Bölüm 45 - Amsterdam Stadı - (DÜZENLENDİ 🌝)

402 17 1
                                    

Hollanda'nın meşhur Amsterdam Stadyumu, çetin geçeceği tahmin edilen Barcelona - Predators maçı için hazırlanıyordu. 50.000 kişi kapasiteli stadyum, maça L.Messi'nin de icabet edeceği öğrenilince kiralanmıştır. Aksi takdirde 20.000 kişi kapasiteli başka bir stat kiralanacaktı.
Seyirciler koltukları çoktan doldurmuş, yalnızca rezerve koltukları sahiplerini beklemek üzre boş kalmıştı.
Predators oyuncuları soyunma odasında Koç'un gelmesini beklerken birbirleriyle sohbet ediyorlardı; içinde bulundukları gergin durumu bu şekilde hafifletme biliyorlardı. Ryuuji:
-Kupaya artık çok yakınız. Onu alabilmek için hepimiz elimizden gelenin en iyisini yapacağız, bundan eminim. -Shou'ya dönerek- Kaptan, bu maçta sana çok iş düşüyor. Gözünü dört açmalı ve uygun zamanı bulduğun an komut vermelisin." dedi. Shou oldukça kararlı ve ciddiydi:
-Ne pahasına olursa olsun gözümü dört açacağım." dedi. Glimmer:
-Ben de kaleyi koruyacağım." Sofia:
-Onlara göz açtırmayacağım!" ve Aoto:
-Gol atacağım."dedi. Erika güldü:
-Hepimiz görevimizi kusursuz yerine getirdiğimiz sürece bu maçı kesin alırız." dedi bir elini Angelina'nın, diğer elini Reika'nın omzuna atarken. Ouzou Riven'ın sırtına öyle bir vurduki, çıkan ses odanın duvarlarında yankılandı:
-Riven sessizsin, dün antrenmana da katılmadın. Hasta falan değilsin umarım?" diye sordu. Riven da Ouzou'nun omzuna yumruk salladı. Nefesini verirken:
-Hiç olmadığım kadar iyiyim." dedi ve odayı terk etti. Reika ise onun arkasından endişelim gözlerle bakakaldı. Birkaç dakika sonra Koç, Riven ile beraber kapıda belirdi. Anlaşılan Riven, Koç ile karşılaşınca geri dönmek zorunda kalmıştı.
Koç, meşhur moral konuşmasını yaparken çocuklar onu pür dikkat dinliyordu. Bu konuşma onları her seferinde futbola biraz daha bağlıyor ve kazanma arzularını artırıyoydu. Maçın başlamasına beş dakika kaldığını bildiren anons duyulunca, çocuklar stadyuma doğru ilerlediler. Reika, dolabından eksik krampon vidasını bulup kramponuna takıyordı. Odada o ve Koç'un dışında kimse kalmamıştı. Koç Reika'ya seslendi:
-Reika, sana bir şey sorabilir miyim?" Reika heyecanlandı, eli ayağına dolandı:
-P... peki sorun." dedi. Koç:
-Angelina ve Riven hakkında. İkisinde de anormal haller var. Dün tartıştılar mı?" diye sordu. Reika kızardı, kalbi deli gibi atıyordu:
-H.. hayır Koç." dedi ve yeni bir soru daha duymamak için derhal odadan çıktı. Masaru kendi kendine:
-Reika bir şeyler biliyor. Yinede bunu irdelemek iyi fikir değil. Ara sıra tartışacaklarda, bu gayet normal. Nasıl olsa ne yaptıklarını bilen zeki çocuklar. Eminim bu sorunu da kendi aralarında halledecekler. " dedi.
Stadyum, L.Messi'nin de gelmesiyle, iki katı kalabalıklaşmıştı. Işıklarla aydınlatılmış stadyum taraftarların da eşliğiyle göz kamaştırıyordu. Oyuncular sahaya girince seyirciler ayaklandı ve stadyum ritimli alkış sesleriyle titredi.
Hakemler yazı - tura işlemi için sahaya doluştu, son kontroller yapıldı.
Maç Predators'tan başlayacaktı. Hakem düdüğü dudaklarına götürürken tüm nefesler tutuldu. Final maçının başlamasına ramak kalmıştı.

GINGA E KICK - OFFTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang