Bölüm 19 - Antremanlar - (DÜZENLENDİ 🌝)

561 27 35
                                    

  Uzun zamandan sonra, hepsi ilk defa antreman sahalarına adım atıyorlardı. Sofia, Glimmer ve Angelina ise ilk kez bir takımda oynayacakları için heyecanlılardı.
  Shou ısınma hareketleri yapıtordu. Reika top sürüyordu. Erika top sektiriyor, Riven şut atıyordu. Aoto da her zamanki gibi topu direklere çarptırıp duruyordu...
  Furuya kardeşler ise bir köşeye sinmiş, bir şeyler fısıldaşıyorlardı. Öfkeli gözleri bu kez, tüm çabalarına rağman ne top sürmeyi, ne şut çekmeyi becerebilen Angelina'ya sabitlenmişti. Ouzou:
  -Bu kız kesinlikle futboldan anlamıyor. Kavga çıkarmayacağımıza söz vermeseydik, ona haddini bildirirdik." dedi. Ryuuji devam etti:
  -Buraya bizi çıldırtmaya geldiği kesin."dedi. O sırada Angelina onlara doğru geliyordu. O yüzden hemen konuşmayı kestiler. Angelina'nın morali son derece bozuktu:
  -Arkadaşlar ben sanırım... Şey... Uff! Futbolda iyi değilim."dedi. Ryuuji kollarını göğüsünde çaprazlayarak yine o bilgin edayla:
  -Vay canına! Bunu sen mi söylüyorsun? Yani ilk defa bir şeyde iyi olmadığını itiraf ettin. Hem de bana." dedi. Angelina kızdı:
  -Ben Kota'ya söylemiştim, sana değil bay 'ben çok dahiyim'!" dedi. Sonra daha nazik bir ses tonuyla:
  -Beni çalıştırır mısınız?" diye sordu.
  -Evet, seni çalıştıra bilirim sarı çiyan!" Konuşan Riven'dı. Angelina:
  -Sarı çiyan mı? Ben mi?!"diye sordu. Riven devam etti:
  -Hemen kızma... Ben bu 'sarı çiyan' lafını Ryuuji'den öğrendim. O senden hep böyle bahsediyor. Hatta Erika'ya da 'kızıl şeytan' diyor."dedi. Angelina Ryuuji'ye sert bir bakış attı, Ryuuji de Riven'a. Riven hiç aldırmadan devam etti:
  -Ben kuzenlerimden daha iyi futbol oynuyorum Angelina. Seni ben çalıştırırım. Hem ikimizde Japon olmadığımıza göre daha iyi anlaşırız."dedi. Angelina sinsi gözlerini Ryuuji'den ayırdı ve bakışlarını yumuşatarak Riven'a döndü:
  -Çok naziksin Riven ama, sanırım Erika ile çalışmaya karar verdim."dedi ve oradan uzaklaştı. Ouzou Riven'a kızdı:
  -Sen ne yapmaya çalışıyorsun? Bir kez daha kavga çıkarsa, bunun sorumlusu sensin." dedi. Riven:
  -Sakin ol babalık... Ben kıza doğruları söyledim. Her neyse boşver gitsin... Nasılsa doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovuyorlar." dedi ve o da uzaklaştı. O sırada Masaru çocuklara seslendi:
  -Toplanın çocuklar. Takımdaki mevkilerinizi ve numaralarınızı belirleyeceğiz." dedi. Herkes oraya doğru yöneldi. Masaru devam etti:
  -Glimmer Golden, kaleci. Shou Ota, defans. Ouzou Furuya, defans. Ryuuji Furuya, orta saha. Riven Messi, orta saha. Erika Takatou, sağ kanat. Kota Furuya, sol kanat. Aoto Takuma Gonzalez, forvet. Reika Sayonji, libero. Ve son olarak Sofia Delörobia, libero."dedi. Erika atladı:
  -Peki Angelina?"diye sordu. Masaru gayet sakin:
  -Onun oyununu henüz kavrayamadım. -Angelina'ya dönerek- Ama merak etme. Sadece biraz zamana ihtiyacın var. Arkadaşların sana yardımcı olacaklardır." dedi. Angelina umutsuzca:
  -Umarım..."dedi. Erika heyecanla:
  -Umar mısın? Hayır Angelina, herkes sana yardım etmek zorunda." dedi. Ryuuji:
  -Hayır değiliz" dedi. Ouzou ve Kota da gayet ciddi "evet" şeklinde başlarını salladılar. Masaru araya girdi. Üçüzlere kızgın bir sesle:
  -Bir takım olduğumuza göre çorbada herkesin tuzu olmalı." dedi. Fakat Furuya kardeşler hala pişman görünmüyordu. Masaru devam etti:
  -Ve numaralarınız; Glimmer 1. Shou 2. Ouzou 4. Ryuuji 10. Riven 6. Kota 9. Erika 7. Aoto 8. Reika 3. Angelina 11. Sofia 5. Numaralarınızı beğendiniz mi?"diye sordu. Auto:
  -Benim için önemli olan tek şey..."-herkes aynı anda-:
  -GOL ATMAAAK!!"diye bağırdı. Ardında kahkaha attılar.

GINGA E KICK - OFFजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें