Bölüm 18

33K 1.9K 163
                                    

"Çocuk gibi davranıyorsun" diyen Azra ablasının bu hallerini anlayamıyordu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

"Çocuk gibi davranıyorsun" diyen Azra ablasının bu hallerini anlayamıyordu. "Ne var bunda abla? Siz sevgilisiniz" dedi rahat bir şekilde Azra. Erkam'ın onu öpmesi için ölebilirdi. Ne var ki bunu sadece bir kez tadabilmişti.

"Anlamıyorsun. O harika öpüşüyor. Sorun öpüşmek değil. Sorun benim!" dedi Elif. Tatilden döneli bir hafta kadar bir süre olmuştu. "Bunu istememem lazım ama ona ihtiyacım olduğunu hissediyorum. Onu görünce bir ergen gibi utanıyorum, elini tutmak için bahaneler arıyorum ve en kötüsü ise ona aşık olduğumu hissetmeye başlamam."

Azra şaşkınca ablasına baktı. "Abla bu harika!" dedi sevinçle. Ablası bu ilginç aşk itirafını kendisine değil Melih'e yapmalıydı. "Hayır harika değil. Ben bir erkeğe güvenmemeliyim."

Azra kaşlarını çattı. Daha fazla dayanamadı. "Yeter artık! Neden kendi hayatını cehenneme çeviriyorsun? Geçmişi bırakmayı neden beceremiyorsun? Melih gibi bir adamı kaybedecek kadar aptal olma!" dedi ve rahatladığını hissetti. Nefes nefese yerine oturup ablasını izledi. Kadının gözlerinden damla damla yaş süzülüyordu. "Onu kaybetmek istemiyorum. Haklısın! Artık bu saçmalıkları bırakıp, o adamı tamamen benim yapmalıyım."

Azra ablasına sıkıca sarıldı. "Senin üzülmene dayanamıyorum. Melih seni çok mutlu edecek inan bana. Ve en çokta ona inan."

Elif kardeşine sımsıkı sarıldı. Yanında olduğu için, anlık yaşadığı o depresif hallerde onu kendine getirdiği için ona minnettardı.

✨✨✨

Erkam arabanın önünde dikilmiş, her yeri kapalı olan eve bakıyordu. Azra hiç bu kadar gecikmemişti. Aniden açılan kapıdan süzülen sevgilisi ile derin bir nefes aldı. Bir an kalbinin ritmi endişeyle çarpmıştı. Azra, Erkam'a sarılırken "Bu gecikmeni neye borçluyum?" dedi genç adam. Azra yeşil gözlerini Erkam'a dikip "Ablama. Onu biraz cesaretlendirip Melih'in yanına yolladım. Ondan dolayı hazırlanmam uzun sürdü." dedi. Neşeyle sırıtıyordu. "Sanırım ablam yakında evlenecek." dedi ve arabaya bindiler. Erkam arabayı çalıştırıp "İşte bu harika haber."

Azra, Elif'in yakında evlenme teklifi alacağına emindi. Ablasının bu teklifi kabul etmesi için her şeyi yapacaktı. Ablasının gözlerinde Melih'e dair sevgi parıltılarını görmek genç kadını heyecanlandırıyordu. "Nereye gidiyoruz?" diye sordu Azra birden.

"Evime" diyen Erkam ile Azra, zorlukla yutkundu. Aklına gelen edepsiz düşünceler ile yüzünün ateş bastığını fark etti. "Film izleriz veya herhangi bir şey yaparız" diyen Erkam Azra'yı rahatlatmayı umuyordu. Ancak bu Azra'nın aklını daha fazla bulandırmıştı. 'Herhangi bir şey' den kastı ne olabilirdi?

Erkam ona bir öpücük daha verse ne olurdu? İlişkileri gittikçe daha da güzelleşiyordu. Azra en sonunda başını iki yana sallayıp kendine geldi. Neler düşünüyordu böyle? İki dakikada kendini Erkam ile evli bulmuş, çocuk doğurma hayalleri kurmaya başlamıştı.

Kanatlı DüşlerHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin