Bölüm 14

36.6K 2.2K 88
                                    

Genç kadın kıvrak bir şekilde buzun üzerinde kayarken aşinası olduğu hareketleri yapıyordu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Genç kadın kıvrak bir şekilde buzun üzerinde kayarken aşinası olduğu hareketleri yapıyordu. Tamamen kaymaya odaklanmaya çalışsa da bunu başaramıyordu. Erkam ile barışmış olsa da onun güvenini tekrar kazanmak istiyordu. Ancak bunun için ne yapması gerektiğini bilmiyordu. Bir insanın güvenini yitirmek basit olduğu kadar geri kazanması da bir o kadar zor bir işti.

Kaybetmek istemediği o insana karşı daha anlayışlı olacaktı. Onu yalnız bırakmayacaktı. Ona güç verecek kişi olmak istiyordu. Onun bir adım daha atmasını sağlayan kişi. Azra bu düşüncelerini yerine getirmek istiyordu. Aşk konusunda acemiydi. Bazen ani davranabiliyordu. Bu sefer hata yapmayacaktı.

Elif karşısında oturan Melih'in arkadaşlarını sırayla süzdü. Bugün adamın ısrarıyla bir buluşma düzenlemiş, Elif'i de ikna etmişti. Şimdi ise genç kadın kendisine yabancı olan kişilerin arasında ne konuşacağını bilemez haldeydi. Birçok soru soruyorlardı.

İyi anına denk gelip Melih'in teklifini kabul etmişti. Yine de arkadaşlarla tanışmak için erken değil miydi?

Elif sorulan "Bir mesleğin var mı?" sorusuna cevap verecekken bir başka kişinin "Kaç yaşındasın?" sorusunu duydu. En sonunda Melih olaya el atıp "Arkadaşlar sakin olun" dedi gülerek. Elif bununla birlikte derin bir nefes aldı. Melih'in dört erkek arkadaşı ve birde kadın arkadaşıyla oturuyordu.

Elif'in sinirlenmemesi için bir neden yoktu. Şu an ayağa kalkabilir masayı terk edebilirdi. "25 yaşındayım. Aslında tasarımcıyım. Ancak şu an çalışmıyorum." dedi Elif gülümseyerek.

Melih başını sallayan arkadaşlarıyla Elif'in elini tuttu. Genç kadın Melih'e kısa bir bakış atıp önüne döndü.

Elif önündeki meyve suyunu yudumlarken, adam lavaboya gitti. Şimdi Elif onun arkadaşlarıyla tek başına kalmıştı. "Bu bir ilk" diyen kendi dışındaki tek kadın döndü. "Melih ilk kez sevgilisini bizimle tanıştırıyor"

Elif şaşırmıştı yine de bunu belli etmedi. Bozuntuya vermeden "Ya öyle mi?" dedi. Adının Melek olduğunu öğrendiği kadına gülümsedi.

Melek, Elif'in yanına oturdu. Orası Melih'in yeriydi. "Bence Melih seni gerçekten seviyor. Sonunda o da birini sevdi." dedi Melek. Elindeki yüzük Elif'in gözüne çarptı. Nişan olmalıydı. "Nişanlı mısın?" diye sordu genç kadın.

Ve böylelikle ilerleyen muhabbet Melih geldiğinde de devam etti. Elif birden ortama alıştığını farketti. Konuştukça konu konuyu açıyor ve insanlara kendini anlatmaya başlıyordu. Bu uzun zamandır yapmadığı bir şeydi. Melih bile onu çok iyi tanımazdı. Tanıyamazdı. Çünkü Elif buna izin vermiyordu.

Erkam spor köşesi için röportaj yapacaktı. Bu sefer bir futbolcu ile görüşecek ve fotoğraflar çekecekti. Yani tüm gün boş olacağı zamanı bekleyecekti. Bu yüzden Azra'ya mesaj atmış ve sevgilisini bugün görmenin zor olacağını söylemişti.

Kanatlı DüşlerHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin