Bölüm 9 - Uzun Zamandan Sonra Takuma - (DÜZENLENDİ 🌝)

873 42 6
                                    

Kota ve Erika arasındaki gerilim biraz azalmıştı. Şimdi herkes Aoto'nun bedminton kursundan dönmesini bekliyordu. Bu arada Ryuuji, herkese bilgisayarından okulunda geliştirdiği bilimsel projeyi gösterip yorumlarını alıyordu:
-Prof. Isaac, bu projeyinin rekor kıracağına inanıyor. Bu harika bir buluş. Ben da Prof. Isaac'in bilgi ışığında bunu başaracağım. İmkansızı başarmış olacağım. Sizce de harika değil mi?" diye sordu. Ouzou:
-Bize bu projeyi evde en az yüz kere anlattın. Kanaatim aynı; bu proje en iyilerinden kardeşim." dedi. Kota "harika" anlamında eliyle işaret yaptı. Shou:
-Ben bir şey anlamadım ama güzel bir şey sanırım." dedi. Erika ise dalıp gitmiş, onların dediklerini dinlemiyordu. Hayal aleminden Ryuuji'nin sesiyle uyandı:
-Peki ya sen ne düşünüyorsun Erika?"-bilgisayar ekranını göstererek-
-Harika değil mi?" diye sordu. Erika tam "evet" diyecekti ki içinden bir ses "bu , intikam için iyi bir fırsat" dedi:
-Bence... Son derece saçma! Resmen fizik bilimini katletmişsin Ryuuji. Üzgünüm ama , sen bırak bu projeyi rekorlarda düşünmeyi, Tokyo Bit Pazarı'nda - 😂- satılığa çıkarsan yüzüne bakan olmaz." dedi. Bu sözler Ryuuji'nin moralini alt üst etti. Yüzünde hüzün bulutları belirdi:
-Sizce de öyle mi?.. Yani ben üzülmeyeyim diye yalan mı söylüyorsunuz?" diye sordu. Dudaklarını büzmüş, utanmasa ağlayacaktı. -Sonuçta bu proje için gecesini gündüzüne katmıştı.- Ouzou derhal olaya müdale etti:
-Hayır kardeşim, bu Erika'nın fikri. O bilimden ne anlar ki?" dedi küçümseyerek. Ama Erika hiç alınmamıştı. Ryuuji'yi iyi tanıyordu. Onun zayıf noktası projeleriydi. Artık kendini zor toparlardı. Ryuuji söylenip duruyordu:
-Anlamıyorum... Her şeyi tek tek en ince ayrıntısına kadar hesaplamıştım. Babam da beğenmişti. Ama şimdi... Off! Moralim bozuldu, mutluluk hormonlarım azalıyor..." O sırada Reika içeri girdi:
-Aoto geldi! Haydi ona sürpriz yapalım." dedi. Ama odadakilerin hiçbirinde o istek o coşku kalmamıştı. Kota:
-Haydi kalkın! Asıl amacımızı unuttunuz mu?" diye sordu. Bunun üzerine hepsi aşağıya indi. Kota onlara "durun" işareti yaptı. Salona önce Kota girdi. Aoto salon girişine sırtı dönük bir şekilde oturduğu için, Kota'nın içeri girdiğini fark etmedi. - En azından Kota öyle sanıyordu :) - Aoto birden:
-Demek geldin Kota" dedi ve ayağa kalkıp Kota'ya döndü. Kota buna çok şaşırdı:
-İçeri girdiğimi nasıl anladın?" diye sordu. Aoto:
-Her zamanki parfümünün kokusu" dedi gülerek. Sonra - sanki ikisi de birer çok iyi dosttu - ikiside birbirine sıkı sıkı sarıldılar. Kota:
-Bir gün sana bu şekilde sarılacağımı söyleseler inanmazsdım. Ama özleyince farklı oluyor." dedi. Aoto:
-Evet eski dostum!" dedi. Tam o sırada içeri diğerleri girdi ve onları alkışladı. Kota ani bir hareketle Aoto'yu iteledi. Kota'nın bu hareketine hepsi güldü. Kota ve Aoto da bu gülüşe dahil oldu.

~~~~~~~••••••••••~~~~~~~

-Üzerindeki t - shirt yeni mi Ouzou?"diye sordu Aoto. Ouzou gülümseyerek:
-Evet, kendini satsan bunu alamazsın!"dedi. Bu cevap Aoto'nun pek hoşuna gitmese de güldü, devam etti:
-Sizi buraya kadar getiren sebebi öğrenmek isterim.
-Lütfen Predators'a katılmayı kabul et Aoto, lütfeeen!!!"bağıran Shou idi. Ouzou:
-Amma girişgensin Shou."dedi. Aoto Furuya kardeşlere sordu:
-Siz kabul ettiniz mi?" Kota:
-Evet" dedi. Aoto bir süre düşündükten sonra:
-Olabilir" dedi. Bunu der demez Shou:
-Yaşasııınnn!!! Wuhhhuu!.. Harika hissediyorumm! Kaldı dört oyuncu" dedi. O sırada Erika içeriden meyve sularını getiriyordu. Herkese sırasıyla dağıttı. Sıra Ouzou'ya gelince - ne olduysa artık - bardaktaki meyve suyu birden Ouzou'nun tişörtüne döküldü. Ouzou çıldırdı:
-Bravo Erika, tebrikler! İstersen yıldızlı pek iyi de vereyim."dedi. Kota Ouzou'dan daha sert bir ses tonuyla:
-Önce ben, sonra Ryuuji, şimdi de Ouzou! Senin derdin ne Erika? Şu başını çarptığın sözde duvarı göstersene bana?" dedi. Bu kez Erika köpürdü:
-Ben başımı duvara falan vurradım. Hem yanlışlıkla oldu Ouzou, özür dilerim - son cümlesi yumuşak çıkmıştı - Ouzou ayağa kalktı Erika'ya hiddetle yaklaştı. Reika korktu:
-Ouzou lütfen kötü bir şey yapma."dedi. Ouzou dişlerinin arasından konuştu:
-Yanlışlıkla öylemi? Ryuuji'ye de yaptıkların yanlışlıkla mıydı?" Aoto araya girdi:
-Sakin olun çocuklar, sadece küçük bir kaza." Aoto'nun müdahalesi üzerine Ouzou ve Erika kavgayı kesti. Erika saatine baktı, henüz erken olmasına rağmen:
-Aoto artık eve dönmeliyim. Geç oldu." dedi ve gitti. Ouzou ve Kota da onun ardından nefretle baktı. Ryuuji ise hala projesini düşünüyordu. Erika'nın gitmesiyle Kota ve Ouzou'nun öfkeleri yatıştı.

#Multimedia Aoto
İki sene sonra nasıl bir Aoto beklersiniz?? Yorum kısmını boş bırakmayın lütfen...

GINGA E KICK - OFFWhere stories live. Discover now