Bölüm 10 - Arkadaş Kalacağız - (DÜZENLENDİ 🌝)

738 41 4
                                    

Gün batmak üzereydi. Parkta yanlızca dört çocuk vardı. Erika ve Firuya kardeşler... Sakince konuşup aralarına giren kumpası temizlemek istiyorlardı. Ryuuji ise istemeyerek geldiği için ayrı takılıyordu. Onun bu hali Erika'yı üzdü. Projesi hakkında söyledikleeinin onu böyle derinden sarsacağını bilmiyordu. Ouzou söze başladı:
-Evet Erika... Senden bir açıklama bekliyoruz. Bu tavırlarının sebebini söyler misin? Baştan diyeyim, eğer bu şekilde devam ederse bizi Predators'ta yok bilin." dedi. Erika yutkundu, derin bir nefes aldı:
-Sorun o gün yaptığınız şakaydı. Beni çok kızdırmıştınız. Bu yüzden seni incittim Kota, özür dilerim. Ve Ryuuji... -Ryuuji Erika'ya döndü, Erika devam etti - senin projenle bu yüzden Alay ettim, özür dilerim." dedi. Ouzou çıkıştı:
-Ya ben?! Ronaldo imzalı tişörtümü batırdın." Erika Ouzou'ya gücenmişti:
-Bunu bilerek yapmadım Ouzou! O tişörtün senin için önemini biliyorum. Ama yine de özür dilerim." dedi. Kota:
-Arkadaşlar şu an acınacak haldeyiz. Düştüğümüz duruma bakın. Çok saçma bir nedenden dolayı kavga ettik. Ben de hepinizden özür dilerim." dedi. Ouzou başını "evet" şeklinde salladı. Ardından Ryuuji'ye seslendi:
-Hadi ama Ryuuji, yine ne var? Erika her şeyi itiraf etti zaten." Ryuuji perişan vaziyette:
-Ben o projeyi sildim!" dedi. Erika ve Ouzou şok oldu. Ryuuji devam etti:
-Ben tam bir aptalım! Şimdi hepsini en baştan yapmak zorumdayım..." Kota ise gayet sakin:
-Hey dahi çocuk. -Ryuuji o tarafa döndü- Senin böyle bir mallık yapacağını tahmin ettiğim için projenin tüm verilerini önceden CD'ye aktardım." dedi. Ryuuji derin bir "Oh" çekti. Kota Erika'ya döndü:
-Hala arkadaş mıyız?" diye sordu. Erika üçüzlerin herbirini süzdükten sonra:
-Arkadaşız ve arkadaş kalacağız." dedi.

GINGA E KICK - OFFWhere stories live. Discover now