Bölüm 11 - Riven Messi - (DÜZENLENDİ 🌝)

826 37 1
                                    

-Haydi Erika acele et!" Shou yine sabahın erken saatinde Erika'nın evinin önünde bağırıyordu. Erika nihayet geldi:
-Geldim, yine ne var Shou?" diye sordu. Bu kez Reika araya girdi:
-Kota aradı. Acil bir durum varmış." dedi. Shou:
-Off... Çok merak ediyorum! Haydi gidelim. Bizi parkta bekliyorlar." dedi. Hepsi heyecanla Reika'nın limuzinine bindiler. Kısa sürede parka vardılar. Uzaktan Furuya kardeşler ve Aoto seçiliyordu. Ama yanlarında biri daha vardı. Hemen onların yanına doğru koştular. Onlara yaklaştıkça yabancı kişi seçiliyordu. Bu bir çocuktu ve top sektiriyordu. Furuya kardeşler ve Aoto onunla bir şeyler konuşuyorlardı. Shouların geldiğini Ouzou fark etti:
-Hoş geldiniz uykucular." dedi. Shou nefes nefese kalmıştı:
-Ne oldu çocuklar? Heyecandan öldük!" dedi. Birden yabancı çocuk topu sektirmeyi bıraktı ve Ouzou'ya sordu:
-Bu sümüklüler kim kuzen?" Erika kızsın mı şaşırsın mı bilemedi. En sonunda öfkesine yenik düştü:
-Sümüklüler mi?" diye sordu. Yabancı çocuk güldü:
-Doğruya doğru. Her canlıda sümük bulunur. Değil mi Ryuuji?" diye sordu. Shou araya atladı:
-Ku... Kuzen mi?? Sen Furuya kardeşlerin kuzeni misin?" diye sordu. Yabancı:
-Evet sümüklü. Onlar benim kuzenlerim. Bunu tahmin etmek zor olmamalıydı." dedi. Shou'nun jetonu hala düşmemişti:
-Neden?" diye sordu. Yabancı çocuk bir kahkaha patlattı ve:
-Küstahlığım yüzünden. Tabi bana göre bu küstahlık sayılmaz." dedi. Ryuuji kuzenine kızmıştı. Sesini yükseltmemeye özen göstererek:
-Riven!" dedi. Riven ise "ne var?" der gibi baktı. Reika:
-Demek adın Riven. Tanıştığımıza memnun oldum. Ben Reika Sayonji."dedi ve elini dostça uzattı. Riven uzatılan ele küçümseyerek baktı ve hoş olmayan bir tavırla sıktı. Selamlaşma bittikten sonra:
-Ben de Riven. Riven Messi."dedi. -Messi'yi bastırarak söylemişti.- Erika şaşkınlığını gizleyemedi:
- Se... se sen, Lionel Messi'nin oğlu musun?!"diye sordu. Riven cevap vermeden Ryuuji atıldı:
-Hayır! Sadece babası Lionel Messi'nin kardeşi. Annesi de bizim teyzemiz olur." dedi. Reika, Erika ve Shou'nu ağızlarını ayırmış, Riven'a bakıyorlardı. Ouzou devam etti:
-Arjantin'de oturuyorlardı. İki hafta önce buraya taşındılar. Riven'ın futbol yeteneği var. Harika rovaşata şutları atıyor." dedi. Ardından Kota:
-Predators'ta oynayıp oynayamayacağını sorduk ve ona sizden bahsettik. Sizi de bu yüzden güzel uykunuzdan alıkoyduk."dedi. Riven küçümseyen gözlerle Shou, Erika ve Reika'yı tek tek süzdü:
-Hmm... Şimdim anladım. Kuzenlerimin öve öve bitiremediği yerden bitmeler sizsiniz demek. Haydi bakalım, hepinize meydan okuyorum. Eğer kazanırsanız kabul, Predators'a katılacağım. Ama eğer ben kazanırsam peşimi bırakacaksınız. Bir de Tokyo'nun en işlek caddesinde bir saat boyunca "ben sümüklüyüüümm!!" diye bağıracaksınız."dedi. Ouzou gülerek:
-Emin misin? Bence onları hafife alma" dedi. Riven ise hiç şaka yapmışa benzemiyordu. Böylece maç başladı.
İlk atak hakkı Riven'nın olacaktı. Riven ayağıyla topu kavradı ve hızla ilerledi. Furuya kardeşler ve Aoto bilerek onu durdurmadı. Bu işi Erika, Reika ve Shou'nun yapmasını istiyorlardı. Böylece Riven'a, onları küçümseyerek hata yaptığını göstereceklerdi.
Reika ceza sahasına yaklaşan Riven'ı durdurmak için önüne geçti. Ama bu Riven'ı durdurmaya yetmedi. Bu kez Erika kayarak topu almaya çalıştı. Alamadı ama Riven'ın dengesini bozmayı başardı. En sonunda Shou da kaydı ve topu aldı. Sonra topu Kota'ya attı. Kota bir müddet topla ilerlerken, karşısına Riven çıkınca Erika'ya pas verdi. Erika gol atmayı denedi, direkten döndü. Ancak atak sürüyordu. Direkten dönen topa Reika vurdu ve gol oldu! Shou:
-Yaşasııın!!"diye bağırdı.
Goller ardı ardına geliyordu. Oysa hiçbirini Auto veya Furuya kardeşler atmamıştı. Riven sıkılmıştı. Bu çocukları küçümsediği için asıl oyununu oynama gereği duymamıştı. Ama artık zamanı gelmişti. Orta sadaydı. Bir ayağındaki topa baktı bir de kaleye olan uzaklığına... Sağdan Shou, soldan Erika, ortadan da Reika geliyordu. Furuya kardeşler ve Auto yorulduklarını söyleyip oyundan çıkmış, bir köşede onları izliyorlardı. Riven aniden arkasını döndü. Bu durum hepsini şaşırttı. Ardından sağ ayağıyla topu havaya attı. Birden sıçradı ve havada ters takla atarken, önceden havalandırdığı topa rovaşata vurdu. Top mermi gibi ilerlerken Reika kendini son anda kenara attı.-Aksi takdirde yaralanırdı. - Rovaşata vuruşu gole dönüştü.
Maç bittiğinde skor 7 - 5 ti, Riven kazanmıştı. Shou:
-Bu çok kötü... Keşke bizim takımda oynayabilseydin." dedi. Riven nefes nefese kalmıştı:
-İtiraf etmem gerek. Siz üç sümüklü beni alt üst ettiniz. Kazanmış olsamda kendimi size karşı malup olarak görüyorum. Predators'a katılacağım. Bu takım muhteşem!" dedi. Erika ürkerek:
-Peki Tokyo'nun merkezinde ben sümüklüyüm diye bağıracak mıyız?"diye sordu. Riven gülümseyerek:
-Hayır. Takım arkadaşlarımın rezil olmasını isteyeceğimi pek sanmıyorum."dedi. Erika rahatladı. Ardında hepsi aynı anda:
-Dünya turnuvası bekle, biz geliyoruz!" diye bağırdı.

#Multimedia Riven

GINGA E KICK - OFFWhere stories live. Discover now