Bölüm 25 - Turnuva - (DÜZENLENDİ 🌝)

436 28 1
                                    

Maçın başlamasına dakikalar kalmıştı ve heyecan doruktaydı. Özellikle Shou'nun dayanacak gücü kalmamıştı. Bay Hanaşima o ünlü konuşmasını yaparken Shou'nun gözleri parlıyordu. Hanaşima:
-Unutmayın! Önemli olan iyi vakit geçirmek. Kazanmak veya kaybetmek değil. Formalı yada formasız... Bunun sizi engellemesine izin vermeyin çocuklar!" dedi. Hepsi aynı anda:
-Tamam!!!" diyerek adeta stadyumu titretti. O sırada Bay Hanaşima'nın eşi Kyoko, Masaru'nun bu etkileyici konuşmasını dinliyordu.
Nihayet Predators takımı alkışlar eşliğinde sahaya girdi. Taraftarları çok olmasa da, az da sayılmazdı. Oynayacakları takımın taraftarları ise çok fazlaydı. Takımın adı Moriza'ydı. Bu takım oldukça zengin oyunculardan oluştuğu için, oyuncuları çok kibirliydi. Sahaya girişleri bile bir asildi. Başlar dik, gözler kapalı, kendilerinden emin ve kararlıydılar. Formaları Japonya'nın en pahalı kumaşındandı.
Moriza takımının kaptanı yazı-tura için hakeme yöneldi. Shou da hemen yerini aldı. Moriza'nın kaptanı Kojiro:
-Kaptan sen miydin? Formalarında nerede? Yoksa paranız mı yetmedi..." dedi küçümseyerek. Shou çok utandı, kıpkırmızı oldu:
-Hayır, sadece küçük bir aksilik oldu ve..." Hakem Shou'nun sözünü keserek devam etti:
-Beyler, başlayalım mı?"

#Multimedia Moriza
Arkadaşlar, öğrenciyim ve onca yoğunluğun arasında hikaye yazmaya zaman ayırıyorum. Kimin için? Tabiki sizin için. ☺☺☺ Hepinizi çok seviyorum. İlginiz için teşekkürler ♥♥♥

GINGA E KICK - OFFWhere stories live. Discover now