Bölüm 39 - Lunapark - (DÜZENLENDİ 🌝)

416 21 8
                                    

Riven ve Furuya kardeşler giderek uzaklaşan Koç'un ardından bakakaldılar. Kota:
-Cidden yorgun görünüyordu." dedi. Riven:
-Her neyse, biz yolumuza bakalım. Biraz daha gecikirsek diğerleri kafamızı kıracak." dedi. Bunun üzerine Furuya kardeşler adımlarını sıklaştırdı. Hatta adeta koşuyorlardı. Kısa sürede lunaparka vardılar. Girişte Reika ve Erika ile karşılaştılar. Ouzou onlara seslendi:
-Selam, diğer çocuklar neredeler?" diye sordu. Erika güldü:
-Bilmiyorum, biz de yeni geldik. Gördün mü Reika, tahmin ettiğim gibi sadece biz geç kalmamışız." dedi erkekleri ima ediyordu. Ryuuji kollarını göğsünde çaprazladı:
-Kota'yı bekledik. Süslenmesi uzun sürdü." dedi. Kota -ilginç bir şekilde- kızardı. Yalancıktan öksürdü:
-Öhöm..." Ouzou sırıttı, Ryuuji'ye arka çıktı:
-Yalan değil Kota. Bir kutu joleyi kafana boca ettin." Onlar aralarında gülüşürken, Riven'nın sabrı taştı. Diğerlerini daha fazla bekletmemek adına onları uyardı:
-Kota'nın üstüne varmak yerine diğerlerini aramalıyız." Bunun üzerine lunaparkta ilerlemeye başladılar. Az ötede dondurmacının önünde kuyruğa giren diğerlerini ilk fark eden Reika oldu. Neşeli sesiyle:
-Bakın, işte oradalar!"dedi. Birkaç adımda yanlarına yanlarına vardılar. Aoto, giydiği kırmızı tişörtüyle dikkatleri anında üzerine çekti. Erika heyecanla:
-Selam. Aoto tişörtün çok yakışmış. İnanılmaz yakışıklı olmuşsun. " diye bodoslama atlayınca Ouzou ve Ryuuji, Erika'ya tuhaf birer bakış attılar. Apto ise bunu normal karşıladı ve gayet sıradan bir biçimde:
-Teşekkürler Erika. Siz de harika görünüyorsunuz çocuklar." dedi. Yine mütevaziliğini konuşturmuştu. Shou:
-Hey çocuklar, siz de dondurma ister misiniz?!!!" diye bağırdı. Kota, sarı-siyah gömleğini yine siyah dar kot pantolonunun içine sıkıştırırken Shou'nun teklifini reddetti:
-Hayır istemez. Ben hemen roller coastera binmek istiyorum." Aoto henüz yemediği dondurmasını Shou'ya uzattı:
-Hala dondurma istiyorsan benimkini al. Ben de Kota ile gideceğim, böylece korkudan titrerken ona destek olabilirim." dedi. Kota öfkelendi:
-Ne dedin sen?!" Aoto ciddileşti:
-Evet, ne dediğimi duydun." Araya Glimmer girdi:
-Sakin çocuklar. Ben ve Sofia sizinle binebiliriz. Ben düşünüyor, diğer arkadaşlar da istemek roller coastera binmek." dedi. Kota Glimmer'a hayretle baktı:
-Japoncana ne oldu senin?" diye sordu. Sofia diyaloğa müdahil oldu:
-Glimmer uzun cümleler kurarken sıkıntı yaşayabiliyor. Pek sık konuşmadığı için bunu yeni fark etmen normal."
Nihayet ekip, roller coastera beraber binme kararı aldılar. Erika Reika bu konuda tecrübeliydi. O nedenle fazla tedirgin değillerdi. Fakat Shou, sıkıntı çekiyormuş gibi izlenim veriyordu. Zaten öyleydi. Ryuuji ve Ouzou'nun arasına oturmuş tir tir titriyordu. Ryuuji elini Shou'nun omzuna attı:
-Sakin ol kaptan. Önündeki direği sıkı tut ve ayaklarına destek al yeter."dedi. Shou kekeledi:
-Sö...söylemesi kolay. Be...be...ben bu trene daha önce hiç binmedim!!" Az sonra büyük bir gürültü eşliğinde oyuncak çalışmaya başladı. Ouzou çılgınca kahakaha attı ardından:
-İşte başlıyoruz!!"diye bağırdı. Oyuncak raylar üzerinde giderek hızlandı. İlk tümseğe çıktığında arkalardan Angelina'nın sesi yükseldi:
-Aman Tanrım!" Diğerlerinden - Shou'dan bile - kahkaha sesleri yükseldi:
-Wohhuuu!
-Yeeaa!!
-Yaayyy!!" Neşeleri yerindeydi, taki Riven'ın endişeli sesi duyulana kadar:
-Angelina baygınlık geçiriyor! Durdurun şunu!" Riven'ı duyan Erika anında bembeyaz kesildi. Arkadaşına bir şey olacak endişesiyle çok korkmuştu. Kızlar şok içindeyken, erkekler avazları çıktığı kadar bağırıyordu. Nihayet oyuncak durduruldu. Riven derhal yanındaki Angelina'nın güvenlik kemerlerini çözdü. Görevlilerce oraya yetişmişti bile. Angelina'yı kucaklayıp güvenli bir yere yatırdılar. İlk yardım görevlileri Angelina'nın gözlerine ışık tutup göz bebeği refleksini kontrol ediyor, nabız hızını ölçüyordu. Erika Reika'ya sarılmış hüngür hüngür ağlıyordu. Ouzou Reika'ya başıyla 'götür onu' anlamında işaret yaptı. Reika da onu oradan uzaklaştırdı. Görevliler çocuklara adeta emir yağdırıyordu:
-Serumu ver.
-Hastanın dilini tut.
-Yan çevir.
-Aman dikkat!
-Ambulansı ara." Son emir Ryuuji'yi şaşırttı:
-Durumu fazla kritik sanırım?!" dedi. Görevlilerden biri:
-Bu sıradan bir baygınlık durumu değil. Panik atak geçirdi ve kriz sürüyor. Reflekslerde zayıflama var, diğer beyin işlevlerinde hasar olabilir. Burada müdahale edemeyiz. Geç oldu, siz evlerimize dönün. Biz hastanın ailesine haber verdik." dedi. Görevlinin sözlerini işiten Riven adeta gürledi. Yüksek sesle bağırmaya başladı. Furuya kardeşler onu yatıştırmaya çalıştı. Kızlarsa Angelina'nın vaziyeti karşısında perişan oldular. Eğlenmek için geldikleri lunaparktan hazin ve çaresiz evlerinin yolunu tuttular.

#Multimedia Erika

GINGA E KICK - OFFWhere stories live. Discover now