Bölüm 17 - Etkileyici Konuşma - (DÜZENLENDİ 🌝)

589 35 3
                                    

Gelen sürpriz oyuncu yani Erika'nın arkadaşı, Angelina'dan başkası değildi. Angelina da Furuya kardeşleri görünce çok şaşırdı. Erika'ya sordu:
-Furuyalarla tanışıyor musun?" Erika Angelina'nın sorusuna soruyla karşılık verdi:
-Sen onları tanıyor musun?" Angelina kaşlarını çattı ve:
-Onlar benim sınıf arkadaşlarım. Hem de en nefret ettiklerimden!" dedi. Erika alt dudağını ısırdı ve anlaşılmayacak bir ses tonuyala "eyvah" diye geveledi. Ryuuji söyleniyordu:
-Neden hiç şaşırmadım acaba? Sinir bozucu Erika'nın arkadaşı, yine sinir bozucu Angelina!" dedi. Ouzou çıkıştı:
-Hey, sözlerine dikkat et. Biz bir takımız. Kavga mı istiyorsun?" Angelina ise Ryuuji'nin sözlerine takılı kalmıştı:
-Sen Erika'ya sinir bozucu diyemezsin, yarı pişmiş sığır tenyası!" dedi. Ryuuji derhal ayağa kalktı:
Sığır tenyası mı? O zaman sen de amipsin ooohh!! Amip, amip, amiip!!" dedi. -Onların bu biyolojik konuşmalarından hiçbiri bir şey anlamamıştı.- Angelina inatçı bir keçi gibi:
-Sana değer vereceğime, x'e değer verip y'yi bulurum ben!" Ouzou:
-Daha fazla çirkinleşmeden sustursun biri şunu!" dedi.
-Yeter Artııık!"-araya giren Shou idi- Herkes tartışmayı kesmiş, Shou'ya bakıyordu. Shou:
-Arkadaşlar takım ruhunuz nerede sizin? Hani o takım kurma hayalleriniz? Biz bir söz verdik; ne olursa olsun bu takımı kurup dünya şampiyonu olacaktık. Ve şu an kavga ediyorsak bu, sözümüzü tutamayacağımız anlamına geliyor. Ayağımıza kadar bir fırsat geldi ve belkide bu son fırsatımız. Bunu tepemeyiz. Ve Ryuuji, Erika'ya teşekkür etmemiz gerekirken sen ona sinir bozucu dedin. Eğer bir takımsak, biz bir aileyiz, bir vücuduz demektir. Ancak bir aradaysak bütün zorlukları aşabiliriz. Ama eğer ayrılırsak, rüzgarın kum tanelerini savurduğu gibi, rakipte bizi kolayca ezip geçer. Şimdi kararı siz verin arkadaşlar."dedi. Bu konuşma hepsini derinden etkiledi. Ryuuji artık sakindi, Angelina öfkeli değildi. Ouzou:
-Shou'ya bak sen, edebiyatta yaparmış.." dedi. Ryuuji ise çok pişman görünüyordu:
-Erika, Angelina, özürdilerim. Size öyle çirkin sözler söylememeliydim. Bu, ne bana yakıştı, ne de size." dedi. Erika bir şey değil anlamında göz kırptı. Angelina:
-Ben de sana sığır tenyası dediğim için özür dilerim. -Shou'ya dönerek - Bu konuşmayı yapman iyi oldu. Sana minnettarız. Eğer hala istiyorsanız Predators'a katılacağım ve asla kavga etmeyeceğim, söz" dedi. Shou bu kez Kota'ya döndü, "ya sen?" dermiş gibi baktı. Kota bunu anlamadı:
-Ne?"diye sordu. Kotanın bu haline hepsi güldü. Shou'nun ise keyfine diyecek yoktu. Takım artık tamamdı. İçonden şöyle geçirdi:
-Bekle gençler turnuvası. Predators uyandı, ava çıkmaya hazır!"

Hikayede favori karakterin kim? Yaptığım bu küçük ankete katkı sağlamak için Beğen butonuna başkan ve yorum kısmına favori karakterinin ismini yazman yeterli olacaktır. Şimdiden teşekkürler (.−)=★

GINGA E KICK - OFFМесто, где живут истории. Откройте их для себя