Bölüm 14 - 11\B Sınıfı - (DÜZENLENDİ 🌝)

727 31 5
                                    

Kara kış giderek etkisini kaybetmiş, yerini yavaş yavaş sıcağa bırakmıştı. Sıcağı fırsat bilen öğrenciler, Genç Mucitler Koleji 'nin bahçesinde koşuşturuyordu. Dışarıdan bakan birisi, bu çocukların 13 - 18 yaş aralığında olduğuna katiyyen inanmazdı.
Su savaşı yapanlar, birbirini kovalayanlar, hatta saklanbaç oynayanlar - ! - bile vardı. Sınıflarda kalmayı tercih edenlerse genelde inek öğrencilerdi. Ama bunun dışında, sınıfta kağıttan uçak uçurmayı hoş görenlee de vardı.
Okulun 11\B sınıfında III. Dünya Svaşı oluyordu. Sınıfa getirdikleri topla Kota ve Ouzou kapışıyor, diğerleri de onlara "yuuh,yuuh!!!" diye bağırıp kağıttan toplar atıyorlardı. Zavallı sınıf başkanı Angelina, ne yapacağını bilemiyordu. Ayakta bir o yana bir bu yana yürüyor, sadece:
-Çocuklar yapmayın."diyabiliyordu. Ama kendi sesini kendisi bile zor duyuyordu.
Ryuuji oturduğu sırasında kulaklarını kapatmış içinde büyük bir öfkeyle Kota ve Ouzou'yu süzüyordu. En sonunda bardağı taştı ve bağırdı:
-Kota yeter kes şunu! Ouzou sende lanet olası şu topu kaldır artık!" Birden sınıf sessizliğe büründü. Bütün gözler Ryuuji'ye çevrildi. Sınıfın soytarısı Hiroki:
-Ryuuji konuştu!! Ve daha ilginci argo kullandı. Sonumuz kesin geldiiii!!!"dedi. Hiroki'nin bu sözüne -Kota ve Ouzou dahil- herkes bir kahkaha patlattı. Kota topu kaldırırken, Ouzou Ryuuji'nin yanına geldi:
-Bu kadar sinirlenmene ne gerek var? Hem ineklemek istiyorsan kütüphaneye in."dedi. Ryuuji, Ouzou'ya öyle korkunç bir bakış attı ki Ouzou:
-Tamam be kardeşim, senin dediğin gibi olsun."demek zorunda kaldı.
Bu arada sınıf iyice çığırından çıkmıştı. Herkes haddini aşmıştı. Wendy, oturduğu sırayı alıp yere fırlattı. Herkes birer "yuuuh!"çekti. Wendy "yuh" diyen bir çocuğa öyle bir yumruk salladı ki, görenler o çocuğun iki hafta okula gelemeyeceğine yemin edebilirdi.
Artık sınıf başkanının da sabrı tükenmişti. Ryuuji'den aldığı cesaretle:
-Susun artıııkk!!!"diye bağırdı. Sınıf ikinci kere sessizliğe büründü. Angelina bunu fırsat bilip:
-Çıtını çıkaran olursa, kimya öğretmenimiz Bay Miko'ya söylerim. O da sizi yeni deneyleri için bir denek hayvanı olarak kullanır. Anlaşılmayan bir şey var mı?" diye sordu. Ouzou:
-Çıt."dedi. Angelina bunu duydu:
-Herkes kimya kitabını çıkarsın ve sakince Bay Miko'yu beklesin. Ben de şu üçüzlerin isimlerini yaramazlar listesine yazayım." dedi. Ryuuji bağırdı:
-Ben ne yaptım ki?" Angeline güldü:
-Bir şey yapmamıştın, ama şimdi bana bağırarak bu listeye yazılmaya hak kazandın Bay Furuya."dedi.
Angelina bunu bilerek yapıyordu. Ryuuji'nin eksi almasını istiyordu. Çünkü sınıfta onunla çalışkanlıkta yarış halindeydi. Ryuuji sınavlardan yüksek aldığında, Angelina çıldırıyor, onu boğası geliyordu. Yenilmeye hiç tahammülü yoktu. Çünkü o, Diamond ailesinin biricik prensesi ve yegane gurur kaynağıydı. E doğal olarak biraz şımarıktı.
Bir defasında matematik sınavından 99 almıştı. Ryuuji 99,1 aldı diye üzüntüden hastalanmış, günlerce okula gidememişti. -Aldığı özel derslerle açığını kapatmıştı.- Angelina bu düşünceler içinde - ve Ryuuji'nin eksi alacağını düşünüp kıs kıs gülerken- içeriye Bay Miko girdi. Herkes ayağa kalktı ve onu selamladı. Bay Miko oturma izni verdi, öğrenciler oturdu. Angelina sabırsız bir edayla elindeki kağıdı Bay Miko'ya verdi. Adam bir eliyle dağınık saçlarını kurcalarken diğer eliyle kağıdı aldı ve inceledi. Daha sonra Furuya kardeşlere dönüp:
-Bu günlük affediyorum. Bir daha tekrarlanmasın." dedi. Bay Miko'nun bu sözü üçüzleri bir hayli keyiflendirdi. Ouzou sinsi sinsi gülerek Angelina'ya döndü. Onun böyle yaptığını gören Ryuuji ve Kota da aynını yaptı. -Kota gülmemeyi tercih etti- Bu durum Angelina'yı deliye çevirdi. Bu bakışlar adeta " Ne o, yoksa başaramadın mı?" der gibiydi. Öfkeyle yerine oturdu ve bütün gün bu olayı düşündü. İçi içini yedi. Kendi kendine üçüzlerden - özellikle Ryuuji'den- intikamını alacağına yemin etti.

#Multimedia Angelina

GINGA E KICK - OFFWhere stories live. Discover now