Bölüm 41 - Gerçek Sevgi - (DÜZENLENDİ 🌝)

514 23 4
                                    

Saat 01:30 am olmuştu. Çocuklar beklemekten yorulmuşlardı ama Angelina'dan iyi veya kötü bir haber almadan eve dönmeye niyetleri yoktu. Ouzou başını Ryuuji'nin dizlerine koyup üç kişilik koltuğa uzanmış ve uyuyakalmıştı. Ryuuji telefonunda annesiyle mesajlaşıyor, Kota hastanenin kitaplığında bulduğu bir dergiyi inceliyor, Riven onlardan ayrı bir köşede gözlerini kapamış bekliyordu, diğerleriyse Koç Masaru'yla konuşuyorlardı. Koç yorgun bir ses tonuyla:
-Olayı ilk duyduğumda çok korktum. Sizi o yüzden azarladım çocuklar. Olayın sizin yüzünüzden gerçekleştiğini düşündüğüm için değil, beni yanlış anlamayın. Sadece arkadaşınıza değil, herhangi birinize bir şey olsa kendimi affedemem." dedi. Erika ağlamaktan kızaran gözlerini Koç'a çevirdi:
-Koç, doktoru sizinle konuşurken görmüştüm. Arkadaşımızın durumuyla mı ilgiliydi?" diye sordu. Koç dudaklarını cevap vermek için aralamıştıki koridorun başında Angelina'nın doktoru belirdi. Az sonra onların yanına geldi. Yüzünde gülümseme vardı:
-Arkadaşınızın durumu gayet iyi. Artık evlerinize dönüp rahatça uyuyabilirsiniz." dedi. Erika rahat bir nefes alırken, Riven heyecanla sordu:
-Peki onu görebilir miyiz?" Aslında hepsinin aklından geçen soruyu sormuştu. Doktor:
-Şu an uyuyor, dinlemeye ihtiyacı var. Ama sessizliğinizi koruyarak onu görmemize izin verebilirim."dedi. Ryuuji iki eliyle dizinde uyuyan Ouzou'yu şiddetli bir şekilde silkeledi. Çünkü onu derin uykusundan uyandırmanın başka yolu yoktu. Ouzou hiddetle uyandı, Ryuuji'ye yumruk salladı ardından bir küfür savurdu.
-***!" Bunun üzerine ortam aniden sessizleşti ve bütün gözler Ouzou'ya çevrildi. Ouzou ancak o zaman kendine gelebildi. Kota dikkatleri başka yöne çekmek adına:
-Hadi o zaman gidelim."dedi. Başarmıştı. Kota'nın sözü herkesin aklına tekrar Angelina'yı getirdi. Hiçbiri Ouzou'yu umursamadı.

* * *

Ertesi sabah on arkadaş Angelina'yı ziyaret etmek için Diamondların evinin önündeydi. Her biri ufak tefek hediyeler almıştı. Angelina'yı iyi görmeyi ve her şeyin tekrar eskisi gibi olmasını umuyorlardı. Kapıyı çaldılar. Kısa süre sonra evin hizmetkarı Nancy kapıyı açtı. Erika onu tanıdığı için selam verdi:
-Merhaba Nancy. Angelina için gelmiştik. O evde mi?" diye sordu. Az sonra kapıya Angelina'nın babası Miguel çıktı. Çocukları hep beraber kapıda görünce şaşırdı:
-Çocuklar, burada ne arıyorsunuz?" diye sordu. Nancy efendisinin sorusunu yanıtladı:
-Leydimizi ziyarete gelmişler Bay Diamond." dedi. Çocuklar Diamond ailesinden - en çok da Elizabeth'den - çekindikleri için tek kelime etmiyorlardı. Miguel gülümsedi:
-Öyleyse buyursunlar." dedi. Miguel'den cesaret alan çocuklar da hevesle gülümsedi. Miguel onlara Angelina'nın odasına kadar eşlik etti. Sonrasında işlerini halletmek için ofisine yöneldi. Çocuklar kapıyı tıklattı. İçeriden dinç bir ses:
-Gir!"dedi. Çocuklar içeri girdiklerinde gördükleri manzara karşısında hem şaşırdılar, hem de sevindiler. Angelina jimnastik üniformalarını giymiş, jimnastik çalışıyordu. Arkadaşlarını kapıda görünce şaşırdı ve aniden yere kapaklandı. Diğerleri ise panikle etrafına üşüştü. Angelina kahkaha attı ve ayağa kalktı. Kolu yettiğince hepsine birden sarılmaya çalıştı:
-Babam dün benim için yaptığınız fedakarlıkları anlattığında çok duygulandım. İyiki varsınız."dedi neşeyle. Erika sımsıkı sarıldığı arakadaşını bırakmak istemiyordu:
-Seni kaybedeceğimi sandım. Sen de iyiki varsın." dedi gülerek. Kota Ryuuji ile Ouzou'nun arasında kalmıştı. Onları iteledi ve aradan kurtulmayı başardı:
-Pekâlâ, dünden beri yeterince trajedi izledim. Artık yeter." diye yakındı. Ouzou da onu onayladı:
-Bu doğru. Özellikle Riven kendini perişan etti. Onu tanımadan aşık falan sanardım." dedi dalga geçerek. Riven kızardı, Angelina ile göz göze gelmemek için Glimmer'ın arkasına saklandı. Angelina ise onu görebilmek için başını yana eğdi:
-Riven..." diye yarı fısıldadı. Riven kaçacak yerinin olmadığını anladığında bir adım öne çıktı. Derin bir nefes aldı ve içindekileri döktü:
-Seni zorlamasaydım tüm bunları yaşamak zorunda olmayacaktın. Seni koruyabileceğimi düşündüm. Aksine sana zarar verdim. Sen iyi bir insansın ve ben arkadaşlığını hak etmiyorum." dedi. Angelina'nın gözleri dolmuştu ama gülümsüyordu. Çünkü Riven'ın samimiyetini sevmişti. Arkadaş canlılığını... Furuya kardeşler bile Riven'ı ilk defa böyle duygusal görmüştü. Angelina ani bir kararla Riven'a sarıldı. Riven bir an şaşırdı. Havada kalan kollarıyla o da arkadaşına sarıldı. Angelina Riven'ın kulağına fısıldadı:
-Sen harika bir insansın. Artık kendini suçlama." diğerleri hep bir ağızdan:
-Aaaa..." dedi ve alkışladılar. Riven'ın taştan kalbi yumuşayıvermişti. Çünkü gerçek sevgiyi tatmıştı. Gerçek sevgiyi ve arkadaşlığı, şu an yanında bulunan arkadaşlarına ve kolları arasındaki - belki de ona hiçbir zaman itiraf edemeyeceği - sevdiği kıza borçluydu. Benliğine kattıkları bu muhteşem hislerin karşılığını da asla ödeyemeyeceğinin farkındaydı.

#Multimedia Riven

GINGA E KICK - OFFHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin