Bölüm 12 - Gizemli Kızlar - (DÜZENLENDİ 🌝)

749 37 11
                                    

Maçtan sonra Shou haykırdı:
-Kaldı üç oyuncu! Daha doğrusu bir kaleci iki oyuncu." dedi. Riven:
-Ne yani, takım tam değil mi?!" diye hayretle sordu. Ouzou telaşla:
-Evet ama eksiğimiz de az. Turnuvalardan önce toparlarız." dedi. Öyle hararetli konuşuyorlardıki kendilerine doğru yaklaşan kızları ancak Shou fark etti:
-Bakın, iki kız bu tarafa doğru geliyor." dedi. Bu kızların Japon olmadıkları hemen anlaşılıyordu. Birinin boyu çok uzun, diğerininki Furuya kardeşlerinki kadardı. Uzun olan:
-Hi friends, I'm Glimmer."dedi. Onun dediğinden Shou ve Erika hiçbir şey anlamadı. Ryuuji hemen müdahale etti:
-Can you speak Japanese please?"dedi. Bunun üzerine uzun olan:
-Selam arkadaşlar, ben Glimmer. Bu da arkadaşım Sofia. Deminden beri futbol oynayışınızı izliyorduk. Biz de oynayabili miyiz diye soracaktık." dedi. Ouzou küçümseyen bakışlar eşliğinde:
-Siz futboldan anlar mısınız?"diye sordu. Sofia Ouzou'ya korkunç bir bakış attı:
-Seni tek başıma bile yenebilirim." dedi. Bu söze Furuya kardeşler ve Riven gülmekten karınlarına ağrılar girdi. Ryuuji gülmeyi kesti ve gülmekten yaşaran gözlerini sildi:
-Ouzou senin için güçlü bir rakip. Onun oyunu serttir. Sen şimdilik Erika ile oyna. Tabi önce mevkilerinizi öğrenmeliyiz." dedi. Sofia gayet ciddi bir tavırla:
-Libero."dedi. Glimmer ise:
-Kaleci."dedi. Kota bir adım öne çıktı:
-Kaleciliğine ne kadar güveniyorsun?" diye sordu. Glimmer hiç tereddüt etmeden:
-Çok." dedi. Kota:
-Geç kaleye, sana şut atacağım. Bakalım ne kadar iyisin." dedi. Bunun üzerine Glimmer kaleye geçti. Herkes pürdikkat onları izliyordu. Ouzou kıkırdayarak Ryuuji'nin kulağına:
-Kız hastanelik oldu. Yazıık..." diye fısıldadı. Ryuuji ise:
-Göreceğiz." dedi.
Herkes ne olacağını merak ediyordu.- Kota vs. Glimmer :) - Glimmer gözlerini kısmış, Kota'nın ayak hareketlerini inceliyordu. Sadece bununla Kota'nın sağ ayağını kullanacağını anladı. Sonunda Kota sert bir şut için sağ ayağını hızla geriye çekti. Glimmer içinden "ayak hareketlerine bakılırsa sol köşeye vuracak"diye geçirdi. Ve nihayet Kota topa tüm gücüyle vurdu. Top gerçekten sol köşeye gidiyordu. Glimmer, Kota topa vurmadan önce harekete geçtiği için şutu engellemeyi başardı. Ama top karnına fena çarpmıştı. Biraz midesi bulandı. Glimmer'ın bu topu kurtarması herkesi şaşırttı. Ouzou:
-Bu imkansız."diye mırıldandı. Kota ise buna pek şaşırmadı. Çünkü Glimmerin kuvvetli bir yapısı vardı. Kota bu kez Sofia'ya seslendi:
-Şimdi de seni alalım. Kız olduğuna göre benle yarışman haksızlık olur. Öncelikle Erika ile maç yapın."dedi. Sofia gözlerini Ryuuji'ye dikti:
-Bari onunla yapayım"dedi. Ouzou:
-Sana olmaz dedik! Sen kızsın. Önce Erika'yla yap. Hatta Reika'yla başla. Onu bile yenemezsin bence."dedi. Sofia sinsi sinsi güldü ve:
-Peki, kabul."dedi.
Şimdi sahada Reika ve Sofia vardı. Top Sofia'da iken oyun başladı. Sofia var gücüyle koştu, kaleye yaklaştı. Önüne çıkan Reika'yı bir itişte savurdu. Şutunu attı, gol olmdu. Ama Reika'ya vurduğu darbe, onun canını acıtmıştı. Yerde kolunu tutuyordu. Sofia onun yanına geldi, elini dostça uzattı. Reika da uzatılan eli tuttu. Sofia onu ayağa kaldırdı. Erika bir adım öne çıktı:
-Haydi bakalım, şimdi de beni geç. Tabi geçebilirsen."dedi. Sofia hırsla Erika'ya döndü:
-Hiç sorun değil." dedi ve derhal sahadaki yerini aldı. Topu ayağıyla Erika'ya yuvarladı:
-Haydi al, senden başlasın." dedi. Sözlerinde küçümseme vardı. Erika yumruğunu sıktı. Ouzou bunu fark etti. İçinden "haydi Erika... Göster şu kendini beğenmişe dünyanın kaç bucak olduğunu." diye geçirdi.
Kota'nın çaldığı düdük sesi ile Erika var gücüyle koşmaya başladı. Zaten hızıyla ünlüydü. Sofia'yı kolayca geçti. Tam şutunu vuracakken Sofia onu arkasından eliyle iteledi. Erika dengesini kaybedip yüzüstü yere kapaklandı. Dizinde hafif bir ağrı vardı. Elini dizine sürdüğünde kanadığını fark etti. Hışımla Sofia'ya ğırdı:
-Yaptığını beğendin mi?!" Sofia pişkin pişkin sırıttı:
-Sen de çok narinsin, ne yapabilirim?" dedi. Ryuuji Erika'ya fırsat vermeden:
-Narin mi? Onun için mi az daha gol yiyordun?" dedi. Ouzou:
-Erika senin için narinse sana haddini ben bildireyim." dedi. Sofia dişlerini sıkarak:
-Tamam bana uyar."dedi. Kota araya girdi:
-İstemeden canını yakabiliriz. Narinsin ya..." dedi. Sofia sırıtarak:
-Narin olan sizsiniz. Vücudunuz bir kızınkini andırıyor. Çırpı gibi bacaklarınız, benim kuvvetli bacaklarımla çarpışamaz." dedi. Bu söz üzerine Furuya kardeşler birbirine bakıp güldüler. Ryuuji:
-İyi, tamam. Kendi düşen ağlamaz."dedi. Ouzou:
-Bari senden başlasın."dedi. Sofia bunu kabul etti. Bu kez seslenen Glimmer'dı:
-Sofia! Bunu yapmak istediğine emin misin?" Sofia gayet kendinden emin bir tavırla başını "evet" şeklinde salladı.

#Multimedia Sofia & Glimmer
Oluşturduğum bu iki cici anime karakteri için ilk kim yorum yapacak? (^_-)

Dipnot: Bölümü yıllar sonra tekrar okudum da "cici" sözümü geri alıyorum. Okurken cringe damarım patladı.

GINGA E KICK - OFFWhere stories live. Discover now