Bölüm 20 - Maça Son Bir Gün Kaldı - (DÜZENLENDİ)

496 28 2
                                    

Shou çok gergindi. Çünkü ertesi gün ilk maçlarını yapacaklardı. İçi içine sığmıyordu. Saate baktı, neredeyse yarım saattir odasında bir o yana bir bu yana yürüyordu. En iyisi parka inmekti, belki diğerleri de orada olabilirdi. Hemen hazırlanıp parkın yolunu tuttu. Parka vardığında Erika ve Angelina'dan başka kimse yoktu. Uzaktan Erika'nın Angelina'ya bir şeyler öğretmeye çalıştığı anlaşılıyordu. Shou vakit kaybetmeden yanlarına gitti. Shou'nun geldiğini Angelina fark etti:
-Günaydın Shou." dedi. Shou:
-Günaydın. Evde ne yapsam bilemedim. Ben de soluğu parkta aldım. Siz de mi benim gibi daraldınız?" diye sordu. Erika - her zamanki gibi - kızarak:
-Hayır Shou! Hem bizden sana ne? - birden şaşırdı - Bakın, Furuya kardeşler geliyor." dedi. Angelina ve Shou da o tarafa baktı. Ouzou:
-Günaydın arkadaşlar. Angelina'yı mı çalıştırıyorsunuz?" diye sordu. Erika:
-Evet. Gelmeniz iyi oldu. Siz de yardım edersiniz." dedi. Kota:
-Nasıl bir yardım?" diye sordu. Erika:
-Nasıl sert şut atılacağı konusunda yardım edebilirsin mesela." Ouzou güldü:
-Sert şut çekmede ne var canım? Ama illaki bana biri öğretsin diyorsan, Kota yada Ryuuji öğretsin. Benim pek zamanım olmuyor."dedi. Angelina bu söze darıldı ama belli etmemeye çalıştı:
-Tamam o zaman bana Kota öğretsin. Çünkü sert şutları ile ünlü. - Kota'ya dönerek - Evet seni dinliyorum?"dedi. Kota Angelina'ya boş boş baktı.:
-Öğretilecek bir şey yok. Sen zaten biliyorsun."dedi. Angelina şaşırdı, biraz da öfkelendi:
-Biliyor muyum?"diye sordu. Ouzou:
-Seni sersem sarı çiyan, keçi beyinli takoz!" dedi ve bir kahkaha patlattı. Ryuuji şaşkınlıktan ağzını ayırmış Ouzou'ya bakıyordu. Erika tam cevabı Ouzou'ya yapıştıracakken, Angelina o anki öfkeyle ayağının dibindeki topa öyle bir vurdu ki, Kota bile vücuduna zarar gelmesin diye geri çekildi. Erikanın öfke hali hayrete dönüştü:
-Harikaydı Angelina!" dedi. Kota devam etti:
-Sana şut atmayı bildiğini söylemiştim." dedi. Ouzou:
-Bem de bunu yapman için o kırıcı sözleri söyledim, affedersin." dedi. Ryuuji'nin jetonu yeni düşmüştü:
-Haa... Demek o yüzden söylediiin... Anladım." dedi. Onun olayı geç anlamasına hepsi güldü. Angelina ise hala şaşkındı:
-İnanamıyorum.. Az önceki şutu ben mi attım yani?!" Kota:
-İnansan iyi olur. Hem birçok spor dalında iyisin. Futbolu neden yapamayasın? " diye sordu. Erika:
-Sen en başından futbolu yapamıyorum'u beynine yazmışsın. Bu ön yargıyı kırarsan iyi bir futbolcu olabilirsin Angelina. Yeter ki inan, hepimiz arkandayız."dedi. Bu sırada Ouzou:
-Hey, Shou nereye kayboldu? Ben de bu gün neden hiç gürültü yok diyordum." dedi. Erika:
-Az önce buradaydı?" dedi. Ryuuji seslendi:
-Hey bakın, şuradaki bankta uyuyor. Şunun haline bakın. Resmen komedi." dedi. Hepsi gülmekten kırıldı. Moralleri yerindeydi. Angelina'nın kendine güceni gelmişti. Başarabilirdi, başarmalıydı da. Hırsla gülmekten kırılan Ryuuji'ye baktı. Onu futbolda mutlaka geçmeliydi. Geçeceğinden de emindi.

GINGA E KICK - OFFWhere stories live. Discover now