadece..." Shou henüz sözünü bitirmemişti ki Kotanın çoktan yukarı çıktığını fark etti.

#Multimedia Kota

GINGA E KICK - OFFOn viuen les histories. Descobreix ara