Bölüm 31 - Genel Af - (DÜZENLENDİ 🌝)

411 22 1
                                    

Bayan Furuya, aslında oğlundan özür dilemek için girdiği odada Angelina'yı görünce öfkesi katmerlendi. Hiddetle bağırdı:
-Ben sana 'cezalısın' demadim mi Ryuuji?!" Ryuuji anında bembeyaz oldu:
-O bizim takım arkadaşımız, yabancı sayılmaz anne." dedi titrek sesiyle. Bu sözlerle bir hayli kıvama gelen Bayan Furuya, Ryuuji'nin diğer gözünü de morartmak için yumruğunu havaya kaldırdı. Ryuuji ise elleriyle savunma hareketi yaptı ve korku dolu gözlerini annesininkilere sabitledi. Angelina korkusundan heykel kesilmişti. Ouzou ani bir kararla annesi ile Ryuuji'nin arasına girdi. Annesine ilk defa karşı çıkıyordu:
-Anne sen ne yaptığını sanıyorsun? Neden Ryuuji'yi dinlemeden ona zarar veriyorsun?!" dedi gözleri çakmak gibi parlarken. Bayan Furuya'ya aşırı düşkün olan Kota bile:
-Böyle yapmamalısın anne." dedi. Kota ve Ouzou'dan cesaretlenen Angelina da diyaloğa dahil oldu:
-Ryuuji'nin bir suçu yok. Bunu neden göremiyorsunuz?"dedi. Bu söz Bayan Furuya'yı epey kızdırdı:
-Bunları, ailenin onurumuzu ayakları altında çiğnemeden önce söyleseydin daha etkili olurdu!" dedi gür bir sesle. Angelina çok utandı, kıpkırmızı oldu. Kısık ve mahcup bir ses tonuyla:
-Ben bir hata yaptım Bayan Furuya... Ama emin olun tekrarlanmayacak. Söz veriyorum." dedi. Angelina'nın bu perişan hali Bayan Furuya'yı yumuşattı:
-Furuya ailesi disiplinli, ama bir o kadar da hoşgörülüdür. Diamond ailesini elbette affedeceğiz." dedi ve ardından oğullarına dönerek:
-Yarın maçınız yok mu sizin? Haydi gidip çalışın." dedi. Ryuuji heyecanla sordu:
-Yani maçlara katılabilir miyim?!"diye sordu. Bayan Furuya elini şefkatle Ryuuji'nin saçlarında gezdirdi:
-Neden olmasın?"

GINGA E KICK - OFFWhere stories live. Discover now