Bölüm 35 - Klonlama - (DÜZENLENDİ 🌝)

420 23 2
                                    

Maç hakemin düdüğü ile başlayalı 2 - 3 dakika olmuştu. Seyirciler nefeslerini tutmuş heyecanlı bakışlarla maçı seyrediyordu. Gerginlikleri yüzünden tezahürat bile yapmıyorlardı. Oyuncularsa en iyi oyunlarını oynayabilmek için bütün hünerlerini sergiliyordu. Avantaj Predators takımındaydı. Ouzou orta sahada Tarou ile markajdan kurtulmak için mücadele veriyordu. Ouzou fırsatını bulup kaçacakken, Tarou:
-Buradan kaçış yok Furuya bozuntusu!" dedi ve ilginç bir hareketle topu kaptığı gibi arkasındaki Yuto'ya topuk pası verdi. Ouzou şaşkınlık ve öfke ile Tarou'yu süzerken içinden:
-Stilin bana hiç yabancı gelmedi."diye geçirdi. Seyirciler arasındaki Bay Furuya da fısıldadı:
-Çok ilginç..." Maç devam ederken topu kapan Yuto, Kei ve Tarou ile ters üçgeni kurdu. Fakat bu, Predators'ın alışık olduğu ters üçgenden biraz farklı gibiydi. Hayır... Tamamen farklıydı! Ryuuji ve Erika onları markajlamaya çalışırken Ryuuji içinden:
-Fakat... Fakat!"diye geçirdi. Ardından Erika'yı uyardı:
-Dikkat et, bizim Üçgen'i aynen uyguluyorlar!" Erika Ryuuji'den aldığı uyarı ile hızını iki katına çıkardı ve:
-Ne?! Ama bu düpedüz hırsızlık!" diye bağırdı. Tarou:
-Hırsızlık biraz kaba bir terim. Biz ona 'ödünç alma' diyelim." dedi. Erika hızlanınca düzenlerinin bozulacağını anlayan üçlü, Predators ceza alanına girince topu Akira'ya attı. Akira gelen topa öyle bir vole çaktı ki, top kurşun gibi ilerledi. Sanki önüne geleni delip geçecekmiş gibi... Fakat bu sert şut bir o kadarda açısızdı. Öyle ki doğrudan Glimmer'a geliyordu. Glimmer tereddüt etmeden topu kurtarmak için kollarını açtı. Top, Glimmer'ın karnında patladı. Çarpmanın şiddetiyle kulağının çınladığını ve midesinin bulandığını hissediyordu. Yanında biten Shou'nun sesiyle ancak kendine gelebildi:
-Glimmer iyi misin?! Uhh olamaz, kötü görünüyor." Glimmer doğruldu ve arkadaşlarına daha iyi olduğunu göstermek için kalenin üst direğini elleriyle kavrayıp barfiks çekmeye başladı:
- İyiyim çocuklar, haydi devam."dedi. Fakat yinede son on dakika içinde olanlar, Shou ve arkadaşlarını tedirgin etmişti. Kota ve Ouzou, kararmış gözlerle Akira'ya bakıyordu. Angelina titriyor, Sofia ise Glimmer'a olanlar yüzünden Akira'yı avlamak için diş biliyordu.
Ryuuji Shou'ya gözüyle işaret yaptı, Shou'da başını salladı. Değişme hareketini kullanma zamanı gelmişti. Burada Shou'ya çok iş düşüyordu, çünkü doğru zamanı o belirleyecekti.
Glimmer'ın pası ile oyun tekrar başladı. Pası alan Reika iki adamı çalımlayarak yoluna devam etti, taki Akira engeline takılana kadar. Akira ile göz göze geldiler. Karşısına aniden çıkan bu korkunç ve iri yarı adam Reika'yı ürkütmüştü. Ondan kurtulmak için ayağı ile değişik çalım hareketleri yaparken korku dolu gözlerini Akira'nınkilere sabitledi. Akira adeta tısladı:
-Şu haline bak tarla sıçanı, arkadaşlarım sardı etrafını. Korkudan titriyorsun, az sonra yakacağım canını." Reika kaşlarını çattı ve Akira'nın inadına gülümsedi:
-Sen öyle san kaba çocuk!"dedi ve topu ayağı ile havalandırdı. Ardından sıçrayıp ileride bekleyen Kota'ya kafa pası gönderdi. Akira markajdaki diğer adamlar şok içinde kalmıştı:
-O da neydi?!" demekten ileri gidemediler. Reika oradan uzaklaşırken onlara:
-Görüşürüz şaşkınlar!" diye seslendi. Onlar da zaman kaybetmeden Kota'nın peşine düştüler. Kota tüm hızıyla ilerlerken yarı sesli bir şekilde:
-Aferin Reika." demekten kendini alamadı. Onu engellemeye çalışan adamlar artınca daha fazla beklemeden topu Angelina'ya attı. Tam o sırada Akira:
-Değişin!"diye bağırdı. Erika iyiden iyiye sinirlenmişti:
-Buna hile denir!" diye bağırabildi sadece. Ryuuji ise gerçeği ilk fark eden kişi oldu:
-Yo, hayır..." diye sızlansada artık çok geçti. Predators oyuncularının aktif hareket alanı anında kısıtlandı. Angelina 3U'lar ve Akira ile çepeçevre sarılı bir ateş çemberi arasında kaldı. Predators köşeye sıkışmıştı. Acı ama gerçek...

GINGA E KICK - OFFWhere stories live. Discover now