Bölüm 7

52.4K 2.7K 101
                                    

Genç kadın mutlu bir şekilde çantasını eline aldı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Genç kadın mutlu bir şekilde çantasını eline aldı. Olimpiyatlar için gitme vakti gelmişti. Rusya'da iyi bir iş çıkaracağını düşünüyordu. Kendine güveni tamdı. Annesi ve babasından sonra ablasına da sarılan Azra, arkadaşı Tarık ve nişanlısıyla tokalaştı. Beklediği kişi görünürde yoktu. Erkam'ı görmeden gitmeyi istemese de uçağına binme vakti gelmişti. Hocasıyla ve ekibiyle birlikte kontrolden geçen Azra, iç çekerek arkasına doğru son kez baktı. Erkam geleceğini söylemişti. Şimdi neden gelmediğini merak ediyordu. Ne yazık ki bir süre daha merak edecekti.

Birkaç haftada Erkam ile ilişkisi daha iyi bir hale gelmişti. Ancak yaşadıkları ilişki kesinlikle flörtleşmek değildi. Antrenörünün yanına oturan Azra gözlerini kapatıp rüya görmek için çabaladı.

Elif, kardeşinin gidişiyle kendini bir an boşlukta hissetti. Azra'nın her gidişi Elif'i endişelendirirdi. Çünkü Azra her gittiğinde ya bir kaza geçirir ve hayallerinden vazgeçmek zorunda kalırsa diye düşünürdü. İşi oldukça riskliydi. Ufak bir sakatlık Azra'nın kariyerinin sonu demekti. Bu on yılını, hayatının en güzel, en eğlenceli zamanlarını verdiği yıllarını kaybetmesi demekti. Elif böyle bir şeyin olmaması için her zaman dua ediyordu.

Azra ile bu sıralar fazla anlaşamasa da o kardeşiydi. Üstelik Erkam ile aralarını yaptığı için ona minnettar olmalıydı. Elif bununla içten içe gurur duyuyordu. Bugünlerde Azra yokken Melih'e gününü gösterecekti. Onu yemeğe davet edecek olabildiği kadar güzel olacak ve ona güzelliğin,tipin ne olduğunu gösterecekti. Bu adama nedense kötü davranmak istiyordu. Belki de kendini savunuyordu. Bunu zamanla görecekti. Planını uygulamak için Melih'i araması gerekiyordu. Ve bunu olabildiğince ertelemek istiyordu.

Melih telefonuna gelen mesajı aldırmadan gelen hastasının tedavisinde devam etti. "Burnunuzun ufak bir ameliyata ihtiyacı var. Merak etmeyin kazadan iz bile kalmayacak." dedi genç adam kendinden emin bir şekilde. Nam salmış estetik cerrahlarından biriydi. Kendisine güvenmesi normaldi.

"Sizi o kadar tavsiye ettiler ki gelmeden duramadım. Teşekkürler doktor bey." diyen hasta umut dolu bakıyordu. Yüzündeki çirkin görünümü kaybetmek istiyordu.

"Sizin için en uygun günü asistanım ayarlayacak." dedi Melih. Hastanın gidişiyle telefonunu eline alıp cevap veremediği mesaja baktı. Mesaj Eliften gelmişti. Melih şaşırdığını itiraf etmeliydi. Elif ona hiç mesaj atmazdı. Telefonunu kaydettiğini bile düşünmüyordu.

Hastaneden çıkmadan önce Elif'in numarasını Azra'dan almıştı. Elif'e mesaj atmış, ancak yanıt alamamıştı. Melih o an hayal kırıklığını tatmıştı. Şimdi şaşırması oldukça normaldi. Elif 'Yemeğe çıkalım. Sana kanıtlamam gereken bir şey var ' şeklinde bir mesaj atmıştı.

Genç​ adam bir süre düşündü. Parmakları masaya belli bir ritimle çarpıyordu. En sonunda iç çekerek cevap yazdı.

'Elbette. Ne zaman istersen' şeklinde yazıp göndermişti. Sonradan mesajın çok samimi olduğuna karar verdi. Ancak artık çok geçti. Az sonra Elif bugün buluşmak istediğini belirten bir mesaj attı. Melih saate bakıp gülümsedi. Zamanlaması çok iyiydi. Keyifli bir şekilde sıradaki hastalarına bakmaya başladı.

Kanatlı DüşlerHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin