Bölüm 38 - Mazideki Öğrenci - (DÜZENLENDİ 🌝)

402 22 2
                                    

Amarillo - Predators maçının üzerinden bir ay geçmişti. Turnuva Predators takımı oyuncularını zorluyor, onları bir şeylerden fedakarlık etmeye mecbur kılıyordu ama art arda gelen galibiyetler onlara teselli kaynağı oluyordu. Verdikleri onca emek meyvesini yavaş yavaş veriyordu. Takımları bölge turnuvalarından galip gelerek dünya turnuvasında Japonya'yı temsil etmeye hak kazanmış, üstelik karşılaştıkları her ülkeyi teker teker elemişti. Predators finale çıkmayı başarmıştı. Final maçını Barcelona takımı ile Hollanda'da oynayacaktı. Final maçına ev sahipliği yapan Hollanda, böylelikle oyunculara tatil fırsatı da sunmuş olacaktı.
Tüm bu gelişmeler sadece Predators oyuncularını değil, Koç Masaru'yu da çok yormuştu. Ancak o da takımı için mutluydu ve çocuklarla gurur duyuyordu. Yoğun geçen birkaç haftanın ardından üç gün tatil yapma fırsatı bulduğu için heyecanlıydı. Tabiki bu tatili evde uyuyarak geçirmeyi planlıyordu. Evine gidecek, kapıyı kilitleyecek ve izinli olduğu üç günü uyuyarak geçirecekti. Sadece bu düşünceler bile Masaru'nun uykusunu getirmeye yetti. Yolda yürürken kollarını havaya kaldırdı ve gürültülü bir şekilde esnedi. O kadar kendinden geçmişti ki ne gülüşerek kendisini işaret eden insanları, ne de ona seslenen Riven'ı fark etti:
-Kooç!! Uyanın artık." Koç ancak kendine geldi ve silkelenip önünde duran Furuya kardeşler ve Riven'a hayretle baktı:
-Çocuklar..." dedi afallayarak. Ryuuji gülümsedi:
-Koç, rahatsız etmek istemezdik. Sadece lunaparka kadar yürüyorduk, diğerleriyle buluşacağız. Sonra sizi fark ettik ve selam vermek istedik." dedi. Ouzou devam etti:
-Ryuuji sadece Koç'a değil, bana da rahatsızlık veriyorsun. Ne güzel uyuyordum. Saçma salak bir lunapark için uykumu böldün!  -esnedi- Bak hala uykuluyum." Kota Koç'a sordu:
-Koç siz de gelsenize, eğleniriz." Riven Koç'un cevap vermesine müsade etmeden telaşla müdahale etti:
-Yok, yok... Koç yorgun görünüyor. Eminim eve gidip dinlenmek istiyordur. Değil mi Koç?"diye sordu. Henüz kendine tam anlamıyla gelen Koç Riven'ı onayladı:
-Aynen öyle yapmayı planlıyordum. Size iyi eğlenceler çocuklar." dedi ve oradan uzaklaştı. İki üç dakika içinde evinin önündeydi. Hızlıca kapıyı açtı ve üstünü çıkarmadan kendini yatağa bıraktı. Kyoko'nun İspanya'da olması da Masaru için avantajdı. Gözlerini kapattı ve kısa sürede uykuya daldı.


~~~~~~~~••••••••••••••~~~~~~~~

-Zırrr, zırr!!!" Masaru çalan zil sesiyle uykusundan sıçrayarak uyandı. Yatakta doğruldu ve bir süre gözlerini kırpıştırdı.
-Zırrr!!" Kapı inatla çalmaya devam ediyordu. Ardından tanıdık bir ses:
-Hadi ama Koç, evde olduğunu biliyorum."dedi. Koç'un göz bebekleri büyüdü, kalp atışı hızlandı:
-Yo... Yohei?!"diye kekeledi ve ayağa kalktı, kapıyı hızla açtı. Karşısında duran uzun boylu adamı görebilmek için başını kaldırdı:
-Evlat?" diyebildi. Kelimeler boğazına dizildi ama söyleyemiyordu, çok heyecanlanmıştı. Yohei ona sarıldı:
-Koç benim, Yohei."dedi. Masaru da ona sarıldı:
-Gel, içeri gel evlat." dedi. İkisi de içeri girdi. Masaru ona koltuğa oturabilmesi için yardım etmeye yeltendi, Yohei bunu nazikçe reddetti:
-Kendim yapabilirim Koç." dedi. Masaru:
-Nasıl?" diye sordu. Yohei gülümsedi:
-Artık %80 görebiliyorum. Zor oldu ama başardım. En azından saçınıza düşen akları seçebiliyorum. Sanırım yaşlanmışsınız." dedi kıkırdayarak. Masaru buna o kadar sevindiki gözleri doldu. Aynı zamanda Yohei'in söylediği sözlere güldü:
-Ve sen de iyice kuvvetlenmişsin Yohei." dedi.
Masaru bütün gününü uyuyarak geçirmeyi planlıyordu. Maziden gelen eski bir öğrencisinin onu tatlı uykusundan seve seve uyandırabileceğini kim bilebilirdi? Yohei ve Masaru derin bir sohbete daldılar. Görüşemedikleri iki yılın acısını çıkarırcasına sohbet uzadıkça uzadı. Taki Yohei'in gitme vakti gelene kadar. Masaru:
-İyi ki geldin evlat. Seni iyi görmek beni mutlu etti."dedi. Yohei gülümsedi:
-Bundan sonra daha sık görüşeceğiz. Buralara taşınıyorum." dedi. Masaru'nun sevinci ikiye katlandı. Kapıya çıktılar, Yohei eliyle çatısı görünen bir binayı işaret etti:
-İşte şurası Koç. Taşındığımda bir gün ziyaretime gelirsen, seni nişanlım Yutani ile tanıştırmak isterim."dedi. Koç tekrar şaşırdı. Ardından gülümsedi uzaklaşan Yohei'e seslendi:
-Çok isterim evlat."

Siz değerli okurlarımı beklettiğimin farkındayım ama emin olun geçerli sebeplerim vardı. Kitabın sonuna yaklaşıyoruz zaten. Okullarınız açılmadan yetiştireceğim inşallah. Lütfen yorumlarınızı ve votelerinizi esirgemeyin.

GINGA E KICK - OFFWhere stories live. Discover now