Bölüm 37 - Süper Galaktik 3U'ların Büyük Uyanışı - (DÜZENLENDİ 🌝)

424 22 11
                                    

Shou, özgüveni geri yüklenmiş şekilde arkadaşlarının karşısında zafer tutkusuyla duruyordu. Duruşuyla onlara güven vermişti. Sofia, Shou'nun omzuna hafifçe vurdu:
-Geri dönmene sevindik Kaptan."dedi gülümseyerek. Erika da aynı fikirdeydi:
-Evet Shou! Sen ve bağırtın olmadan, söylemesi zor ama, kendimi yarım hissediyorum." dedi. Erika'nın sözüne tüm takım yüksek sesle güldü. Onların kendinden emin gülüşünü Amarillo da duymuş olacak ki 3U'lar onlara keskin birer bakış savurdular. Bunu fark eden Ryuuji arkadaşlarına seslendi:
-Hey, şunlara bakın." Kota, Ouzou ve Riven da sinir bozucu gülüşleriyle onlara bakmayı ihmal etmedi. Reika ise gözünü bir türlü üzerinden alamayan Akira'ya kaçamak bir bakış attı. Angelina bunu fark etti:
-Reika, onun seni korkutmasına izin verme. Akira ondan korkmanı istiyor. Ona istediğini verme." dedi. Reika:
-Ta... Tamam, denerim." dedi. Auto Shou'ya sordu:
-Kaptan planın nedir?" Shou derin bir nefes aldı. Biraz ciddileştikten sonra:
-Tüm taktiklerimizi ezberlediklerini sanıyorlar. Predators'ın tüm taktiklerini; Üçgen'i, Değişim'i kusursuz uyguladıklarını düşünüyorlar." dedi. Bir süre arkadaşlarının ne düşündüklerini sezebilmek için duraksadı. Riven kollarını göğsünde çaprazladı:
-Zaten mükemmellerdi. Ben kusur göremedim." dedi. Reika kaşlarını çatarak düşüncelerini söyledi:
-Aslında... O kadar da iyi değillerdi. Üçgeni denediklerinde bizi şaşırttılar ama Erika düzenlerini kolayca bozdu." Ardından Kota devam etti:
-Değişimi denediklerindeyse Angelina'nın aşırtması onları epey afallattı."Shou gülümsedi:
-Yanisi arkadaşlar, bu taktikler her birimizin oyunuyla, kişiliğiyle özleşmiş taktikler olduğu için onlar kopya etmeye çalışsa bile hiçbir zaman yüzde yüz verim alamayacaklar. Amarillo'nun bu maçta yaptığı tek şey Predators'ı taklit etmek. Ama sadece bir Predators var ve daima tek kalacak. Şimdi sahaya çıkıp onlara gerçep Ptedators'ı gösterelim!" dedi. Diğerleri hep birlikte bağırdı:
-Evet!!!" Bu öylesine kararlı ve tutkulu bir bağırtıydıki Amarillo titremiş, stadyum yankılanmıştı.
Hakemler sahaya doluşmaya başlarken, oyuncularda ikinci yarının başlayacağını anlayıp sahadaki yerlerini aldılar. Hakemin düdüğü ile ikinci yarı nihayet başladı. Ryuuji'nin pasıyla başlayan maç, Erika'nın geliştirmeye çalıştığı atakla sürüyordu. Erika hızla ilerlerken Akira'nın ani topa müdahalesine karşı topu koruyamadı. Akira ayağına aldığı topu doğrudan Reika'ya gömdü. Reika yerde yüzünü tutarken seyircilerden, Prefdators oyuncularından ve tabiki Koç Hanaşima'dan itiraz sesleri yükseldi. Fakat hakem devam kararı aldı. Reika tedavi için oyun dışına alındı. Seyirciler arasındaki Bayan Sayonji, kısa süreli baygınlık geçiriyordu. Reika'ya tutumu yüzünden -Amarillo taraftarları da dahil- herkes Akira'ya nefretle bakıyordu. Akira'yla sadece Koç'u gurur duyuyordu, bu nedenle onu oyundan almıyordu.
Yarı başlayalı neredeyse on - on beş dakika geçmişti ama Predators on kişi kaldığı için atak yapmakta zorlanıyordu. Skor 3 - 0 Predators üstünlüğünde olsa da bunu umursayan yalnızca 3U'lardı. Kalan Amarillo oyuncuları maçı çoktan boş vermişti. Akira'nın amacı Reika'ya zarar vermekti, onuda başarmıştı. O zaten kazanmıştı. Maç umrunda değildi.
Top 3U'lardan Yuto'daydı. Yuto, Ouzou-Sofia markajından kurtulmaya çalışıyordu. Tarou işlerin sarpa sardığını fark edince:
-Şimdi!" diye bağırdı. Ardından 3U'lar aynı anda cırladı:
-Süper Galaktik 3U'ların Büyük Uyanışı!!!" Ouzou Yuto'ya tuhaf bir bakış attı:
-Şaka yapıyorsun değil mi?"diye dalga geçti. Yuto:
-Kes sesini pislik! Az sonra aklın başından gidecek." dedi ve arkasındaki Tarou'ya pas verdi. Tarou topu havalandırdı ve başıyla sektirerek kaleye yaklaştı. Topu kafasıyla ilerlettiği için kimse müdahale edemiyordu. Sofia:
-Bu mu yani? Çok şapşalca."dedi. Tarou topu sektirmeye devam ederken:
-Az sonra gol olduğunda görürsün!"dedi. Ouzou cevabı yapıştırdı:
-Bize laf yapacağına önüne bak!" Tarou önüne bakmak için yeltensede kafası Predators kale direğiyle haşırneşir olmak zorunda kaldı. Glimmer ise sadece yere düşen topu aldı ve arkadaşına pas verdi. Amarillo ve Predators taraftarlarından gülme sesleri yükselirken 3U'lar kıpkırmızı oldular, kendi istekleriyle oyundan ayrıldılar. Bu duruma öfkelenen Amarillo'nun koçu maçı terk etti. Durum böyle olunca Predators hükmen galip sayıldı. Bu maçta takımının çirkin yüzünü gören Amarillo taraftarları da Predators'ın zaferini alkışladı.
Predators oyuncuları zaferlerini kutlayamadan yedek kulübesinde burnuna pansuman yakıpmış Reika'nın etrafına toplandı. Erika arkadaşına sarıldı:
- İyi misin canım? Senin için onlara bir gol attım!" dedi gururla. Reika gülümsedi:
-Gördüm Erika. Nefes kesiciydi ve bu bana iyi hissettirdi. Senin golün de harikaydı Kota." dedi. Kota sadece gülümsedi. Angelina gözlerini kırpıştırdı. İçinde kelebekler uçuştuğu yüzündeki ifadeden belliydi:
-Başardık! Hepiniz çok iyiydiniz arkadaşlar." dedi. Riven'ın yüzünde gizemli bir gülümseme belirdi:
-Ve sen de öyleydin." dedi.
Az sonra Akira yanlarına geldi. Reika'nın önünde birikmeleri eliyle iterek önünde durdu. Yarım ağız sırıtırken:
-Hmm... Eserimi beğendim."dedi. Sofia tepki vermekte gecikmedi:
-Tek kelime: mal!" Kota Akira'nın yakasına yapıştı ve:
-Yüzünde sanat eseri oluşturmamı ister misin ha?!" diye bağırdı. Yardımcı hakemler, kameramanlar anında oraya toplandı. Reika bunu fark edince:
-Akira, git buradan!" dedi. Akira yakasına yapışan Kota'yı hafifçe iteledi ve ilgisiz bir tavırla uzaklaştı. Kameramanlar da onun peşine takıldı.
Her şeye rağmen çocukların morali yerindeydi. Koç onlara eve dönüp dinlenmeleri gerektiğini söylemese belki de gece yarısına kadar sohbet edip zaferlerini kutlayacaklardı.

#Multimedia Predators

GINGA E KICK - OFFWhere stories live. Discover now