Bölüm 29 - Fırtına - (DÜZENLENDİ 🌝)

428 23 5
                                    

  "TAK!!! TAK!!!" Diamond ailesinin kapısı adeta gürleyerek çalıyordu. Kapıyı evin hizmetkarı Nancy açtı. Karşısında asık suratlı, kaşları çatık Angelina duruyordu. Angelina gözleriyle etrafı kolaçan etti:
  -Annemle babam nerede?"diye sordu. Nancy:
  -Sör Miguel önemli bir davete icabet edecekler. Madam Elizabeth ise arkadaşları ile oyun salonundalar küçük leydim." dedi. Angelina öfkesinden deliye döndü:
  -Lanet olsun!"diye haykırdı ve ayağının dibindeki babasının açık arttırmada tam 1.000.000€ 'ya aldığı antika vazoyu bir tekkede tuzla buz etti. Nancy ağzını ayırmış, adeta donakalmıştı. Onu çalan zil sesi ayıktırdı. Heman kapıyı açtı. Gelen Erika'ydı. Erika içeri girdiğinde gördüğü manzara karşısında ürktü. Yerler kırık vazo parçaları ile kaplıydı. Angelina bir köşeye çömelmiş ağlıyordu:
  -Her şeyi mahfettim Erika. Kıskançlığım gözümü o kadar kör etmişki..." dedi. Erika hemen arkadaşının yanına gitti:
  -Üzülme Angelina." Tam o esnada Erika'nın aklına bir fikir geldi, gülümsedi:
  -Hem... O kadar da kötü değil. Yaptığın hatayı telafi edebilirsin bence." dedi. Angelina umutla parlayan gözlerle Erika'ya baktı:
  -Nasıl?" diye sordu. Erika:
  -Ryuuji'den özür dileyerek." dedi. Angelina'nın yüzündeki umut izleri hızla tükeniyordu. Kaşlarını sattı, kollarını göğsünde çaprazladı. Bu haliyle mızmız bir bebeği andırıyordu:
  -Bu dediğini hayatta yapmam Erika"dedi. Erika da kaşlarını sattı:
  -Başka yolumuz var mı?" diye sordu. Angelina iç çekerek:
  -Özür dilesem bile beni affetmez. Yani ben Ryuuji olsaydım, beni asla affetmezdim." Erika güldü:
  -İyi tarafında bu. O çok yumuşak başlı birisi. Ryuuji'yi biraz olsun tanımışsam seni affedecektir." dedi. Angelina gözlerini çevirdi:
  -Tamam, deneyeceğim."dedi.

#Multimedia Erika
Erika'nın en beğendiğin özelliği ne? Bu özelliğe sahip olduğunu düşünüyor musun? Yorum kısmına düşüncelerini yazmadan sonraki bölüme geçme ;)

GINGA E KICK - OFFWhere stories live. Discover now