Bölüm 44 - Kavga - (DÜZENLENDİ 🌝)

479 21 2
                                    

Büfede yok yoktu. Hollanda, Japonya, İtalya, Çin, İspanya ve Türk ve daha nice mutfak bir aradaydı. Bu manzara karşısında kızların gözleri kamaştı. Erika:
-Tüm şu yemeklere bak! Oh, çok acıktım." dedi. Reika da arkadaşıyla aynı fikirdeydi:
-Evet, bir an önce yiyelim!" Ryuuji onlara müdahale etti:
-Yinede tıkabası yemeyin kızlar. Antrenman da düşüp kalmanızı istemeyiz." dedi. Reika'nın yüzünde alaycı bir gülümseme belirdi:
-Gel Kota, biz masa tutalım. Belki Ryuuji ve Erika başbaşa takılmak istiyorlardır." dedi. Erika, Reika'ya öyle bir bakış attıki Reika ve Kota anında orayı terk etti. Ryuuji:
-Ben Türk mutfağını öneriyorum. Fazla çeşide sahip ve oldukça lezzetli." dedi. Erika'nın öfkesi henüz yatışmamıştı. Ryuuji'ye çemkirdi:
-Ne zıkkım yersen ye, baban ne?! Hıh!!" dedi ve biraz pizza almak için İtalyan mutfağına yöneldi. Ryuuji, söylene söylene Türk yemeklerinin bulunduğu reona doğru ilerledi:
-Kızıl şeytan, ne olacak..." Erika ise Reika'ya Ryuuji hakkında söylediklerine bin pişmandı. Reika'yı tanıyordu. Erika Ryuuji ile beraber olmadığı sürece böyle oyunları sürdürecekti. Kendi kendine hayıflandı:
-Ben Ryuuji'ye ilgi duymuyorum ki... Reika'ya yalan uyduran aklıma ben!.."
O sırada Ryuuji, mağlup ettikleri Almanya takımından Lara ile karşılaşmış sohbet ediyordu. -Lara ile Ryuuji arasındaki konuşmalar İngilizcedir.- Ryuuji:
-Güzel tesadüf."dedi. Lara gülümsedi:
-Evet. Bu arada takımın adına sevindim. Final oynayacakmışsınız." Ryuuji tabağına içli köfte alırken:
-Evet. Fakat sen neden Hollanda'dasın? Tatil için mi?"diye sordu. Lara mavi gözlerini Ryuuji'ninkilere sabitledi:
-Aslında sizi izlemek için. Gerçekten harika oynuyorsunuz. Ancak kuzenim Angelina'ya hala dargınım. Alman olmasına rağmen Japonya için oynuyor." dedi. Ryuuji; Kota ve Reika'nın tuttuğu masaya doğru ilerliyor, bir yandan da sohbete devam ediyordu:
-Seni anlıyorum ama sırf bu yüzden kuzeninle kavgalı olmanı doğru bulmuyorum. Yani, maçta da tartışmıştınız." dedi. Lara ciddileşti:
-Maçtaki mevzu o değildi. Bak Ryuuji..." dedi ve onu elinden tutarak durmasını sağladı. Ryuuji ile göz teması kurduktan sonra devam etti:
-O sandığın gibi melek bir kız değil. İçinde bir şeytan yatıyor. Ailesi ve onun tek amacı en iyi olmak. Bana senden hep bahsederdi; senin hilekar, adi ve mankafa olduğunu söyler dururdu. Ama sen hiçte öyle değilsin. Peki Angy senin hakkında neden mi böyle düşünüyor? Çünkü seni hala kıskanıyor." Ryuuji elini hiddetle Lara'nınkinden çekerek kurtardı. Kaşlarını çattı ve Lara'ya sitemkâr bir bakış attı:
-Asıl sen bir şeytansın. Hem de kuzenini gelip takım arkadaşına kötüleyecek kadar. Hemen terk et burayı, rica ediyorum." dedi. Lara gülümsedi. Gülümseyince iki kat daha güzel olduğunun farkındaydı ve şu an bunu kullanıyordu. Sesini şirinleştirmeye çalıştı ve eliyle Ryuuji'nin yüzünü hafifçe okşarken:
-Hey, sen her zaman bu kadar kibar mısın tatlı oğlan?" diye mırıldandı. Ryuuji Lara'nın elini yüzünden uzaklaştırdı ve cevap vermeden tabağını Kota'nın ayırdığı masaya indirdi. O esnada Ouzou ve Angelina da o tarafa doğru geliyordu. Erika, az sonra kopacak kıyameti önlemek için Lara'ya bağırdı:
-Git buradan!" Ancak artık çok geçti. Angelina, Lara'yı Ryuuji'ye sırnaşırken görünce çıldırdı:
-Ne işin var senin burada?!" diye cırladı. Lara ayağa kalktı ve kuzeni ile burun buruna geldi:
-Sevgili kuzenim, biz de tam senden bahsediyorduk. Değil mi Ryuuji?" Angelina Lara'nın saçına yapıştı. Lara çığlığı basınca masadakiler ayaklandı. Ouzou ise onları ayırmaya çalıştı:
-Sakin ol Angelina!" dedi. Angelina diğer eliyle Lara'nın ağzını kapattı ve ona iyice yaklaşıp fısıldadı:
-Bir daha seni arkadaşlarımdan birinin yanında görürsem o cilve yapan gözlerini oyarım." ardından bağırdı:
-Anladın mı?!" Lara'yı şiddetli bir şekilde yere iteledi ve hışımla yemek reonlarına ilerledi.
Büfeye az önce gelen Riven olaya tanık olmuştu. Angelina'nın arkasından ayıplayan gözlerle baktı. Sonra yerdeki Lara'ya kalkması için yardım etti:
-İyi misin?"diye sordu. Erika kızdı:
-Riven, o kız az önce..." Riven onun sözünü kesti:
-Hiç bir malzeret Lara'nın az önce yaşadıklarını hak ettiği anlamı taşıyamaz." Ardından Lara'yı lobiye kadar getirdi:
-Angelina adına özür dilerim Lara. O aslında çok iyi bir kızdır. Neden böyle devrandığını anlamıyorum." dedi. Lara yüzüne masum bir ifade takındı. Riven'ın iyi niyetini kullanmak istiyordu:
-Ben de anlamıyorum. Ben... Sadece Ryuuji'ye biricik Angy'den söz ediyordum. Almanya'dayken geçirdiğimiz tatlı anılarımızdan... Ancak anlaşılan o ki, beni istemiyor." dedi. Lara rolünü iyi oynamış olacak ki, Riven onun için üzüldü:
-Senin gibi güzel bir kıza üzülmek yakışmıyor, gülümse lütfen. Angelina'yı umursama. Ben onunla bu konuyu konuşurum. Eğer inadını sürdürürse, onu silmek benim için zor olmayacak."dedi. Lara:
-Bu samimiyetini hak edecek ne yaptım ki?" diye sordu. Riven gülümsedi:
-Ben iyi niyetli insanı gözünün içinden tanırım. Sen çok iyi bir kızsın." dedi. Lara da gülümsedi, iltifatlar hoşuna gitmişti:
-Sen git istersen. Arkadaşlarını bekletme." dedi.
Riven oradan uzaklaşırken Lara'nın yüzünde sinsi bir gülüş belirdi. Kavganın fitilini ateşlemişti, şimdi ona havai fişek gösterisini seyretmek kalıyordu.

~~~~~~~×××~~~~~~~

Riven öfkeyle girdiği büfede doğrudan Angelina'ya yöneldi. O sırada çocuklar her şeyden habersiz gülüşerek yemeklerini yiyorlardı. Az önce yaşanan olayı çoktan unutmuşlardı. Shou, Sofia, Glimmer ve Auto da onlara katılmıştı.
Riven masaya vardığında Angelina'nın kolunu tuttu ve kendine doğru çekti. Angelina çekişin şiddetiyle çatalını yere düşürdü:
-Ne yaptığını sanıyorsun?"diye çıkıştı. Riven dişlerinin arasından konuştu:
-Yürü, benimle geliyorsun." Erika öfkelendi:
-Sen ona emir veremezsin!" Masadakilerden de itiraz sesleri yükseldi. Fakat Angelina onunla gitmeye karar verdi. Kolunu bir çekişte Riven'dan kurtardı ve Riven önde o arkada diğerlerinden yeterince uzaklaştılar. Angelina sordu:
-Beni korkutuyorsun Riven, ne oldu?" Riven cevap vermedi. Onu tekrar kolundan yakaladı ve kızlar lavabosuna girdiler. Ardından Angelina'yı çekiştirerek bir tuvalet kabinine soktu, ardından kendiside girdi ve kapıyı kilitledi. Angelina hayretle Riven'a bakakaldı ve onu soru yağmuruna tutmaya devam etti:
-Ne yapıyorsun?! Kızlar tuvaletinde olduğumuzun farkındasın değil mi? Konuşacaksak bunu başka yerde yapalım. Burası çok dar." Riven'ın yüzünde yine o gizemli gülümseme belirdi. Romantik bir ses tonuyla:
-Sana yakın olmam hoşuna gitmedi mi?" Angelina iyiden iyiye öfkelendi:
-Ne yapmaya çalıştığının farkındayım, ama bu olmayacak. Hemen aç kapıyı!" diye emretti. Riven hayal kırıklığına uğradı. Üzülerek:
-Ama neden? Sana olan aşkımı neden göremiyorsun?!" Angelina'nın sabrı taşmak üzereydi. Ancak bu işten Riven'ın buruk kalbini daha fazla incitmeden sıyrılmak istiyordu. Yumuşak ses tonuyla:
-Seni sadece arkadaşım olarak görüyorum. Kalbimde başka biri varken sana nasıl aşık olabilirim? Lütfen bunu benden isteme." dedi. Riven sinirlendi:
-Masum görünen bir k*hpesin. Zavallı Lara'nın kalbini de böyle kırdın değil mi?! Umarım o sevdiğin çocuk da seni yüz üstü bırakır!" diye bağırdı. Angelina öfkeden kıpkırmızı olmuştu. Daha fazla dayanamadı ve Riven'ın yüzüne tokadı yapıştırdı. Sinirden ağlayan mavi iki çift göz birbirini nefretle süzerken, Angelina'nın sözleri tezatlık oluşturuyordu:
-Sen hakkımda ne düşünürsen düşün, ben seni arkadaşım olarak sevmeye devam edeceğim." dedi. Riven adeta gürledi:
-Sana da sevdiğin o yavşağa da gün yüzü göstermeyeceğim!" Angelina cevap vermedi, kabinin kilidini açtı. Yanlız olduklarını umuyorlardı ancak lavaboda Reika ile göz göze geldiler. Riven orayı derhal terk ederken, Angelina endişeli gözlerle Reika'yı süzdü. Reika kekeledi:
-Ne... ne...??" Angelina onun sözünü kesti:
-Lütfen Reika... Bundan kimseye bahsetmeyeceğine dair bana söz ver." dedi. Reika şaşkınlıktan büyüyen gözlerini kırpıştırırken başını 'tamam' anlamında salladı ve tuvaletten çıktı. Angelina ise odasına çıktı ve kapıyı içerden kilitledi. Kendini yatağa bırakıp ağladıkça ağladı. Akan göz yaşları, içinde Riven'a ait ne varsa alıp götürdü. Artık ona karşı nefret duygusu bile beslemiyordu.

#Multimedia Lara

GINGA E KICK - OFFWhere stories live. Discover now