Bölüm 21

31.9K 1.8K 94
                                    

Azra mutlu bir şekilde ablasını süzüyordu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Azra mutlu bir şekilde ablasını süzüyordu. Dün Melih ve ailesi onu istemiş, babaları biraz ter döktürse de Elif'i vermişti. Şimdi düğün planı yapmak Elif'in tek işiydi. Azra da ona yardım ediyordu. Üç ay sonrası için düğün yapmayı planlıyorlardı.

"Gelinliğin dikimi ne zaman başlayacak?" diye sordu Azra.

"Bu haftasonu başlıyor" diyen genç kadın kardeşine gülümsedi. Bir aydır nişanlıydı. Ve yakında evlenecekti. Bu sefer mutlu sona ereceğine emindi.

"Bende seninle geleceğim. Çok güzel olacaksın abla."

"Tabiki geleceksin patenci kardeşim. "

Elif saatine bakıp ayaklandı. "Hazırlanmam gerek."

Genç kadıb odasına yönelirken Azra, Erkam ile mesajlaşmaya başladı. Elif odasına ayak bastığı an hissettiği bulantı ile kişisel banyosuna girdi. Birkaç dakika sonra yüzünü yıkayıp ağzını suyla çalkaladı.

Aklına gelen düşünceyle "Yoksa..." diyerek mırıldanarak telefonunu cebinden çıkarıp tarihe baktı. "Hayır. Hayır. Olamaz" diyerek kendini teselli etmeye çalışan Elif korkmaya başlamıştı. Hamile olamazdı değil mi?

Ne yapacağını bilemiyordu. O gece her şey aniden olmuştu. Sonrasında Elif hamileliği engelleyen hiçbir tedavi uygulamamıştı. Şimdi bir doktora gitse bile önce randevu alması gerekirdi. Hızlı adımlarla odasında dolaşan Elif bu sefer Melih'i aramayı düşünmeye başlamıştı. Genç kadın az sonra Melih'i aramış ve acilen konuşmaları gerektiğini söylemişti. Belki de yanılıyordu. O an hangi türlü daha iyi hissedeceğini bilemiyordu.

Azra ablasının aceleyle çıkıp gitmesinden sonra evden çıktı. Bir süre buluşma yerine gelmişti. Bugün Erkam'ın yakın arkadaşları ile tanışacaktı. Saçlarını bile erkenden yaptırmıştı. Arabasının aynasında kendisine son kez bakan Azra arabasından indi. Sevgilisinin söylediği kafeye doğru ilerleyip heyecanını dizginlemeye çalışıyordu.

Erkam'ın arkadaşları nasıl kişilerdi? Onun kadar nazikler miydi? Onların da sevgilileri var mıydı? Azra aklında birçok soruyla birlikte kafeye girdi. Gözleri etrafta gezinip en sonunda Erkam ile buluştuğunda gülümseyerek sevgilisinin yanına ilerledi.

"Hoş geldin." diyerek ayağa kalkan Erkam ile masadakilerde ayağa kalktı. Azra masadaki tüm beylere ve kadınlara göz gezdirdi.

"Merhaba." diyerek herkese elini teker teker uzattı. Erkam hepsini ona tanıştırdı. Azra en sonunda yerine oturabildiğinde derin bir nefes aldı. Bu kadar çok kişi olacağını tahmin etmemişti. Beylerin hepsinin parmağında yüzük vardı. Azra bunu dikkat etmezdi normalde ama şimdi dikkat etmişti işte.

"Televizyondakinden çok daha zayıfsın." diyerek konuşan ilk kişi tam karşısındaki kadın olmuştu. Azra adını hatırlamaya çalıştı. Az önce Erkam söylemişti. "Teşekkür ederim Aylin."

Kanatlı DüşlerHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin