Bölüm 22

32.8K 1.8K 68
                                    

Azra gülümseyerek beyazlar içindeki ablasına bakıyordu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Azra gülümseyerek beyazlar içindeki ablasına bakıyordu. Melih'in kolları arasında dans ediyorken öyle mutlu görünüyordu ki Azra ablası kadar mutlu hissediyordu. Elif, dağınık topuzu ve sadece omuzlarını açıkta bırakan gelinliği ile dikkat çekiciydi. Azra gelinliği çok beğenmişti. Kendisi de böyle bir gelinlik giymek isterdi.

"Dans edelim mi?" diyerek kulağına fısıldayan Erkam ile Azra hayal aleminden çıktı.

Şimdi herkesin arasına süzülen diğer çiftler gibi dans etmeye başlamışlardı. "Ablam çok güzel görünmüyor mu Erkam?" diye sordu Azra. Erkam'ın koyu gözleri ona bakıyordu.

"Daha güzelini gördüm." diyerek kadını baştan aşağı süzen Erkam ile Azra elinde olmadan utanmaya başladı. Adam bugün fazla açık sözlüydü. Sabahtan beri ne söylerse söylesin hep ona övgüyle karşılık vermişti. Ancak Azra bu övgülerden farklı anlamlar çıkarıyordu. Adamın söyleme tarzı ve ona bakış şekli çok farklıydı. Sanki Erkam onu yiyecek gibi bakıyordu. Yüzünde çapkın bir gülümseme vardı.

Daha önce onu bu halde görmemişti. Her gün onun farklı bir yanını görmek güzeldi.
"Neden bana öyle bakıyorsun? Rahatsız olmaya başlıyorum" diyerek en sonunda patlama yaşadı Azra.

"Nasıl bakıyorum?"

"Böyle sanki beni yiyecek gibisin. Sinirli gibi duruyorsun ama sinirli olmadığını biliyorum."

Erkam tepki vermeden şaşkın yeşil gözlere bakmaya devam ediyordu. O yeşilliklerin sadece kendisine bakıyor olması adam da tarifi imkansız bir hissi ortaya çıkarıyordu.

"Bu bakışlara alışsan iyi olur. Bunlar beğeni bakışları."

Erkam beğeniden daha fazlası olduğunu biliyordu. Azra kollarının arasındayken ve böyle güzel görünüyorken Erkam'ın sadece onu beğeni dolu bakışlarla izlemesi imkansızdı. O bakışlarda arzu da vardı. Ancak bunu Azra'ya söylememek en doğrusu gibi görünüyordu.

"Demek sadece bugün beni beğeniyorsun. Peki ya diğer günler? Daha önce hiç böyle bakmamıştın."

İşte o an Erkam ne diyeceğini bilemedi. Elbette onu her zaman beğeniyordu. Belki de direk doğruyu söylese daha iyi olurdu. Genç adam derin bir iç çekti.

"Pekala benim uyanık sevgilim." diyen Erkam tam açıklama yapacakken yanlarında beliren Azra'nın babası Yavuz Bey ile genç çift birbirinden ayrıldı. "Dansınızı bölmek istemezdim Erkam ama kızım ile dans etmek için can atıyorum"

Erkam, Azra'nın tuttuğu elini yavaşça babasının ellerinin arasına bıraktı. "Elbette efendim ne zaman isterseniz." diyen Erkam, Azra'nın annesi Songül Hanımın karşısına geçti. Şimdi genç çift birbirinden ayrı düşmüştü. Azra halinden memnundu. Başını babasının göğsüne yaslayıp huzur dolu bir iç çekti.

Elif evlenmiş olduğuna hala inanamıyordu. Onca ay hızlıca geçip gitmişti. Mükemmel bir kına gecesinin ardından şimdi evliydi ve olmak istediği yerde Melih'in kolları arasındaydı. Karşısındaki adam gülen yüzüyle tam yanlarında dans eden arkadaşlarıyla konuşuyordu.

Kanatlı DüşlerHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin