Bölüm 22 - Yalnız Değilsin - (DÜZENLENDİ 🌝)

471 29 1
                                    

Saat geç olmasına rağmen Angelina parktaki bir banka oturmuş, ayağıyla topunu bir ileri bir geri götürüyordu. Mavi gözlerini batmaya yüz turmuş güneşin son kırıntılarına dikmişti. Birden gözleri bulutlandı ve hıçkırarak ağlamaya başladı. Nedenini bilmediği bir üzüntü yüzünden göz yaşları aktıkça akıyordu. Belkide -tıpkı Reika gibi- takıma ayak bağı olmaktan korkuyordu.
Takımdaki herkes çok iyiydi. Ve Ryuuji... Onu geçmesi imkansız gibiydi. Onu geçse bile asla takımın en iyi oyuncusu olamayacaktı. Birden gözünün önüne sinir bozucu gülüşüyle Ryuuji'nin sureti canlandı. Öfkesinden kıpkırmızı oldu. O anki öfkeyle, ayağının dibindeki topa sertçe vurdu. PAATTT!! Top, birine çarpmıştı.
-Ahhh!! Biraz dikkat et Angelina" Sesin sahibi Shou idi. Angelina şaşırdı:
-Shou! Ne zamandır buradasın?"diye sordu. Shou güldü:
-Yalnız ben değil, diğerleri de burada. Yalnız biz biraz ilerde oynuyoruz. Bu yüzden bizi farketmemiş olabilirsin. Topumuz şuraya kaçtı, onu almak için gelmiştim. Sen de bize katılmak ister misin?-Sho, Angelina'nın ağlamış olduğunu fark edip heyecanla-
-Ama sen ağlamışsın! Heyy, neden ağladın ha?!!" diye sordu. Angelina kulağını kapayarak:
-Yavaş Shou... Ne çok bağırıyorsun!" Shou aptal aptal gülerek:
-Hihi... Afedersin. Haydi gel benimle." dedi. Angelina Shou'nun peşine düştü. Az sonra, diğerlerinin yanına vardılar. Ancak vardıklarında herbiri evlerine dönmek için yavaştan hazırlanıyordu. Bay Furuya arabasında oğullarını bekliyordu. Reika'nın limuzini de gelmişti. Erika ve Shou hariç hepsi evlerine döndü. Erika, Angelina'nın geldiğini farkedince:
-Merhaba canım. Sen yeni mi geldin?"diye sordu. Ancak Angelina o kadar dalgındı ki Erika'yı duymadı bile. Erika da birşeylerin ters gittiğini o zaman anladı:
-Angelina sen iyi misin?" diye sordu. Angelina aniden:
-Erika ben Predators'dan ayrılmaya karar verdim. -Ağlamaya başladı- Başaramayacağım ve takımı da batıracağım." dedi. Shou hemen devreye girdi:
-Angelina bu sözleri duymamış olayım! Sen güçlü birisin bu şekilde pes edemezsin." Erika da Shou'yu onayladı:
-Shou doğru söylüyor. Sen kimseye aldırış etme, yapabilirsin!" Shou gür sesiyle:
-Pes etmek sana yakışmaz. Zorlukları tek tek aşmalı, üstesinden gelmeli!" dedi. Angelina bir ümit ile Shou'ya sordu:
-Sence... Sence başarabilir miyim Shou?" Erika atladı:
-Elbette! Biz sana güveniyoruz, takımın sana güveniyor. Sen de kendine güvenmelisin." Ardından Shou:
-Evet, yeterki inan. İnsan azmederse başaramayacağı birşey olamaz. Pes etmek zayıflar içindir."dedi. Shou'nun bu son sözü Angelina'yı adeta kendine getirdi. Zihninde bir yerlerde Shou'nun sözü yankılanıyordu. 'Pes etmek zayıflar içindir.' Yine gözünün önüne pis pis sırıtan Ryuuji'nin sureti belirdi. Hayır! Düşmanını sevindirmemeliydi. Ani bir kararla ayağa kalktı:
-Pes etmek zayıflar içindir. Ben zayıf değilim! Asla ama asla pes etmeyeceğim. Düşmanlarımı sevindirmeyeceğim."dedi. Shou heyecanla:
-İşte böyle Angelina, sen busun!" diye haykırdı. Erika da:
-İşte tanıdığım Angelina." dedi gülümseyerek.
Angelina artık hazır olduğunu hissediyordu. Yarın hangi mevkide oynarsa oynasın hakkını vereceğine emindi.

GINGA E KICK - OFFحيث تعيش القصص. اكتشف الآن