Bölüm 13 - Çarpıcı Teklif - (DÜZENLENDİ 🌝)

683 29 4
                                    

Gökyüzünde güneşin son kırıntıları vardı, karanlığın çökmasine az kalmıştı. Erika, Reika ve Aoto evlerine dönmüşlerdi. Sahada Furuya kardeşler, karşılarında Sofia vardı. Shou, Glimmer ve Riven olacakları merakla izliyorlardı. Riven Glimmer'a:
-Hevesini kırmak istemem ama, arkadaşını unutsan iyi olur. Yani demek istediğim bu maçı en az hastanelik olarak atlatır." dedi. Glimmer ise sessizliğini korudu.
Ve sonunda maç başladı. Sofia hızla ilerliyordu, ta ki Ouzou engeline takılana kadar. Ouzou, topu kayarak aldı, Sofia yere yapıştı. Ouzou:
-Ne kadar narinsin." dedi. Sofia ise hemen yerden kalktı ve onların peşine takıldı. Nihayet önlerine geçti. Bu arada Ouzou topu Ryuuji'ye verdi. Sofia Ryuuji'nin üzerine yürürken, Ryuuji topu Sofia'nın bacağına çarptırarak gol attı. Sofia şaşkınlıktan ağzını ayırmış, gülmekten kırılan Furuya kardeşlere bakıyordu. Ryuuji:
-Bak Sofia, çok güvendiğin kuvvetli bacağın golümüzün baş rol oyuncusu oldu." dedi. Bu sözle bir hayli kıvama gelen Sofia, iyice pataklamak için Ryuuji'ye doğru yürüdü. Kota bunu sezince derhal topun yanuna gitti ve Sofia'ya doğru şut attı. Shou:
-Kota dur!" diye bağırdıysa da top çoktan Sfia'nın karın boşluğuna çarpmıştı bile. Sofia şutun etkisiyle biraz öğürdü, ama çok şiddetli bir ağrısı yoktu. Hatta dışarıdan sadece midesi bulanmış gibi görünüyordu. Onun bu rahat tavrı Furuya kardeşleri şaşırttı. Kota hem şaşkın, hem de yaptığından pişmandı:
-Bir yerine bir şey oldu mu? Bir anlık öfkeyle oldu, özür dilerim."dedi. Ouzou hala şaşkındı:
-Sandığımızdan daha güçlü çıktın. Kota'nın şutları serttir ve sen etkilenmedin bile." dedi. Shou aniden Sofia'nın yanında bitti -onun hangi ara sahaya geldiğini kimse anlamadı :) -
-O ne güçtü öyle! Bizim takıma da senin gibi biri lazım. Lütfen! Lütfen Predators'a katıl!!"dedi. Sofia heyecanla:
-Gerçekten katılabilir miyim?!"diye sordu. Ryuuji:
-Neden olmasın? Yeterince güçlüsün. Bizi şaşırttığını söylemeliyim."dedi. Sofia:
-Ama bir şartla katılırım; Glimmer'ı da kaleciniz olarak takıma alın."dedi. Glimmer da dahil bu fikre hepsi dünden razıydı. İşlerin iyiye gitmesi Shou'yu epey keyiflendirmişti. Heyecanla:
-Kaldı bir oyuncu."dedi.

GINGA E KICK - OFFWhere stories live. Discover now