Bölüm 5

60.4K 3K 176
                                    


Azra iç çekerek karşısındaki ablasına baktı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Azra iç çekerek karşısındaki ablasına baktı. "Anlattım ya abla. İki gündür aynı şeyleri anlatıp duruyorum." dedi sıkıntıyla. Elif yapacak başka bir iş bulamadığı için sürekli aynı şeyleri soruyordu. "Tekrar anlat. Erkam ne dedi?" dedi Elif sırıtarak.

"Röportajı yaptık ve seninle tekrar görüşmek isterim dedi." dedi Azra gülümseyerek. Elif garip sesler çıkarıp "Biliyordum. Bu adam ve sen birbiriniz için yaratılmışsınız. Çekici bir kocan olacak." dedi Elif emin bir şekilde konuşarak. Azra somurttu. "Orada dur. Alt tarafı flörte benzer bir şey yaşıyoruz. Ne kocası?" dedi karşı çıkarak.

Elif yan gözle kardeşine bakıp "Hadi ama yani adama hiç alıcı gözle bakmadığını mı söylüyorsun?" dedi. Azra bakışlarını kaçırdığında Elif gerçeği anladı. O sırada açılan kapıdan içeri süzülen beden iki genç kadınındw dikkatini dağıtmıştı. Azra ayağa kalkıp "Merhaba Melih Bey." dedi gülümseyerek. Melih kadının elini sıktı. "Tam zamanında geldiniz. Benimde antrenmana gitmem gerekiyordu." dedi Azra. Melih başını olumluca salladı. Elif kardeşine kızgın bakışlarını gönderirken Azra ablasının yanına gitmiş kulağına "Benim gelecekteki kocamı bırakta kendi kocanla ilgilen." dedi sessizce. Ablasına öpücük yollayıp odadan çıktı.

Melih rahat bir şekilde koltuğa oturdu. "Elif Hanım bugün nasılsınız?" diye sordu Melih kibar bir şekilde. Genç kadın iç çekti. "Teşekkür ederim iyiyim Melih Bey. Sizi buraya getiren nedir?" diye sordu Elif. Aradaki mesafeyi korumalıydı. Karşısındaki adam doktor olabilirdi. Hatta güzel bir yüze, iyi bir vücuda, enfes mavi gözlere ve kahve saçlara sahip olabilirdi. Ancak bunlar Elif'i hiç ilgilendirmiyordu. Ama yinede başka şartlar altında tanışsalardı bu adama kesinlikle asılırdı. "Birkaç gün içinde çıkacağınızı söylemeye geldim." dedi Melih. Elif bakışlarını adama çevirdi. Artık boynunu çevirebiliyor sayılırdı.

"Bunu hemşireler de bana söyleyebilirdi" dedi Elif kurnazca. Bu kadın kesinlikle kolay lokma değildi. Yinede Melih'i bu kısım ilgilendirmiyordu. Sadece içindeki suçluluk duygusunu yok etmek için buradaydı. "Evet haklısınız. İyi olduğunuzdan emin olmak istedim." dedi Melih kollarını göğsünde birleştirip. Elif gözlerini hafifçe kıstı.

"Benimle flört etmek gibi bir düşünceniz yok değil mi?" dedi aniden. Adam kesinlikle ona yaklaşmaya çalışıyordu. Kadınlar bunu anlardı.

"Olmalı mı?" dedi Melih şaşırmış gibi durmuyordu. Elif itiraz ederek "Hayır. Elbette olmasın. Çünkü hiç tipim değilsiniz." dedi.

Yorganı düzeltip arkasına yaslandı. Melih gülümsedi. Nedense bu konuşma garip yerlere gidecek gibi bir his vardı içinde. Bu kadını haksız çıkarmayı istiyordu. "İdeal tipinizi dinleyecek kadar vaktim var sanırım." dedi genç adam. Elif duygusuz bakışlarını adama atarken Melih gülümsüyordu.

Erkam düzenlediği röportajı son kez okuyup basın için yolladı. Şimdi kendine biraz vakit ayırabilirdi. İse yeni kıyafetler almakla başlasa iyi olurdu. Bu sıralar birçok davete katılmak zorunda kalıyordu. Üstelik röportajlara aynı takımlarla gitmeyi istemezdi. Genç adam iç çekerek merdivenlerden indi. Kimi kandırıyordu? Azra ile bir sonraki buluşması için hazırlanıyordu. Düşünmeden duramıyordu. O yeşil gözler büyüleyiciydi. Neredeyse flört etmişlerdi. Erkam daha önce böyle bir şey yapmamıştı. Nedense daha ileri gidebilirmiş gibi hissediyordu.

Kanatlı DüşlerHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin